Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 694
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
...може да се направи "бял ден". Има обяснения в на Смайлис темата  Hug ...
Hug

Не, няма обяснения, благодарение на безумни дюканки.

Десислава, още полезно инфо:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19020002#msg19020002

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19030035#msg19030035

# 511
Отдавна не съм преглеждала темата  Embarassed не се ровя там, че се вдъхновявам за разни вкусотийки с толерирани, а не ми се иска все още да прибягвам до тях  Twisted Evil Онзи ден си правих едни палачинки, бях пуснала линк към рецептата във фейстук-ската група. Направо са чудесни  eat и най-хубавото, че не се ползва нищо толерирано за направата им  Peace Дозата е за 3 дни:
8 с. л. овесени трици
4 с. л. пшенични трици
5 с. л. кисело мляко
4 яйца (размер L)
1/2 ч. л. сода бикарбонат
сол или подсладител на вкус
Содата се слага в киселото мляко, разбърква се и се прибавят останалите продукти, всичко се забърква добре. На тефлонов тиган се пекат за по 1-2 минутки (зависи от котлона). Аз сипвам с по-голяма лъжица от сместа. Не се навиват като нормалните палачинки, приличат на арабските питчици за дюнер  newsm78

# 512
Преди 5г с този режим свалих за 1,5м 9кг, сега след бременността и кърменето се оказва, че имам да свалям доста повече. Но т.к. все още кърмя сутрин и вечер, ще мина на олекотен вариант на режима, без дните само на протеини + 1 порция плодове, но не знам към коя тема се води затова се записвам тук, за да ви следя. Не мога да се гледам толкова ужасно дебела вече. Дано успея и този път. Лек ден и много минусчета.

# 513
mysterious добре дошла   bouquet
Ние също се кърмим сутрин и вечер. Да чукна на дърво проблем с кърмата за сега нямам.
Пробвай олекотената - дано ти подейства. Имаме си такива мами стари Дюканки, които сваляха така. То си е до организъм, и най-вече до регулирани хормони след бремеността  Peace

desislava_87  Явно застоя е заразителен. Аз също не мърдам на кг, само надолу-нагоре се размотават разни грамове. В събота като си сметна тотала за месеца и ще ми се приреве сигурно.
Незнам защо, все си мисля, че е от сезона и зеленчуците на пазара, към които прибягвам аз. Освен пилето с хормоните, вчера четох и за едни ГМО домати вътре направо покълнали семките  Sick То човек вече да се чуди какво да яде.
Пък видиш ли може да е поднал този калскулатор - даде ми юни месец за постигане на целта, а аз все се надявах, че за 2-3м ще елиминирам килцата. Ако така ми се влачат по 2, по 3... то мноооого ме психясват. Дано се поразмърдат и при мен, и при теб.. и при всички  Praynig Praynig Praynig
Иначе си влезнах вече в едни дънки от преди забременяването. Верно, че ми стоят като клин сега, а преди ги носих oversize, но въпреки това чувството е супер  Sunglasses

# 514
ANNAFACE благодаря за посрещането. Ти пълната версия ли правиш? Защото не искам да спирам кърменето, затова избрах по-олекотеният вариант, иначе хормоните изобщо не са ми регулирани според мен, защото и цикъл още нямам. Поздравления за добрият резултат, видях линийката  Peace

# 515
  • София
В крайна сметка,моето задържане е вече месец и половина... нагоре- надолу.... и все на едни и съши кг! СМ са много малко,а не съм прегрешила с нищо! Стискам още ,от другата седмица започвам и фитнес съчетан с народни танци и да видим какво ще става....имам още за сваляне,ама няма да се предам.... поставила съм си ясна и точна цел и не я ли стигна ,няма да се дам аз тоя път!  #2gunfire #2gunfire

# 516
  • Испания
...а не съм прегрешила с нищо! ...

Толкова пъти повтори, че не си имала прегрешения, че се сетих за маслините.

...само с шепа прегрешени маслини
...

