Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 705
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
ANNAFACE благодаря за посрещането. Ти пълната версия ли правиш? Защото не искам да спирам кърменето, затова избрах по-олекотеният вариант, иначе хормоните изобщо не са ми регулирани според мен, защото и цикъл още нямам. Поздравления за добрият резултат, видях линийката  Peace

Не, не съм на олекотената. Пробвах я преди НГ, още и цикъл нямах тогава (явно хормоните бушуваха) и не ми се получи. Пробвах 3та с голям минус също не стана, после втора с голям плюс, и пак същата работа. 1-2 килца ги размотавах месец-два нагоре надолу исе отказах изобщо от този вариант за себе си. Явно при мен не действа. То и от кърмене се сваляло, ама аз напълнях, така че.... явно съм наопаки. Та карам си чистия Дюкан сега. Резултата имам много добър на мерки от кръста на горе, на килограми бих казала задоволителен за времето (1м и 24дни) и никакъв почти (или поне не толкова колкото ми се иска на мен) от кръста надолу.
И те така - дерзая си, хапвам си мръвката и салатите и си чакам моя звезден миг, в който ще си върна формата  Peace
Дано ти имаш успех с олекотената. Гардения я прави мисля над година (което за мен си е чисто и просто балансирано и здравословно хранене) и за този период беше смъкнала доста килца

# 526
Днес съм си все така гладна, бях забравила какво е първите 3 дена, иначе и аз нямам цикъл, и от кърменето напълнях та съм с 1кг повече отколкото излязох от болницата Embarassed дано при мен има някакъв ефект, но ще разбера след поне месец, ако не става ще мисля друг вариант за отслабване.

# 527
 Здравейте, Дюканки!
Тази вечер пиша от лаптопа - взех си 1 ден отпуск, че за 30 дена нощен труд имах само 1 почивен ден и много ми беше уморено. На 03.02.14 почнах тази работа и бях 113 кг. Сега съм 108.9 кг , т.е. 4 кг за 30 дена и вече се преместих на 10 пейка.
 Нямах време да ви  честитя нито първа пролет, нито 3 март, за това ви ги честитя на патерици....
Иначе си ви чета по телефона докато пътувам с влака за и от работа.
ArhMih, как си? не мога да ти опиша протеинчетата, но мога да ги кача сега, макар че не е петък.
Ето ги тук и тук .
Това е за сега от мен.....забравих още нещо - утре правя 1 година на режима. Доста неща се промениха за това време - спрях да пия алкохол, изгубих 20 кг и се чувствам много по- добре без хляба , тлъстото и пърженото.
До скоро - и знайте, че дори да не пиша съм с вас и ви чета всеки ден.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 01:08 от staiko1

# 528
Добро утроо Simple Smile
Да се похваля с още -1кг. , за месец и малко повече от половина 9кг. по-малко  newsm44 Много съм доволна и продължавам смело напред  Sunglasses
Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 529
Добро утро момичета Simple Smile
От днес започвам режима.Тежа 68кг. и съм висока 1,75см на 30 години съм,целта ми е 58кг тоест целта ми е да отслабна с 10 кг.Родих преди 5 месеца и сега е време да се вкарам във форма за лятото.

# 530
ANNAFACE чак сега видях снимките ти и съм  Shocked като в реклама на хапчета за отслабване си. Невероятно просто. Подмладена, добре изглеждаща. Даваш ми надежда, че може и да се вкарам поне в старите си дрехи до лятото. И тогава си имах някоя и друго кило в излишък, но сега съм си дебеланка  Embarassed Сега ще разгледам и другите снимки, че да се донахъсам.

# 531
Абе хора какво ви става  #Crazy Като лъжете по форумите кого мислите, че лъжете  newsm78
Mis Kapriz, от толкова диети, през които си минала, ту се смаляваш, ту порастваш, веднъж си 173см. висока, после си станала 167см. , сега пък 175см.  Outta Joint
Скарлет е права,извинявам се не се представих-казвам се Ани от Пазарджик.Имам две бременности-син на 7г първокласник и дъщеря на година и десет месеца.Винаги съм тежала от 52 до 55кг,с първата бременност качих 33кг,но ги свалих много бързо без проблем,но тогава все пак бях на 20г,сега с втората забременях на 65,бях си качила преди бремнността няколко килца и по време на бременността 25кг и станаха много.След няколко диети .Правих дюкан миналата година и свалих около 6кг,но не я изкарах до края,после на два пъти 90 дневната диета ,но ми омръзнаха манджите,а аз обичам повече месо и млечни продукти и като гледам,че и темата е много оживена и резултатите ви са неизменни и това ме мотивира да се запиша.Това е от мен и пак от невежество да попитам след като ще карам 5 дни ударна,после във смесената фаза как да си ги разпределя ПЗ и П  Rolling EyesАз преди втората я карах 3 от 4,от понеделник до сряда протеини и от четвъртък до неделя смесено,според вас правилно ли е така.
Относно водата си наливам едно двулитрово шише и си пия от него и така знам колко съм изпила,за днес два литра и половина .
Забравих да вметна- на 28 години съм,167см,талия-83,ханш 105 и бюст 95,в момента тежа 68кг ,а целта ми е поне 55кг.
Цитат
    Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: Страхотна диета- режими на доц.д-р Донка Байкова- Тема№ 29    : Вт., 10 Юли 2012, 13:53
Здравей Герда,вярно,че не съм си писала височината,ами 166см съм. И килограмите,които искам да постигна са 55кг. дано успея,силно съм мотивирана:)
Само да кажа,че не спазвам часовете за хранене,защото са ми много на често и до сега съм яла 2 пъти.Закусих в 10 ч. кис мляко и 4 кайсии и сега обядвах пак същото ,но с 2 кайсии.За вечерята ще е към 18 ч. пак млекце и 2 кайсии Smile
Добро утро момичета Simple Smile
От днес започвам режима.Тежа 68кг. и съм висока 1,75см на 30 години съм,целта ми е 58кг тоест целта ми е да отслабна с 10 кг.Родих преди 5 месеца и сега е време да се вкарам във форма за лятото.

