Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 914
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Браво Александра !!!! Много добре изглеждаш  Hug

# 256
Здравейте момичета и ти Стайко ,и за много години ,малко е със закъснение ,о и аз не съм влизала тук от доста време,карам си 4та и си ми е весело,кантара си играе +-кило две ,но зависи от това какво съм яла през деня и дали наближават Онези дни ..държа сантиметрите които ме удовлетворяват ,но най -важното е ,че не пропускам триците и протеиновият ден ! и знайте че съм с вас и съм Ви благодарна ,че с ваша помощ постигнах една от мечтите си Simple Smile

# 257
Честит Празник на всички баби, да сте живи и здрави !
Моя съвет е да се снимате- Снимките са голям стимул , едно че се виждаш как изглеждаш и друго , че виждаш разликата. Снимайте се!!

# 258
Здравейте, здравейте  Hug
След първи П ден от новото завъртане съм 71,6 - много съм хепи  Grinning , макар да знам, че е водичка, че бая соленко кис. зеле хапнах през уикенда. Важното, че върви надолу кантара. Пък може и да е от снощните танци, че бая се препотих  Rolling Eyes

Nastiya браво момиче, чудесни резутати за кратко време, пък и имаш мегдан още, така че споскойно - бавничко и славничко към целта  Peace
А за псориазиса, не мисля, че режима може да го отключи, но пък не е лоша идеята да пробваш нещо като 2+ (плод)
desislava_87 какво стана с паролата и линка? И аз искам да гледам, както е казала alexaandraa както е сигурна съм , че всички искаме да я видим. Защо не се пуска в темата?  newsm78
gala222 - да карам 4П/3ПЗ, най си ме лесна тази схема за броене и правене на мен. И преди си бях така и сега пак  Peace
alexaandraa браво, чудесен резултат и чудесни снимки. Подкрепям за снимането, меренето, воденето на статистики за мерки и теглилки, придружени със снимки

И те така - аз днес пропускам триците по независещи от мен причини - хляба ми свърши вчера, кис. мляко нямам дори нито да си напррява нов, нито да си накисна за сега за закуска, а по друг начин не ги ям. Довечера съм на пазар, че хладилника ми взе да издиша, а трябва да го заредя добре. Еййй бях забравила какво перо от бюджета е тоз Дюкан, но си струва всяка стотинка.

Лек и слабеещ ден на всички от мен. И режимната и умната  Peace

# 259
  • Русе
Добре де и аз ще започна да пиша, стига съм гледала от балкона.
Наистина който не пише се скатава.
От известно време съм отново на Дюкан и от довечера съм в новата начинаеща група за народни танци. Нямам търпение ( за танците)
Аз редувам 1/1, защото който ме познава, знае че трудно издържам само на протеини, освен ако не са яйца, но пък мога ли да ям 3-5 дни яйца.... Че така, ще видим до къде ще я докарам, искренно се надявам да приключа веднъж за винаги с отслабването.
Аз съм човек който си дава равносметка за грешките и никога няма да кажа, ама не съм прегрешавала пък не свалям. Проблема при мен е че задържам много и се демотивирам, несериозна съм и пустото чувство за тъпчене не ме напуска. Боря се страшно много със себе си , защото отдавна съм минала допустимия максимум на килограмите си ( щом дори не искам да ги кажа колко са, поне не докато не сваля малко  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed)
Ани добре дошла, ти винаги си била за пример, за съжаление темата няма нищо общо от едно време и аз честно казано я чета един път в седмицата, докато преди не излизах от нея и пишех по 5 пъти  на ден.
Успех на всички.   bouquet

# 260

maikinatati, и аз започнах народни танци, тази вечер ще ми е четвъртото посещение Simple Smile Горещо го препоръчвам, лично на мен много ми хоресва и като тренировка и като антистрес терапия. Аз съм в четвърта, кантара сравнително се задържа, но мисля да направя няколко протеинови дни...може би от събота. Искам още няколко килограмчета, макар че ми е трудно да се върна само на протеини,но...няма да е за дълго.

