Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
Участниците споделят няколко метода за поддържане на мотивацията при загуба на тегло, като споделяне на лични постижения, изразяване на подкрепа и взаимно насърчаване, използване на положителни мисли и цели, както и визуализиране на желаните резултати. Форумът подчертава значението на редовно споделяне напредъка си, изразяване на подкрепа и взаимна мотивация, както и поставяне на цели и награди за постигнати постижения.
-
Каква е диетичната схема на Дюкан и какви са основните принципи на тази диета?
-
Какви са препоръчителните количества млечни продукти, които трябва да се консумират по време на диета Dukan?
Веднъж седмично пия 20гр. активен въглен на прах, за прочистване на чревния тракт и извеждане на токсините. След това 3-4 дни пия витамини, защото освен вредните повлича и някой от минералите от организма. Не знам дали това има някакъв ефект, тази седмица за 2ри път го правих. Да натъртя само, че се изпива с малко вода на гладно и след това започва едно пиене на вода (поне 2л. пише) и след 2 часа си хапваш обилно. В тези дни аз изпитвам голяма жажда и изпитам по 5л. вода (подувам се като балон). Другото важно да се знае, че може да причини запек (на мен не ми се случи и в 2та пъти). Не го препоръчвам, просто споделям, като не съм сигурна дали има някаква реална полза от това, но не ми е и навредило.
Само за сьомгата знам, че не е хубаво да се яде повече от 2 пъти седмично и то да не са последователни, не помня какво точно съдържаше. По едно време се бях пристрастила към нея и почти всеки ден си хапвах 
иска се постоянство,аз не съм много човека,който трябва да го казва това,но се опитвам и съм сигурна,че този път ще успея,просто няма какво да се мотая само.
-1,4 кг за 3 дни, доволна съм, целта ми е около 1-1,5кг на седмица, че с това кърмене нали не трябва да е рязко. И аз закусих, от снощи си бях направила дюканска питка, не че я изядох цялата, има и обяд, нещо не мога цялата, а уж беше с 3с.л. трици. За обяд нищо не съм измислила, имам едни пълнени гъби от вчерашният обяд, най-много да си ги ям. Вече не ме гони вълчият глад, че се бях притеснила първите два дена. Лек ден и много - ви желая.
БРАВОО много се радвам за теб mysterious