Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Браво, Ани!!! Иии страшна си!   bouquet Heart EyesРече и отсече - 8 дни ударна - даа! Вярно! Помня, че беше до вчера, но не броих и предния четвъртък май! Като те чета и се нахъсвам да взема и аз да съм по-стриктна, че да не се мотам толкова в тая моя перманентна втора. Ще видим!
Деси, чудесно щом си скочила на долната пейка вече! Големи амплитуди, бее+- 2кг... Но ето - в края на месеца е важно да е по-надолу! И що викаш: "...красиви и Стайко..." - ми и той красив кат нас, бе?!? Naughty Виж сега се разсърди и не пуска протеинчета - свежи, крехки...петъчни!
Нинче, отново браво и на съпруга и на теб! Страхотно - за 4 месеца и половина - 30 кг! И казваш, че още сваля на сантиметри! Супееер! Така се стимулираш и ти да си задържаш постижението!
Ииии ... ArhMih , ти пък се вземи в ръце да си стиктна, че виж хората кво правят, докато се ослушваш на коя схема ще ти е най-лежерно! Де бой, дее!
Абе, къде са ни протеините, бе???? Колко пъти шъ влизам да ги диря!?! Заслабнах вече от мъка!
Казвайте какво ще готвим в събота и неделя! Така като гледам ше разфасовам Стайко аз и него ще ръфам! Чудя се дали да го пека, дали да го сваря или да го метна на скарата!?!

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 13:18 от ArhMih

# 241
Взимайте пример от АНН  Peace
ArhMih, ехее ама голям застой в тази 2ра бре жена  #2gunfire Аз отслабнах, позадържах, пак надебелях и сега пак отслабвам ти още се мотаеш яяя се стягай!
За мен целия завод на Тефал ще е малко  Laughing Но да видим, нова година, нови планове за изпълнение...
Успех на всички и да знаете търпение и постоянство, и най-малкото прегрешение може да унищожи постигнатото за месеци.

# 242
Здравейте , мили!
Аз утре вечерта ще се прибера и в неделя ще се мятам на кантара  Praynig
Нямам търпение вече, да си наготвя това онова  2-3 дни да си се наплюскам , че после пак в Ямбол Simple Smile
Гледам снимките на Аннафейс - супер!! Тя , Евия ( съжалявам , че я споменавам , но резултатите и бяха уникални ) и още няколко дами тук са ми ивора на воля Simple Smile Супер сте всички и без вас наистина нямаше да успея   bouquet

# 243
Здравейте и от мен Simple Smile  Изчетох ви най- накрая, но и аз доста се поизгубих. Празници, гости, едно шетане и чудо, сега тъкмо изпратих и мъжа ми на работа да си почина от неговата отпуска и ХОП , чакам пак гости за рожденния ден на малката, че скоро прави годинка....Но да не се отплесвам. Не съм нарушила режима и на косъм, въпреки че отключих псориазис и лекарката ми препоръча да правя 3 пъти седмично прочистване само на плодове и зеленчуци, но засега си го правя само на зеленчуци. В общи линии за 3 месеца и 20 дни грубо, резултатът е - 20 кг.Никак не е малко, но и мен ме чака дъъъъълга битка. Ако някой помни, обявих, че имам за сваляне 55 кг, които според калкулатора на Дюкан са допустими и реални за мен. Дълго ще се гледаме с вас тук, надявам се, че ще ми остава повече време да пиша. За жалост, не съм си записвала мерки никога,иначе щях да ги постна и тях. Лек и отслабващ уикенд от мен Simple Smile 

# 244
Добър вечер, Дюканки!
Еиий, днес бях общак на един строеж и изобщо забравих за петъчните протеинчета! Ама ще ви се реванширам - не с 2-3 а със 76 протеинчета да си избирате.
Хей, привет на всички! Петък е!!! Стайкооо... ти си знаеш какво да правиш днес Laughing А кетозата как я установяваш - имаш лентички ли?
Ами аз като съм 3 дена само на протеини без прегрешения чувствам някакъв метален вкус в устата и дъх на ацетон и почвам да свалям кг. Поне така си мисля аз и бях чел някъде, че това се нарича кетоза. Кетоните спомагат за разграждане на мазните депа ( май така беше...).