# 532
  • Испания
Абе хора какво ви става  #Crazy Като лъжете по форумите кого мислите, че лъжете  newsm78
...

И аз това се чудя.  newsm78 Преди време все припомнях, че написаното остава и е видимо за всички.

Аз друго се чудя и недоумявам.  Shocked Сега прочетох, че ANNAFACE не е на олекотената и кърми. Знаем, че при отслабването се отделят токсини и всичко отива в кърмата.

Темата не престава да ме удивява.  Peace

# 533
Здравейте пак Simple Smile допуснала съм грешка и наистина се извинявам.Висока съм 167 см объркала съм.Пиша си мерките за да сдобиете представа за мен,защото в началото ме обвиниха,че не съм се представила.Да наистина минах през доста диети и все съм си на това положение.Даже като си чета мерките преди 2 години,ми сега пак съм толкова.Имам вече три дечица и пак си въртя тези килограми.Въобще нямам намерение да ви лъжа просто търсех съмишленички да отслабваме заедно.Съжалявам,че съм оставила такова впечатление у вас.

# 534

Това съм аз,снимах се преди малко.Още веднъж се извинявам наистина искам да намеря приятели сред вас и да си помагаме заедно в борбата с килограмите,защото подкрепата е много важна.

# 535
  • Русе
Добре дошли на новите.
Да подкрепата наистина е много важна, поне за мен,
При мен май няма промяна, вчера -0.500, днес + тях  #Cussing out
може би защото вечерях зеле и през ноща два пъти ставах да пия вода.

# 536
  • Плевен
Сладурии, здравейте!
Нямам време да дишам, но като видях, че Стайко е прикачил тези прекрасни протеинчета - просто веднага се включвам! Мерси, приятелю!!! Ей, ама много те обичкам, човече!  bouquet
Добре дошли на новичките - Мистерия, Мис Каприз, Вики...да не пропусна някое момиче, че малко по диагонал ппрочетох...! Подкрепа - винаги! Само слушкайте, четете и изпълнявайте! Живейте с Дюкан, бъдете режимни и ще си постигнете целта!
Аз нещо пак съм в плюс...Тъжно и тъпо, нооо - факт!
До скоро! Така е - като няма с какво да се похваля, не ми е комфортно и да вляза да пиша, но не е това причината - мноого работа пусто и кратки срокове за изпълнение! Излизам, че ми дишат зад врата... Обичам ви, дерзайте!
Ааа - не мога да пропусна - Браво, Гала за следващото килце!  bouquet

# 537
  • София
днес - 1 кило...... ДОЖИВЯХХХХХХХХХХХХХХ  #2gunfire #2gunfire

2 дена зелен чай по 1 литър и само риба...... дано съм завъртяла колелото вече  Praynig Praynig

# 538
Аз друго се чудя и недоумявам.  Shocked Сега прочетох, че ANNAFACE не е на олекотената и кърми. Знаем, че при отслабването се отделят токсини и всичко отива в кърмата.

smileys, кое по точно те учуди? Почнах режима когато бебе беше на 6м, не по-рано! Почнах режима, когато имахме 2 заместени хранения, авече имаме и 3 и се кърмим само сутрин и вечер! А в ударната не съм я кърмила, давах от запасите от фризера. Цедях и хвърлях всичко през ударната, тъй като си следях кетозата с лентички. Като влезнах във втора си възстановихме кърменето. Смея да твърдя, че дори напротив, при мен режима оказва изключително добро влияние както на кърмата, така и на беба и мен. Пускала съм на Зара 2 пъти ПКК и урина последния месец и си е по всички показатели перфектна. Споделила съм и с педиатъра ни, така че не виждам лично аз на какво толкова се удивляваш.

Цитат
Знаем, че при отслабването се отделят токсини и всичко отива в кърмата.

В този ред на мисли дали здравословно хранене, дали 90дневна (99% от кърмачките са на нея), дали олекотен Дюкан, или който и друг режим водещ до Отслабване , пък било то и естествен процес на организма би следвало да е вреден  Peace

В крайна сметка това е мое решиние, не агитирам никого, не се крия какво правя, споделям - пък от там насетне всеки си има глава на раменете, материал и инфо из нета бол, ЛЛ и педита на разположения за съвети  Peace

Та, аз влезнах за друго да напиша....
Моето голямо слънце порасна още с една година. Последната година преди започването на двуцифрените числа -> 9 години - мноооого прекрасна възраст;)
Да ми е все така добричка и мила, упорита и амбициозна, трудолюбива и ученолюбива!
Та да се почерпим за нейно здраве!  Peace

mysterious снимките са от първата ми трансформация преди 3-4г. За сега съм на половината път още. Но бавно и славно... към желаната визия и кг  Peace

GalaEluard к'во правиш бе жена, не си играеш на дребно с грамчета,а?? Ади все така надолу... и вземи сподели тайната Wink къде ходи и какво пипа  Whistling Mr. Green

# 539
Здравейте мами, не съм писала отдавна, но ви чета редовно. След 10 дни ударна но първите 4-5 дни сгрешени от тях, 4 ПЗ и сега съм отново на 2П вече съм 4кг и 200гр. надолу, което е супер Rolling Eyes, нали? Искам да попитам ако ядем няколко дни само риба може ли да ни навреди  по някакъв начин. Браво на тези с килцата надолу, много добри резултати, продължавайте все така. 

Общи условия

Активация на акаунт