# 261
  • София
Здравейте на всички ...

Честит Бабин ден!  Hug

Аз днес съм - 2 кг след 1-2 дни задържане .... и от тези големи скокове нагоре и надолу,задържах 2 дни и сега надолу....дано съм преборила тази период вече! Да , кумството ме стимулира още повече,да съм стриктна и точна с яденето  Wink
Днес 1 ден П ,да съм направила менюто за 5 дни.... Та дори и за ПЗ дните вече имам идеи Simple Smile)) Хубаво е човек да има време да готви,не мен все не ми остава време с децата. Все по-малко време ми остава ,с всеки изминал ден!

Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 262
Здравейте момичета и Стайко! Simple Smile
Радвам ви се много на резултатите,голям стимул сте....аз малко влошавам болестното си състояние и последните 3 дни ми се случва да хапвам храни,които не мога да контролирам...купени са и са по-мазни от колкото трябва,но нямам избор...ще опитам да се стегна и да си готвя повече...
Имам три въпроса така от изневиделица.  Tired
1. Тези рецепти за сладки и хляб и тн....за смесените дни ли се отнасят само или може да се хапват и в протеиновите?
2.Поради коя причина меда е забранен...и в тоя ред на мисли подсладителите може ли да имат фруктоза...
3. Когато готвя за протеинов да речем супа...то мога ли да и добава лук,гъби,маслини...всмисъл аз не съм привърженик на месото много и след 10-я ден вече ми е трудно да го гледам,за ядене да не говорим....и това е начин да успявам да го храносмилам  chef
Надявам се не съм досадила,но определено нещо изведнъж не ми стана ясно...
Усмихнати дни ви желая Hug Hug Hug

# 263
Добро утро Simple Smile
MaggieIvanova, май май не си прочела поне 1ва страничка на темата... за книгата да не говорим.
1. Да могат да се хапват сладкиши и хляб и в протеиновите дни, ако не са приготвени със зеленчуци, а само с подправки.
2. Меда е забранен, защото много често включва добавена или захар, или глюкоза или нещо друго. Всичко завършващо на -оза е забранено. Консумацията дори и на 1 лъжичка захар, фруктоза ( захар в кафето примерно, или парченце плод) спират кетозата и от там все едно нищо не правиш.
3. В супа за протеинов ден можеш да слойиш подправки, малко лук като подправка, гъби не, маслините пък са абсолютно ЗАБРАНЕНИ в 2ра фаза на режима! Можеш да си слагаш всякакви подправки (треви) и за да не е вода с месо да си я застройваш с яйце и кис. мляко. Аз лично си я застройвам с няколко яйца и повечко мляко  Whistling
Моля, прочети по внимателно поне 1ва страничка от темата, виж какво е ПОЗВОЛЕНО и какво ЗАБРАНЕНО. 10-ти ден само на протеини ли караш???

# 264
Привет и от мен ! По-старите от форума сигурно ме помнят.

ANNAFACE, пак сме заедно на старта. За разлика от теб, моята причина за новия старт не е  така хубава.

За протокола и за тези, които не ме познават  - с Дюкан свалих от 57 кг до 45,5 кг . Като в края на 3 -та фаза сбях 47 кг. Все пак 3 години удържах фронта и се движех около 48 кг с леки покачвания  / 2 до 3 килограма/ през зимните месеца .

В резултат на не много приятни стечения  - от юли месец до сега съм качила почти 10 килограма. Трагедията е пълна  - деформирано тяло, боли ме кръста, колената и т.н. Всичко е от ядене и хормони, но най вече от ядене .

От вчера съм на старт с начални 57,1 кг. Започвам с 7 дни ударна..
Надявам се да смъкна за няколко месеца, но честно казано съм доста обезкуражена и незнам дали ще имам успех този път, защото  пия хормони всеки ден, а от тях съм като плондер. А и от 3 дни спрях цигарите.

