Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте на всички   Hug

Аз си карам стриктно и днес 3 ден МЦ ,всичко си идва на мястото! Свалянето плавно започна да се показва!
Не знам дали имам проблем ,но всичко което ям ми се струва мазно ,побъркала съм се сигурно! Да не говорим , че бутчетата когато си пека без кожа в тефлоновата тава ,когато си пуснат соковете ми се струва мазнотияяя..... Не знам това на какво се дължи....

Добре дошли ,на всички нови момичета и успех в режима! Бъдете силни и с много воля ,ще постигнете целта си!  Hug

# 286
smileys  Hug Hug Hug
desislava_87, мдаа след Дюкан не можех да ям нищо мазно, само като ми замиришеше даже на нещо по-мазно и  Sick От 1вото ми дюканстване до ден днешен свикнах вкъщи да не ползваме олио. Купуваме на 6-7 месеца зехтин, даже да не казвам и по веднъж годишно, който ползваме за салати и изключително рядко за готвене на нещо. Пилешко, пуешко отдавна си им махам кожата и мазнините под нея.
Успех на всички Simple Smile

# 287
Добър вечер на всички - нови и стари   bouquet
От няколко дни косата ми пада на кичури , страх ме  е че ако продължава така ще остана без коса Sad
Днес ходих до един салон да си поръчам някакви ампули и според фризьорите е от режима.. Не знам , вие какво ще кажете?
Иначе и аз според калкулатора трябваше на 28ми този месец да съм 64кг , но с моите постоянни ПЗ дни сега съм 66 :Sad а и още не се чувствам готова за 3та , моята лична цел е 60 килограма , въпреки че според всички изглеждам " перфектно" Simple Smile
Хубава вечер на всички   bouquet

# 288
# 289
Здравейте, момичета  Hug
влизам набързо само да попитам- виждали ли сте (и къде) да се продава обезмаслената Excuissa?
За последно съм купувала преди няколко години от местното Фантастико,но не зареждат вече, напоследък гледам доста за нея (Била, Карфур...) ,но никъде,ама никъде не я намирам?  newsm78
Да не са я спрели от внос или ?
А и не виждам алтернатива на нея,като марка, даже в големите хипермаркети,където има по 30 вида топени сирена на витрината, нито едно не е с нисък или нулев % масленост...

Flutter

# 290
Добро утро Simple Smile
MADEMOISELLE JOSEPHINE, Ескуизата я намирам единствено в Метро, но напоследък и там се губи, а и котидж си купувах пак на Ескуиза 0.4% и него го няма  newsm78 Гледах, че в био магазини Балев има разни обезмаслени неща. Можеш да разгледаш в сайта и ако ти хареса нещо и има магазин на Балев в твоя град да си поръчаш в магазина Simple Smile
alexaandraa, по-скоро е от намален имунитет и стрес, при мен се получи преди 2 години, дориимах петно без коса... Интересното, че и на мен по същото време на година ми се появи, а онзи ден на една моя приятелка сподели, че детенцето и е с такъв проблем (4 годишно момченце). Аз се спасих с комбинация от шампоан, ампули, започнах да пия витамини и рибено масло. Като с шампоана и ампулите направих интензивен курс 1 месец, че и повече. Ако ти предлагат ампули на Дюкре или едни други френски доста скъпи, при мен нямаха ефект, а цените бяха втрещяващи (80лв. за ампули и 60лв. за шампоана на Дюкре, 140лв. и 120лв. за френските, не помня марката). Доста момичета от тук са доволни и от маските и консумацията на желатин ( в темата на смайслчето). Само не прави грешката с тривитаминол, аз лично не се реших да пробвам, но видях момиче на 15г., което си беше правило тази маска и в главата беше като след химиотерапия  ooooh!

# 291
За съжаление нямам карта за Метро, но благодаря за отговора. Вероятно не зареждат,защото е на по-висока цена и едва ли се търси много...  Tired

# 292
Да, преди няколко месеца вдигнаха цената, сега е 3лв. и нещо кутийката, а опаковка от 3бр. в Метро е 9лв. и нещо, не всеки може да си позволи  Close

# 293
  • София
Извинете,че ви се намесвам,но преди три дни си купих Котидж от Кауфлант.Само че е в секцията на имитиращи продукти newsm78

# 294
Здравейте !

Мисля да опитам Дюкан за първи път.Интересуваме закуската може ли да бъде плод, вместо овесени трици в ударния , първи период и Въобще каква трябва да е закуската в ударния период и моля ви дайте пример за един ден в ударния период без месо, освен риба и всички останали млечни яйца, нямам проблем!

Пожелавам Успех на Всички!

Благодаря!

Simple Smile

# 295
Dodo33 , плодовете са чак в трета фаза!! Триците не се заместват с нищо!
Моя съвет е ако не ядеш месо да си потърсиш друг режим Simple Smile
smileys   bouquet
GalaEluard , не ги знам тези ампули ама понеже те фризьорите са ми приятели ще ми ги дадат на доставна цена - 20лв 6 ампули
Направо ме изплаши с тези петна по главата Sad

# 296
Здравейте и от мен,
лекичък плюс в третия ПЗ ден, но това няма да попрречи утре, или в другиден да си преместя линийката  Laughing

Без вас няма да се справя Hug За това пишете повече , пишете и  с какво се храните в тези протеинови дни. Сигурна съм, че вече всички сме намразили пиле  Confused

gala222 аз ей сега тъкмо хапнах: миш-маш, зелена салата и айрянче. Бях размразила 1пак. печени чушки, мислих да ги пълня с айце и извара и на фурната като бюрек да ги правя, но се разпаднаха докато ги белих Sad  Та довечера ще ям и салата от печени чушки с оцет, чесън и копър + телешко със спанак готвя сега. Вчеря бях на пиле със зеле и салата ряпа с моркови. За утре в П дните съм смелила тел. кайма и сега се чудя дали руло стефани, дали птичи гнезда или кюфтета да си направя  newsm78. Обикновенно единия ми П ден е рибен, другия на телешко (месо или кайма), третия на пиле, и четвъртия импровизирам, понякога само на яйца. И аз недолюбвам много пилето, и го избягвам  Peace Но идеи за П ден бол - печено пиле, в плик, пиле фрикасе, пил. супа с пресечени яйца, воденички, дробчета, сърчица с много лук, телешко печено, телешко варено пак с повечко яйчица за застройка, риба на тиган, на скара, в плик, в/у сол, във фолио, рибена чорба, омлети, бъркани яйца, на очи, по панагюрски.... отделно за да не ти писва си купувай, ако имаш възможност 1 път поне седмично месо различно от традиционното за готвене - пуешко, заешко, конско.. че да не ти писне и пилето, и рибата и телешкото  Peace
И успех . ще устискаш до 13ти, пък тогава ще решиш какво да правиш  Peace

smileys мерси много   bouquet

alexaandraa освен желатина, и разните му там маркови терапии на Дюкре и т.н., за разлика от Гала, аз съм много, много доволна от тривитаминола. Както и доста момичета покрай мен  Peace Може да пробваш и ДЕФЛУВАЛ, ФИТОВАЛ или  ПРИОРИН. Има адски доволни от тях, и поне не наливаш маса и пари  Peace
И за мен косопада е свързан повече с хормоните, отколкото с имунитета  Peace

MADEMOISELLE JOSEPHINE екскуиза взимам от Метро или Карфур. В Лидл има аналог на екскуизата - някакво немско лайт сирене, но не помня марка. Иначе котидж купувам от всякъде - Карфур, Кауфланд, Била, Лидл, Пени..

Dodo33 Добре дошла  Peace Историята познава, не е една успешни Дюканки, свалили и задържали теглото без прием на месо, дори и без риба. Така че дерзай  Peace
Ето ти един примерен П ден:
Закуска - трици!! Те са задалжителни - може палачинка, милинки, може на хляб като някакъв сандвич, може на фалшиво "мляко с ориз", може просто накиснати в кис. мляко, може на нещо сладко - мъфини, кекс, и т.н. Освен тях хубаво е да си правиш и нещо за пиене, за да свикваш да увеличаваш приема на течности - чай, айрян,..
Ако пригладнееш до обяда може да мушваш ей така междинно някое сварено яйце (само внимавай да не прекаляваш със жълтъците), подсладена извара, или яйчен пастет, родопско закуска, кис. мляко, и т.н
Обяд - риба на тиган, на скара, в плик, в/у сол, във фолио, рибена чорба, омлети, бъркани яйца, на очи, по панагюрски, желирани....
след обяд пак можеш да си мушваш от гореспоменатите, общо взето каквото ядеш и е позволено за П ден, като само внимаваш за количествата млечни
Вечеря Предвид факта, че не ядеш друго месо, то нещо от обедните предложения.

Ако си решиш да спазваш нашия режим обаче, бих те посъветвала след ударната да правиш по кратки цикли, примерно 2П/2ПЗ, поради факта, че при теб еднообразието на храната може да те разколебае. А така в ПЗ, поне ще имаш възможност да разнообразиш и без това бедното ти меню - яйца с праз, миш-маш, риба с доматен сос, някаква постна манджичка и т.н.
Успех ти желая каквото и да решиш  Peace

Лек и слабеещ ден на всички. Починете си добре в това мързеливо време  Peace

# 297
Много Благодаря!ANNAFACE !  Hug

Продробен и ясен отговор, от какъвто се нуждаех! Simple Smile
Искам да попитам , примерно 2 суп. лъж, овесени трици в 200 мл. кисело мляко за закуска е добре,а?
После ще съм на риба на обяд и вечеря, а следобяд може да пия едно капучино(мляко с кафе, без захар или със, ако може, не знам как е по - добре).През останалото време вода, и ако усетя глад, извара, яйце, кашкавал.Така примерно , 2 дена да изкарам.После мисля да мина на ПЗ 3 - 4 дена.Почти 4 кг имам да свалям и мисля , че за седмица - две бих могла да се справя. Simple Smile

Другото което искам да попитам , през първите дни мисля да тремирам силови и аеробни тренировки в рамките на около 30 - 40 мин. за деня.Проблем ли ще е ако ги съчетавам с режима?Някъде бях чела , че в ударния период е добре да не се тренира понеже организма е подложен на режима(ударния).Въобще каква двигателна активност ще е адекватна на режима, поне за първи и втори период.?В третия всичко е наред.

После във втория период пак ли трябва да се закусва трици?

Много Благодаря , отново за помощта!

Много Успехи на Всички!

Simple Smile

# 298
Dodo, щом имаш 4кг за сваляне и щом си решена за упражненията , не си подлагай излишно организма на стрес! Тренирай си , и внимавай какво хапваш и ще ги свалиш Simple Smile Съветвам те все пак да си хапваш и трици ( хубави и полезни Simple Smile )
Ако все пак решиш , че Дюкан ще е твоя режим  1во- кафето без захар
2ро - трябва ти силна воля със захранването , за да няма Йо-Йо ефект
Почети още за режима , има и облекчен вариант така да го кажа -  чети и претегляй , но моето мнение е че и само със спорт ще стане бързо Simple Smile  Успех

# 299
Добро утро Simple Smile
alexaandraa , не се притеснявай, при мен се бяха насъбрали много неща, стрес, много храни от позволените бях пренебрегнала, бях спряла и витамини да пия и т.н. Цялата тази комбинация се отрази зле и изби с петното без коса. А това за скъпите шампоани и ампули го написах, за да се знае, че не винаги скъпото е подходящо. В крайна сметка косопада спря за няколко дни с ампули и шампоан за 30лв. общо Simple Smile После започна и коса да ми расте и вече всичко си е ОК, няма и помен от тази неприятна случка  ooooh! А и по това време има сезонен косопад, високата влажност на въздуха също влияе  Tired
Аз за протокола вече -4кг.  newsm44 като се има предвид, че съм с МЦ. Направих 5 ударни и започнах редуване 1П/1ПЗ, след месец може да премина на 3/3, но за сега предвид грипната вълна, а и други мои си съображения ми се иска да има повечко зеленчуци в менюто Simple Smile Наблягам на риба, сурови зеленчуци (салати), пуешко (в Метро има охладени пуешки бутчета на 5лв. и нещо кг.) Глада за сладко ми мина още в 1вите дни  newsm78 Наказала съм се да не си купувам никакви дрехи, докато не започна да влизам в предишните си  Laughing
Хубав и отслабващ ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт