Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 690
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен
Хей, сладурчета - дюканчета, привет!
debelanka23, добре дошла при нас! GalaEluard вече те е насочила за ударната фаза, че и мотивирала с нейния албум! Трябва да си се нахъсила вече! Изяждай си разрешената доза млечни! Те са последното нещо, от което може да се лишиш в този режим. Друго какво да кажа? Ааа - да - похвално е, че си си купила книгата и прочела!!! Браво! Това е едно от условията да си изградиш стратегия за правилното протичане на режима! Сега ти остава да си пазаруваш редовно и да спазваш стриктно правилата на играта! Разглеждай си рецепти от първа страничка на всяка тема и си готви. Успех!
Мама и бебе, но това е ужасно! Днес сутринта тъкмо се беше изтипосала някаква на бнт1 и прокламираше - нее, никакви хормони няма в пилешкото месо! - някакъв контролен орган беше, но какъв... - влизали в птицекланици и т.п. без предупреждение за проверка - и просто "абсурд" да ги хванеш в тумблиране тези цехчета...не! Уф!
Аз пък снощи "набрах" риби от фризерите на била - скумрия 1 кг, пърстървичка; купих и говежда кайма за кюфтаци, едни котлети за раята в къщи, че бяха на промоция и въоръжена с мръве и много опасна едва се добрах до касите..., че и до вкъщи после! А уж щях да ходя пеш до нас! Довечера пак се каня за тази разходка - ще видим!
Кантарчето днес  - пак ми намигна с едно минусче! Добре е! Та ми стана едно празнично, едно хубаво на душата! Дано успея да посмъкна още няколко килца, докато баба Марта си размятва пищимала, че да ми е драго после да се поразсъблека пред хората и аз! За довечера са на кантар живака на рибата тон или хормоните на пилешките бутчета от снощи!?! Утре вече ще мина на скумрията ...
Стайко го няма да ни обясни поне какво е искал да ни прикачи, но ... какво да се прави! Дами, подгответе се - идва нашият месец! Да му мислят мъжете! Следват 31 дни на отплата и реванш - ако има нужда от това, разбира се! Отмина празникът на любовта - сега недоволните от мъжко представяне да се развихрят! Майтапя се, естествено, но нека всяка да си знае цената и най-вече да знае какво иска в този живот, че да вземе и да си го каже, щото никой не чете мисли! Тук поне сме наясно - искаме красиво тяло!
Умната по празниците! Карайте режимно, после ще се отчитаме! Моят отчет с този грип (2 назад, 1 напред - 2 надолу - 1 нагоре, де)...отиде на кино, но от тук нататък ще се оправям!

# 496
  • Испания

# 497
Добро утро!
Честита Баба Марта и от мен!
Бъдете здрави, румени, щастливи, засмени и доволни от постигнати резултати!
[img=https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1779256_743472185663297_58672106_n.jpg][/img]

Аз за удалната няма да се съглася, че след 5 ден не се сваля. Първия път правих 7 дни, този път 8 дни, като до последния ден и дватъ пъти си свалях. Така, че всичко е до организъм, до начален старт (демек има или няма мегдан за сваляне), до предходни диети и режими, ЕГН-та и прочие. Според мен би следвало да се водим по калкулатора. За пример първия път, имах повече отколкото сега за сваляне, разбира се годинките бяха по-малко, не бях спазвала толкова диети, имах и едно раждане по-малко - е калкулатора рече и отсече 5 дни! Сега 4г почти след това, с 1 раждане повече, с по-малко кг за сваляне - рече и отсече 7дни. Така че не случайно са зададени всички тези въпроси при изчислението  Peace
А и лично аз ако имам да свалям над 30+ и кусур, при условие че свалям в ударната, не бих я прекъснала на 5тия ден по общо мнение, че после е излишно и си е мъчение, щот видиш ли ще имаш година във втора примерно, за да ги свалиш. Ударна се прави ЕДИН път за кратко, и за мен тя е един от най-важните етапи след трета фаза.  Но това си е лично мое мнение де. В крайна сметка се хващаш на хорото да слабееш - логично е да си се настроил за промяна, за лишения и прочие. И е грехота да изтърваш момента.
Ако наистина не се сваля след 4-5 ден, то добре, но както казах два еднакви организма нЕма. Всеки индивидуално сваля с Дюкан. Ето Алис (къде е тя междувпрочем?) - мъчи и дерзае в ударна, във втора...Ето и Гала - бори кило след кило...
Така че гледайте как се случват нещата лично при вас, и се водете по калкулатор за ориентир  Peace

# 498
  • Испания
                    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 499
Здравейте момичета,искам от утре да започвам диетата на Дюкан. Висока съм 1.68 и тежа около 61-62кг.,а целта ми е 50кг. някой може ли да ми препоръча по колко време да правя отделните периоди за целта която имам. Също така за диетата на Дюкан см чувала че причинява големи проблеми с бъбреците...вярно ли е това? Аз попринцип още от малка си имах проблеми с бъбреците и се притенвям с тази диета да не се отключат пак. Моля някой по-компетентен да си даде мнението Wink

# 500
  • София
Здравейте момичета, честит празник и честита баба Марта от мен!

Не пиша,зашото няма с какво ново да се похваля! Режимна съм,нямам прегрешения ,но уви месец и половина няма мърдане! Надявам се това да е застой ,който скоро ще преодолея!

Хубав празник и хубава седмица от мен....

# 501
Здравейте момичета,искам от утре да започвам диетата на Дюкан. Висока съм 1.68 и тежа около 61-62кг.,а целта ми е 50кг. някой може ли да ми препоръча по колко време да правя отделните периоди за целта която имам. Също така за диетата на Дюкан см чувала че причинява големи проблеми с бъбреците...вярно ли е това? Аз попринцип още от малка си имах проблеми с бъбреците и се притенвям с тази диета да не се отключат пак. Моля някой по-компетентен да си даде мнението Wink

Внимавай с водата. Трябва да се пие мноооого вода. Преди 5 години спазвах този режим, но понеже не обичам вода и пиех около 1 л. на ден. Е, удари ме в черния дроб. Не е безобидно.

# 502
Здравейте,сладури  и честит празник! bgSimple SmileSimple SmileSimple Smile
След дъъълга раздяла с лаптопа ние сме отново заедно и вече ви наваксах с писаното. Страхотни резултати,поздравления. newsm20
На 6-и влизам във втори месец от диетата,размерите на дрехите ги смъкнах с по два номера и съм много щастлива от факта! Нямам кантар,но когато се докопам до такъв ще напиша подробни резултати за двата млечно-месни месеца Simple Smile
Пожелавам ви хубава вечер и прекрасна седмица пълна с минуси!  Hug

# 503
здравейте сладунки, както казва баба ми Simple Smile
Надявам се празниците да са били весели и щастливи за всички! Страхотни резултати имате всички, smileys-мерси за темата, погледнах я. Аз си взех на допелхерц, точно тези от а до я, с лутеина за очичките ми Simple Smile Аз преживях 5 дена на село при бабите и да ви кажа голяма мъка беше - то не бяха козунаци, тортички, крем карамели и какво ли още не сладко, а за манджи да не говорим! Но аз си ръфам рибката с доматки и самардала и само мирисах наоколо кой какво яде  Grinning Прегрешила съм единствено с бабино прясно мляко, но пък намалих количеството! За съжаление кантара показва, че след пет дена ПЗ съм само 900 грама надолу, ама...шанс, дето се вика  Wink Успешна седмица на всички и много минусиииии!!

# 504
  • Русе
debelanka23 и аз ми се струва, че ти е малко храната. Тук поне си ядеш колкото искаш но от позволеното.
Аз ще кажа от моя опит. Когато съм намаляла протеините и сваленето ставаше по бавно, че дори и не свалях. Колкото по често ядеш риба, толкова по често ще виждаш хубави резултати.
Не си правете експерименти да си опитвате от каквото и да е, защото после само се въртите в този кръг. Опитване, спазване стриктно, онитване, спазване стриктно. Храна винаги ще има, няма смисъл.
Аз лично спазвах първият път 7 дни ударна и май свалих 6кг  newsm78
Мисля че след 7-мия ден със сигурност не се сваля. Но както е казала Ани, наистина е относително килограми, организъм, диети и години, но като цяло и аз мисля между 5-7 дни.
 Менюто днес е :
Закуска трици с прясно мляко на кашичка
Обяд скумрия на фурна
Вечера по всяка вероятност омлет.

Довечера разбира се и танци Simple Smile
А за пилешкото, радвам се че никога не съм го обичала, явно е имало защо, но пък аз не живея с мисълта, че другите меса са много " хубави"  и ако зависи от мен, ще ям месо само когато мис е дояде, а това се случва 2 пъти в месеца, но за сега това е положението Simple Smile ще наблягам на рибата няма как, че мен ме гони манията за здравословно хранене Simple Smile

ХАйде лек ден от мен.

# 505
  • София
Момичета, дайте съвет с какво мога да раздвижа тоя метаболизъм..... това застояване ,толкова време ми идва в повече  Cry Cry

# 506
Зелен чай, канела, джинджифил...добра храна...останалото е търпение Simple Smile
Да не забравяме и лютото...

# 507
  • София
нямам никакво прегрешение 5-ти месец....като цяло съм много доволна от килограмите... сега ще пробвам и с написаните от теб,за зеленият чай знаех ... благодаря  Hug

# 508
  • Испания
Момичета, дайте съвет с какво мога да раздвижа тоя метаболизъм..... това застояване ,толкова време ми идва в повече  Cry Cry

1. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878366#msg22878366

2. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22879058#msg22879058

3. РАЗМИСЛИ БЕЗ СТРАСТИ: РЕЖИМНА СЪМ, А ЗАЩО НЕ СВАЛЯМ?  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22881982#msg22881982

Ако ядеш толерирани храни, спри ги за известно време. Намали консумацията на подсладител, ако не можеш да го премахнеш напълно.

# 509
Добър ден Simple Smile
desislava_87, може да си достигнала килограмите, които са подходящи за теб, или да си била най-дълго през живота си на тези кг. При много дълъг застой може да се направи "бял ден". Има обяснения в на Смайлис темата  Hug Мисля, че ако караш 1-2 дни на риба ще се раздвижат килцата.

Общи условия

Активация на акаунт