Няма нищо чудно в това, че не сваляш. Няма малко и голямо прегрешение. Може да се самозаблуждавате, да излъжете в темата, но организмът не се лъже.  Peace

# 517
  • София
от 1 шепа маслини...даже и толкова нямаше да задържам близо 2 месеца?????? Дали?

И в крайна сметка дали съм яла непозволена храна или не ,винаги споделям...аз не съм от притеснителните дали тук ще ме нахока някой или не! Аз го правя за себе си! В крайна сметка за 5 месеца шепа маслини и аз написах тук Simple Smile))))
Не вярвам тя да е застоят ми Wink още повече че ги ядох на Нова година... от тогава минаха близо 3 месеца Simple Smile

# 518
А от какви килограми започна и какви гониш, че не ми се рови назад ако си споделяла?

# 519
Мда видях, имала си доста за сваляне. Прегледах ти старите постове и точно след въпросните маслини е спряло отслабването и си започнала да пишеш, че си в застой. Повярвай ми и една маслина да е била, цял месец ще и търпиш последствията  Tired От личен опит, аз не помня, като бях стигнала 72кг. от 121кг. и ми оставаха още 4кг. до идеалното тегло, с нещо много дребно бях прегрешила и после 2-3 месеца 100гр. да съм свалила и реших да вляза в 3та, обачеее беше лятото концерти, насам натам, така оплесках нещата иии ето ме пак тук  Embarassed Мисълта ми е, че и най-малкото прегрешение може така да те препъне, че да се чудиш от къде ти е дошло...

# 520
Здравейте,
присъединявам се към вас. Днес ми е първи ден от диетата. Преди 3-4 години я бях започнала и бях много доволна от резултата, но празниците се предадох.
Висока съм 158см. и в момента съм 80 кг. За сега целта която съм си поставила е 55-60кг.
Имам няколко въпроса, на които се надявам да ми отговорите:
1.За овесените трици - четох книгата 3 пъти и никаде не открих да пише да се използват от първия ден - чак в 4 етап се споменава за тях. Преди доколкото си спомням ги ядях отначало, но вече не съм сигурна.
2.Каква извара си купувате - днес си купих на Пилос нискомаслена, но не съм 100% сигурна, че е подходяща?
Благодаря предварително и се надявам с ваша помощ този път да успея.

# 521
  • Испания
...
1.За овесените трици - четох книгата 3 пъти и никаде не открих да пише да се използват от първия ден - чак в 4 етап се споменава за тях. Преди доколкото си спомням ги ядях отначало, но вече не съм сигурна.
...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890246#msg22890246

# 522
  • София
ами 3 месеца са минали...дано това да ми е наказанието за тия маслини тогава!  Confused

# 523
Привет, дюканки!
Обичам да се завръщам и да чета темата. Тя ме държи на тръни и ми напомня от къде тръгнах. Рядко пиша, но по повод задържането на  desislava_87 , бих си позволила да дам съвет. При мен винаги е действал, а и гледам не се коментира много. Повечето от вас споменават три хранения - закуска обяд и вечеря. Докато отслабвах ядях по пет пъти на ден. Не казвам да се тъпчете, просто същото количество го разделете на пет хранения. Това със сигурност раздвижва метаболизма. 
Деси, ако нямаш проблем с рибата, съветвам те да наблегнеш на нея.
А по повод спортуването, в повечето случаи това наистина помага и намалява мерките и оформя тялото. Само, че по принцип мускулите тежат повече от сланината и килограмите падат по-бавно, така, че това да не те отчая допълнително.
Хубав ден на всички и много свалени килограми ви желая  Simple Smile

# 524
  • София
Привет, дюканки!
Обичам да се завръщам и да чета темата. Тя ме държи на тръни и ми напомня от къде тръгнах. Рядко пиша, но по повод задържането на  desislava_87 , бих си позволила да дам съвет. При мен винаги е действал, а и гледам не се коментира много. Повечето от вас споменават три хранения - закуска обяд и вечеря. Докато отслабвах ядях по пет пъти на ден. Не казвам да се тъпчете, просто същото количество го разделете на пет хранения. Това със сигурност раздвижва метаболизма. 
Деси, ако нямаш проблем с рибата, съветвам те да наблегнеш на нея.
А по повод спортуването, в повечето случаи това наистина помага и намалява мерките и оформя тялото. Само, че по принцип мускулите тежат повече от сланината и килограмите падат по-бавно, така, че това да не те отчая допълнително.
Хубав ден на всички и много свалени килограми ви желая  Simple Smile

Обичам рибка! Благодаря за съветите и на теб  Hug Аз по принцип понякога нямам време да ям изобщо,толкова ми е натоварено ежедневието...но гледам поне да си приготвям храната ,когато имам време за да може когато почувствам ,глад да има какво да хапна на бързо.....

Общи условия

Активация на акаунт