Казвайте какво ще готвим в събота и неделя! Така като гледам ше разфасовам Стайко аз и него ще ръфам! Чудя се дали да го пека, дали да го сваря или да го метна на скарата!?!
Joy ArhMin от кога стана канибал?! Малко ще се затрудниш да хапнеш 113 кг живо тегло Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:14 от staiko1

# 245
Лелеее, срам и позор!!  Naughty Naughty Naughty
Темичката ни на втора страничка, не бива така момичета и момчета. От личен опит ще ви кажа, че който не пише, то той не отслабва  Wink Wink
Незнам на психологичска основа е явно, но пишещите тук редовно имат някаква морална бариера да посягат към каквито и да е нережимности, тъй като са наясно с послдствията, а дневния отчет ги зове, и някак си като почнат да се чудят всички къв е тоя застой, или недай се боже този плюс и щеш не щеш или изплюваш камъчето или ... абе по-отговорни са, все едно ходят и докладват на шефа за свършената работа един вид. А четящите и непишещите  нямат такива задръжки. Сякаш това са ми наблюденията на мен. Та пишете, отчитай те се, споделяйте, така по лесно минават дните и си борят килцата  Peace
Мен днес ми е последен дан ПЗ, ще се възнаградя богато със зелнчуци, че после пак рибата ме зове Wink Кантара не е помръднал от петъка, което много, много ме радва. Никога не съм сваляла в ПЗ, но съм качвала, а сега си стоя така и си чака П-то за да продължи надолу. Пу-пу да не си го урочасам моя приятел, ама много ме слуша.
Хайде слабеещ ден на всички  Peace

# 246
  • София
Здравейте на всички :*

Аз днес изпратих последните гости и имам доста за чистене... Но доволно изкарах на режимно хапване Simple Smile Темите за обсъждане бяха само сватба и сватба ...глава ме заболя ,то не е лесно и да се жени човек Simple Smile

Имам и готова снимка момичета - колаж за 3 месеца разлика,която от вас желае да пише за парола и линк  Hug Hug Hug

# 247
Деси , сигурна съм , че всички искаме да я видим Simple Smile Ще ти се задръсти пощата Simple Smile
Аз днес съм си у дома ( макар и за 2-3 дни ) и се качих на кантара - 5 П дни в Ямбол -1кг. След 2 дни ще си дам отчета за 5 месеца и ще се снимам и аз Simple Smile

# 248
Добро утро ! Два дена на ПЗ и отново съм  + 1,5 кг  #2gunfire
Не мога да помръдна линийката изобщо...
ANNAFACE ти ПЗ само по 3 дни ли правиш, т.е избрала си 4 П 3 ПЗ ??
Десислава-87 браво на теб, ти си една от стриктните, но да те питам за седмица успявааш ли да свалиш 2  кг ?
ArhMin трябва с тебе вече да се стегнем !! Идва пролетта, а ние не можем да махнем някакви си 5 6 кг за месец ...
 Още не съм намерила метър да си измеря мерките....Но ще трябва да го сторя инак пропада отчетността .
 Хубав ден момичета ! Пишете колко кг стигнахте та да ми давате стимул !  Hug

# 249
  • София
Добро утро момичета и Стойко!

Пожелавам ви една чудесна седмица, с много положително настроение,силна воля и минуси по кантарите!
Гала - в началото свалях и по повече,но сега се забави темпото...и нормално да е така,сег се започва истинската борба! Ама съм си дала време,някак си имам нагласа да съм си стриктна и си карам режима,ще се види на края!

Децата са болни отново,тази зима ни се разказа играта... Та днес по лекари за тях,за мен и се очертава един работен ден пред кабинетите !

# 250
  • Плевен
Хей, сладурчета, привет!
Анн, точно така е - който не пише не отслабва! Наистина има някакви задръжки когато сме тук - в "матрицата" и щом изпуснем прасето ни е срам да се вясваме! Пък отчетите си показват ясно кой е бил стриктен и кой - не! Браво на теб! Щом и в ПЗ не качваш - направо си трепач!
Аз не мога с нищо такова да се похваля!
Стайкооо, сега пък изби рибата! Ааа не, не , няма да те ям! Не съм станала още канибал! Прав си! Ама пък имам фризер за 113 кг ... На мен май облеченките ми бяха по-симпатични от съблечените протеинчета! Гледам накрая имаше доста материал и за твоите очички!...Свалил си вече 1 кг! Добреее! Все така - напред!
Гала222, да сладур - ще се стегнем!
GalaEluard - ей затова съм все във втора (+-) - предпочинам да гравитирам дъъълго в едни килограми и лекичко да свалям, вместо да правя предишните грешки - 10, +12; -8; +10 и така до безкрай! А и вече с годините измъченият ми от диети и режим организъм не иска да пуска повече от 1-2 кг на месец. Свикнах с тези показания и не се и стремя да направя нещо повече! Научих се най-после да го щадя този организъм - дано и той стане по-отзивчив към моето желание да си нормализирам килограмите. А и не съм съвсем стиктна, де!
Nastiya , браво момиче! Много голямо постижение! Само, че това което казваш за псориазиса...!?! Незнам! Защо не се вслушаш в докторката и да си нагласиш една такава схема - 3П/ 2ПЗ и 2 - на плодове и зеленчуци, чайчета...доктора си е доктор - здравето е по-важно! Ти си знаеш!
Деси_87, ами така си е - не е лесно и да се ожени човек! Но пък това кумуване ще ти е страшен стимул в режима! Мерси за хубавото пожелание! И за теб да е такава седмичката! Искам и аз снимкааа!
Алекс, напапка ли се най-после, а?
Днес съм в плюс 1 кг! Снощи бях на един РД и ...ядох разни недотам режимни неща - свински пържолки вместо нещо пилешко... една салата с някакъв дресинг... накрая и малко от един десерт с тиква и сушени плодчета - и работата отече! Несериозница! Е, сега - кантара на плюс, та ще се стоши от тежестта му! Нека ми!
Успешна седмица на всички! Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:42 от ArhMih

# 251
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ДобрЮтро!

Благодаря на всички за хубавите пожелания!

desislava_87 естествено и аз ще се наредя да видя снимките! Съжалявам за болните дечица. Едно от най-тежките за мен неща е когато някой от дребосъците е болен! Бързичко да се оправят!

ANNAFACE страхотен резултат за удърната фаза и за задържането в ПЗ! Давай момиче - знаем, че можеш и знаеш как!

За сега толкова, че работата ме нападна, но хубава и отслабваща седмица за всички!

# 252
здравейте Simple Smile
Деси , резултата е очеваден Simple Smile Браво!!!
Армих, плющяха ми ушите Simple Smile То хлебчета си пекох , то чудо Simple Smile
Аз утре правя 5 месеца , ама не издържах Simple Smile към днешна дата съм свалила 19,5кг Simple Smile утре може и да ги закръгля Simple Smile не знам..
Скрит текст:
Скрит текст:

# 253
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Деси, Александра БРАВО момичета! Страхотни резултати!!!   bouquet

# 254
Браво, момичета! Резултатите ви са чудесни и видими! Аз не се престрашавам да се снимам. Бях и забранила на мъжът ми да ме снима бременна, че не бях за гледане! Някой ден след още 10 кг може да се престраша и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт