Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 915
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
MaggieIvanova, подсладителите си ги хапваме, щем не щем... Има ги във всичко, единствено може да ги намалиш, но да ги спрем...не. Евтини са и ги слагат масово. В кетчуп, лютеница, доматено пюре...сладки, боза...всякакви напитки. Единствено на Швепс напитките са с тлюкозо-фруктозен сироп.

# 271
Ето ме и мен пак тук  Hug
Почти никакво развитие от 2та П дни, само едни -400гр. Ама аз си знам, че късното ядене трябва да го премахна, само ще видим как. Че в понеделник и сряда от танците се прибирам късно, докато се изкъпя, оправя малката, едно друго и станало 22-22:30 и тепърва засядам да вечерям. Ще го мисля как да го реорганизирам, ама хич не мога да си представя да скачам с надут  корем, ако ям преди това. И те така  Peace
alis_1 здрасти отново  Hug Ще ги пребориш набързо килцата, те не се много. Пътя ти е ясен, само стриктност  Peace
MaggieIvanova хубаво правиш, че питаш. И на мен някои неща не са ми били изцяло ястни първия път, и си питах, колкото и глупави да са били въпросите. Понякога човек чете, но не може да асимилира всичко. Моя съвет е да четеш и препрочиташ книгата ей така за м/у другото, когато имаш време, но САМО във фазата в която си  Peace Т.е., ако сега си във втора вече, то си чети само втора фаза, другите не те интересуват за момента, и само ще те е объркат излишните информации, после ще се чудиш ама това в коя фаза беше, позволено ли е и т.н. Като назрее момента за трета, сядаш и четеш трета и се подготвяш информативно за нея  Peace

Я аз да питам, че амнезиралия ми мозък нещо не може да се сети - какво беше за со.ъотношението на Протеини/Мазнини/Въглехидрати в един продукт. Купуваме в къщи едни крем сиренца за мазане, на децата - много ги харесват, и се зегледах в съдържанието - ми то чудесно пасва на режима (почти като Екскуизата е), но ме усъмни това съотношение, че викам да попитам, хич не мога да се сетя кое от кое трябваше да бъде по-голямо и кое допустимо  newsm78 newsm78

Хайде, лек и режимен на всички, на мен днес ми е последн П от този цикъл и мисля да е рибен  Peace

# 272
АНН, сбора на въглехидратите+мазнините трябва да е по-малък от протеините, но аз си мисля,че мазнините трябва да започват с 0,..., защото по тази логика има сирена, които са с 10% мазнини 12-13% въглехидрати и 25% протеини. Предполагам, че въглехидратите са от нишесте или нещо, което ползват за сгъстяване.

# 273
Момичета , помогнете ми ...
Стигна до 66,200 кг и после изведнъж цялата ми воля изчезва...Нарушавам режима, стигам до 69,00 и пак го започвам. Напоследък желанието за сладко е по силно от мен !

# 274
Здравейте, просто да ви кажа,че си спазвам стриктно втора фаза т.е. и двамата. Аз се движа по-добре от ММ, но видимо и той има промяна. В понеделник може да дам и п-подробен отчет..Поздрави на всички!

# 275
Здравейте!
Явно нещо не съм се изказала както трябва...на диети съм от както се помня,понеже не успявам да си наложа сама да не ям това или онова.Режимите ме водят по правилен начин и съм ужасно стриктна.. Не ми е ясно-питам . Сега вече нямам въпроси и благодаря за което....но начина по който беше ми отговорено не мисля,че беше от най-милите,а аз съм била винаги много любезна и не ми стана изобщо приятно....мир все пак...тук е място за радостни неща и минуси не за подобни постове. Peace
И все пак за моя радост днес най-накрая се добрах до кантара и хоп 3 кила са аут ъф ми и съм много щастлива.  Crazy Не съм яла нищо сладко,а и по принцип избягвам. Ще пиша подробно като се измеря и на обиколки. Благодаря на всички за вниманието красив ден ви пожелавам от снежна Силистра. Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 13:04 от MaggieIvanova

# 276
В 1вия си отговор съвсем нормално съм писала, кактот ти беше подредила въпросите 1,2,3... в такъв ред ти отговорих. От следващия ти пост се подразних, правилата на режима са написани и тук, и в книгата. Каквото е написано съгласяваме се с него и го спазваме, ако ли не продължаваме да търсим режим/диета по наш вкус и възможности.
Аз лично не виждам за какво ти е диета или режим при такава височина и килограмите, които си, но всеки сам си преценява.
Яжте каквото си прецените, но не пишете хапвам бонбони и пак отслабвам, или каквото и да е друго извън режима. Има хора с наистина наднормено тегло, които могат да бъдат подведени по този начин, от там нататък за тях става много сложно (не ми се обяснява психиката на дебелия човек). Ето например gala222 вече се е вкарала в омагьосания кръг и излизането от това е много трудно, трябва 10торно повече воля от тази в началото на режима.
gala222  съвета ми е да влизаш в 3та и да внимаваш с гала вечерите да не продължават повече от допустимото, както и много стриктно да спазваш грамажите, казвам го като човек минал през всичко, което ти се случва сега.
Успех на всички Simple Smile

# 277
Здрaвейте момичетa Simple Smile Aз съм нa 25, 170см и съм 83кг. След множество изтезaния нa оргaнизмa ми, десетки безрезултaтни глaдувaния, изпaсвaнето нa огромни количествa зaрзaвaт и години нередовно хрaнене взех решение - писнa ми дa съм и глaднa и дебелa! Реших дa се включa във вaшaтa групичкa и дa зaпочнa с режимa нa Дюкaн. Вчерa ми беше първият ден от удaрнaтa фaзa и усещaм че при мен борбaтa не е дa не ям, a нaпротив - от години съм свикнaлa първото ми ядене дa е към 15ч, a второто към 21-22ч и то обикновено обилнa вечеря. Тa в моментa основните ми усилия се съсредоточaвaт в товa дa ям по грaфик 9ч, 13ч, 16ч, 19ч ,въпреки че не съм глaднa, но нямa нaчин, трябвa дa си регулирaм метaболизмa. Тa тaкa, от вчерa съм изчелa сигурно към 10 вaши теми и стрaшно ме нaдъхaхте, момичетa! Нaдявaм се дa ме приемете във вaшите редици и скоро и aз дa могa дa се похвaля с резултaти кaто вaшите Simple Smile  :*

# 278
Добър ден  Hug
Гала мерси за съотношенито, знаех си аз, че не може да е толкова хубаво, че и режимно  Sad

След П дните съм 70,8 - добре, остава сега в ПЗто да ги задържа и ще си преместя линийката с една единичка на ляво  Laughing Laughing

gala222 нещо съм изтървала каква е целта ти, колко е дал калкулатора, но явно са близки щом тези 66,200 кг са препъни камъка  newsm78 Вариантите са два - или се мобилизираш, и вкарваш цялата воля и инат (пък сладкото от режимните сладости ще си набавяш), на които си способна, или влизаш в трета. Това надлъгване на организма от вечна втора с леки прегрешения до никъде не води. Само ще си разбиеш психиката. Ако наистина вече не издържаш то по-добре насочи усилия да задържиш това, което си постигнала, пък след време дай боже да си постигнеш набелязаните кг. Пък и честно казано, историята познава не един и два случая (в това число и аз), които сваляха и в трета. Просто се придържай към правилата, а не да кусваш от това и онова и е....ш майката на всичко  Peace

MaggieIvanova не знам къде Гала е видяла мерки, теглилки и височина, ама аз разгледах снимките ти във ФБ от подписа, и подкрепям, че нямаш особено голяма нужда от сваляне. Разбирам те обаче, ако не се чувстваш в кожата си и искаш да свалиш някой друг килограм  Peace

devadasi добре дошла и успех в борбата  Peace Какви са целите ти? Колко ти показа калкулатора? Освен темичките е хубаво и първа страничка на изуст и книжката за настолно четиво  Wink

# 279
ANNAFACE книжкaтa е преполовенa, a първa стрaничкa съм си я принтирaлa и съм я зaлепилa нa врaтaтa нa хлaдилникa дa ме предпaзвa от изкушения Grinning Според кaлкулaторa трябвa дa съм 62,5кг но нa мен ми се ще дa е под 60. Aбе живот и здрaве, всичко под 65 е победa! Дa стигнa до тaм, пък ще видим кaк ще се чувствaм и кaк ще изглеждaм Simple Smile

# 280
devadasi, ей на такива хора като теб най-много се радвам   bouquet Прочели, разбрали, с реални цели. Гарантирам ти, че и на 62кг. ще се харесваш много Simple Smile

# 281
Блaгодaря зa топлото посрещaне, GalaEluard  Hug

# 282
Добро утро момичета !
Благодаря на GalaEluardANNAFACE .Arhmih и на всички, които пишете, благодаря за подкрепата и за откровенноста как върви при вас режима. От всеки ваш пост съм гледала да си направя поука и да не се отклонявам от режима.
   Аз съм 168 висока и започнах от 73,00 кг, днес сутринта съм 66,500 кг , отново психологическата ми бариера е пред мен. На режима съм от три месеца, многократно го нарушавах и много съжалявам за това. Според калкулатора в края на този месец щях да съм постигнала 61,5 кг и да вляза в 3 фаза, но уви.....малките прегрешения водят до големи провали .
   Иска ми се да устискам до 13 февруари  / това са три седмици /  във втора фаза и после ще мина в трета. Само някакви си  3 седмици нали  Simple Smile но ще са много, много трудни . Без вас няма да се справя Hug За това пишете повече , пишете и  с какво се храните в тези протеинови дни. Сигурна съм, че вече всички сме намразили пиле  Confused
Извинете ме за дългия пост. Хубав ден от мен, много усмивки ви пожелавам, съпроводени с "-" в кг.

# 283
  • Испания
...малките прегрешения водят до големи провали .
  ...

... и до многократно прекъсване на режима и започване отново. Така е, затова и в темата не толерираме нарушаването, пък дюканките се сърдят.  bowuu

...За това пишете повече , пишете и  с какво се храните в тези протеинови дни. Сигурна съм, че вече всички сме намразили пиле  Confused
...

Ами, не. Аз не съм намразила пилето.  Wink А през март правя 6 години от започване на режима. Пилето може да се направи по безброй начини. А има и готови рецепти, които можеш да ползваш. Погледни съдържанието на темата ми с рецепти. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951697#msg18951697 Всяко название на рецепта в съдържанието е линк. Кликваш и ти се отваря съответната рецепта. Освен пилето има заешко, телешко, говеждо, пил. дробчета, сърца, телешки дроб, конско месо, кайма от съответното разрешено месо... Плюс всички риби и морски дарове. Само трябва да си готвиш и да разнообразяваш храненето с режимни продукти. Още малко ти остава до целта, така че не се предавай.  Hug

GalaEluard  Hug

ANNAFACE, добре дошла отново и да ти е жива и здрава малката рожбичка /както и каките, разбира се/!  Hug

# 284
Запис за да ви следя Simple Smile и прочета Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт