Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 884
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Mis Kapriz, подкрепа да, съвети също, но когато информацията не е точна, съветите също няма да са. То си е за теб или и другите, които се объркват, послъгват, шикалкавят и т.н. Боли ме мен д-то, че тук някой написал режимна съм на 100%, а не свалям, пък тайничко мушнала една вафла. Това е просто пример.
Това за кърменето и мен ме зачуди, но там съвети не мога да давам, все още не съм забременявала. ANNAFACE, поне си следи всичко, но има и ще има много мами, които ще се хвърлят да спазват режими и диети докато кърмят току що родените бебоци. Всеки сам си носи кръста.
АНН, да ти кажа и аз съм втрещена от себе си  Laughing Нищо специално не правя, всеки ден гледам да имам по-бързичко ходене за по половин час, 15-20мин. на тренажора, 3/3 карам, може би защото намалих пилешкото до 1 път седмично, най-много 2 пъти. Толерирани не ползвам, освен веднъж крем си правих с нишесте. Правя и нещо друго, но се колебая дали да го споделя тук  newsm78 Веднъж седмично пия 20гр. активен въглен на прах, за прочистване на чревния тракт и извеждане на токсините. След това 3-4 дни пия витамини, защото освен вредните повлича и някой от минералите от организма. Не знам дали това има някакъв ефект, тази седмица за 2ри път го правих. Да натъртя само, че се изпива с малко вода на гладно и след това започва едно пиене на вода (поне 2л. пише) и след 2 часа си хапваш обилно. В тези дни аз изпитвам голяма жажда и изпитам по 5л. вода (подувам се като балон). Другото важно да се знае, че може да причини запек (на мен не ми се случи и в 2та пъти). Не го препоръчвам, просто споделям, като не съм сигурна дали има някаква реална полза от това, но не ми е и навредило.
Pteq, ами аз ям по 3 дни в седмицата риба нищо не ми е станало Simple Smile Само за сьомгата знам, че не е хубаво да се яде повече от 2 пъти седмично и то да не са последователни, не помня какво точно съдържаше. По едно време се бях пристрастила към нея и почти всеки ден си хапвах  Embarassed
Щях да пропусна  ooooh! ANNAFACE да са ти здрави, щастливи, умни и красиви всичките принцеси, все така да те радват с успехите си и след още някоя година да ги гледаме на Световни и Олимпийски   bouquet

# 541
Добър вечер на всички Simple Smile
Днес деня ми мина режимно,даже вечерях и раничко към 18 часа и ми е много добре.
Ако някой иска нека да качи снимки като мен,все пак искам да видя напредналите със свалените килограми каква е разликата:) Смятам ударната да ми е седем дни и съм сигурна,че ще успея,защото съм много мотивирана,само незнам къде да скрия кантара,че да не му се качвам всеки ден.Обаче още се удивявям как след две години и още една бременност съм запазила мерките си:) Гала мерси,че ми припомни Simple Smile талията ми е 82см в момента,а ханша ми е 105см.Някой друг мери ли си мерките със сантиметър като мен:)

# 542
Анафейс честит ви празник, да ти е жива и здрава рожденичката!
Mis Kapriz аз целя да стигна твоите сегашни размери, не съм си споменавала началните килограми, че ме е срам от мен си направо, тази бременност ме ошишкави съвсем. Аз днес установих, че талия нямам  Embarassed

# 543
 mysterious ще се справиш  Grinning иска се постоянство,аз не съм много човека,който трябва да го казва това,но се опитвам и съм сигурна,че този път ще успея,просто няма какво да се мотая само.
Анафейс  честит празник и от мен   bouquet

# 544
Добро утро Simple Smile

Как сте тази сутрин в това дъждовно време?Аз се събудих гладна,може би заради ранната ми вечеря и вече закусих.Сега ще си допия кафето.Днес ще готвя пилешки дробчета.Харесах си рецепта от първа страница.Общо взето ще приготвям всичко само по рецептите и изобщо нямам намерение да импровизирам,за да не объркам нещо.Днес ще наблегна и на водата,защото вчера не стана така.Снощи като гледах Къртицата и видях как изглежда Ивайла Бакалова и направо онемях.Тя може да гони и четиридесетте вече ,но беше направо невероятна.Тази жена имаше най-хубаво тяло от всички момичета,нямаше нищо излишно,направо много и се кефя.

# 545
Добро утро!
Днес се престраших да се кача на кантара и  newsm44 -1,4 кг за 3 дни, доволна съм, целта ми е около 1-1,5кг на седмица, че с това кърмене нали не трябва да е рязко. И аз закусих, от снощи си бях направила дюканска питка, не че я изядох цялата, има и обяд, нещо не мога цялата, а уж беше с 3с.л. трици. За обяд нищо не съм измислила, имам едни пълнени гъби от вчерашният обяд, най-много да си ги ям. Вече не ме гони вълчият глад, че се бях притеснила първите два дена. Лек ден и много - ви желая.

# 546
 newsm10 БРАВОО много се радвам за теб mysterious Simple Smile
Колко време ще ти е ударната фаза,защото си в нея нали ?

# 547
Щом яде гъби едва ли е в ударна.

# 548
Аз кърмя, и няма да правя ударна, направо на зеленчуци и протеини от разрешените съм  Peace

# 549
Добре,Благодаря ти за отговора Simple Smile поздравявам те пак Simple Smile

# 550
Честит празник, прекрасни ! Благодаря ви, че ви има !

# 551

Честит празник мили дами:) Весело изкарване на празника:)

# 552
  • Испания
Честит празник, девойки!

Честит празник и на именниците!

# 553
Честит празник и от мен мили дами   bouquet

Честито и на именниците, и тези с такива около тях   bouquet

# 554
Добро утро момичета:)как изкарахте празника ? Бързам да се похваля с моите вече  минус 2 кг:) много се зарадвах като видях на кантара 66 кг  Shocked тази сутрин не издържах и се премерих:)
Значи какво установих:-преди да започна режима си правих ограничения,хранех се разделно и след 18ч не ядях вече.От декември,когато бях 71кг успях да сваля до 68кг и зациклих.От както започнах режима вече нещата се размърдват и то много добре и всичко това не е само от режимното хранене,а и от пиенето на вода.Аз преди не пиех толкова вода.Сега шишето е до мен и гледам да пия поне 1,5 - 2л на ден .Пожелавам и на вас скоро да се похвалите с хубави резултати:)

Общи условия

Активация на акаунт