# 265
Здравейте всички и най-вече alis1 ! Аз също почнах Дюкан с хормони, които пиех... Но резултат има, да бавноооо, мъчително...., но пък в началото ударно свалих 1,5-2 . После пък задържах на пз, миналата седмица направих 4 дни п 61.5 сега съм 4ти пз и пак 62.5 ... Днес пак п... Мисълта ми е, действа ефект има ! С теб съм Simple Smile

# 266
Здравейте, момичета и Стайко, разбира се. Simple Smile 
Днес сто пъти почвам да пиша и съответно малката хакерка решава, че и тя иска и цялотот ми писане отива по дяволите Simple Smile Сега използвам намалението докато спи да драсна някой ред с въпроси. Някой правил ли е опит да си прави някакъв вид хляб в хлебопекарна ? Знам, че Деси имаше един провал,но ако някой друг има успех, много ще с радвам да сподели.
Относно псориазисът аз може би не уточних, че не се е отключил от режима, а от бременността. Това,което явно смесих в опита си да обясня беше,че ме карат да ям плодове 2 пъти в седмицата без никакво месо. Идеята била да се очистят шлаките. Все още обмислям варианта с плодовете. Хич не ми се иска, макар че гледах, че помелотое близко като състав до тиквата....ще се поинатя още малко и ако не се повлияя от лекарствата,ща не ща ще включа плод...

# 267
Здравейте.
GalaEluard много добре си я прочетох(признавам,че книгата я четох до 3-та фаза,понеже ми е счупен лаптопа,а на телефона е ....),но не разбрах за фруктозата...ясно ми е ,че е плодова захар,но просто не се примирявам с боклуците които са позволени...СТЕПЧЕ???? КОЛА? ужас...с едното чистим ръжда с другото дечурлигата си правят кичури....( и да упомена,че освен ужасяващия подсладител нищо друго като сладко не съм си позволила)Питах за меда,понеже нашия е домашен няма капка захар и пчелите също не са захранвани с нищо...абсолютно чист. В крайна сметка,когато нещо не е ясно не е редно да попитам?...и друго не са позволени маслина,а кисели краставички Shocked не мога просто....не мога да изям 5 маслини,а мога кисело зеле,прощавайте,но не мога да се съглася...за фруктозата разбрах,но това..... Все пак в книгата едва ли може да се упоменат всички зеленчуци и храни. Смятам,че състава ако е долу-горе еднакъв може да се прилага. Ако бях сигурна с това  нямаше да питам и щях да си ям всичко както ми е кеф.  Naughty Изкарах 5 П 5ПЗ 2 П И 3 ПЗ за сега...
Хубава вечер  superuu

# 268
MaggieIvanova, направила съм си труда да ти отговоря, мисля съвсем нормално. Маслини=растителна мазнина. Режима на какво се крепи? Без мазнини, въглехидрати, захари под каквато и да е форма. Щом в 2ра не може плод как ще може фруктоза? За меда и аз си го помислих, ако е чист, защото преди време майка ми взимаше такъв за баща ми (който беше диабетик). Не знам не съм си позволявала мед. Киселото зеле се разрешава в малки количества и изплакнато няколко пъти. Киселите краставички също трябва да са без захар (има такива по магазините). Кола не съм пила не знам от кога, преди като правех режима пиех, но рядко защото не съм и фен. Степче в началото си слагах в кисело мляко, но пак не беше за дълго. Ползвам подсладител Стевия (естествен на листа и на прах, както и течен, за който не съм сигурна, че е много естествен...) Моля не се сопкай така след като получиш отговор на въпросите си. Захарта е вредна! Развива се зависимост, която след като прекратиш консумацията на сладки неща за 2 седмици отшумява. В крайна сметка това е режим за отслабване. Ако си в ПМС проблема е изцяло твой, като не ти харесват правилата на режима, диети и режими колкото щеш. Успех!

# 269
  • София
такаа......

аз разбрах какъв ми е проблема с това +2, -1, +3 -4 и така натам.... МЦ е виновеннн..... ето днес втори ден всичко е ок и от всичкото ми обикаляне по лекари,съм забравила ,че трябва да дойде МЦ! Доволна и спокойна се чувствам Simple Smile)))))))))))))

Излях си мъката ,сега мога на спокойствие да си доизям протеинчето и да си лягам по-късно  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт