Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
значи съм сгафила още първият ден - ужас,добре поне разбрах за крилцата,радвам се,че ме критикува,аз не се обиждам искам да правя нещата правилно-благодаря Simple Smile
Не го приемай като критика, в началото някои неща убягват, добре е че не се обиждаш, така трябва Hug

# 376
  • Русе
ANNAFACE хайде да си спретнем среща.да се съберем пове4ко.Ако ще е някоя от двете дати, нека е 13-ти Simple Smile

# 377
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Дени,гледам че и ти си от скоро на режима,ще ми кажеш ли колко дни прави ударната фаза,че аз още не съм решила за моята,но мисля да е 5 дни

Добре дошла Simple SmileАз не съм Дени, но понеже и аз съм начинаеща- днес ми е четвърти  ден, да  си кажа без бой Simple Smile. Понеже искам да сваля 20 кг, бях решила  първа фаза да ми е с продължителност 10 дни. Само че  ветеранките  бяха единодушни- повече от 7 дни е безсмислено. А за килограми  като твоите, в книгата се препоръчват толкова- 5 дни.
Лесно   се изкарват ударните дни- мен само  главоболие ме помъчи , обаче  не спрях да се наливам с течности, та днес  съм  в отлична форма. Нищо  не ме боли Simple SmileНа мен ми остават  още три в първа фаза.
Пожелавам ти успех.

# 378
Цитат
Дени,гледам че и ти си от скоро на режима,ще ми кажеш ли колко дни прави ударната фаза,че аз още не съм решила за моята,но мисля да е 5 дни
5 дни я направих,сега включих и зеленчуци. Но да питам после пак ли пет дни само белтъчини?

# 379
  • Лутаща се
Здравейте  Simple Smile и аз се записвам в темата.Започнах от днес първа фаза 68кг,целта ми е около 55кг искам да стана както си бях преди.
Пак от главата -за краката!
Сърди се ако искаш, но влизаш тук.....е добре - представи се! Години, ръст, тегло, раждания, калкулатор... Както си му е реда.
За ударната колко дни да е можем да ти кажем чак когато разберем всичко останало.

deni_m - харесва ти или не - ВОДАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!  Освен ако не искаш да се натровиш. Та точно тя изхвърля токсините. А и ако не ядеш както е редно - то ти изобщо не си за този режим!

Ей за това не пишат "старите", защото "новите" скачате в дълбокото без да сте се поинтересували кое как се прави. АМАН!!!!!!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 380
  • Бургас
Цитат
5 дни я направих,сега включих и зеленчуци. Но да питам после пак ли пет дни само белтъчини?
След определените дни ПЗ, следват пак толкова дни протеини Hug
Оле пак ги нахока. Момичета наистина не е приятно постоянно да нападаме новичките в теамата.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 20:24 от Mira 1919

# 381
  • Лутаща се
Mira 1919, точно ти би трябвало да знаеш колко са важни някои неща - например водата или колко дни да е ударната фаза.
Де факто това да неща, които са основни. И който е решил да започне даден режим трябва да е запознат с тях. Или какво - дай да им сдъвчем всичко и после да има "Ама вие сте виновни, че не ни казахте..." или нещо от сорта.

Айде моля те, да не сме в детската градина!!!!

А относно представянето - това е елементарна учтивост!

Били се оплакали новичките, че ги хокаме!!! Е като си го заслужават ще го правим. Знаеш, че е за тяхно добро.
Този режим не е шега работа. И който не го разбере веднага може сериозно да си навреди на здравето!!!!

# 382
Здравейте  Simple Smile и аз се записвам в темата.Започнах от днес първа фаза 68кг,целта ми е около 55кг искам да стана както си бях преди.
Пак от главата -за краката!
Сърди се ако искаш, но влизаш тук.....е добре - представи се! Години, ръст, тегло, раждания, калкулатор... Както си му е реда.
За ударната колко дни да е можем да ти кажем чак когато разберем всичко останало.

Цитат
Цитат
deni_m - харесва ти или не - ВОДАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!  Освен ако не искаш да се натровиш. Та точно тя изхвърля токсините. А и ако не ядеш както е редно - то ти изобщо не си за този режим!

Ей за това не пишат "старите", защото "новите" скачате в дълбокото без да сте се поинтересували кое как се прави. АМАН!!!!!!!!  ooooh! ooooh! ooooh!
Не мога да разбера защо трябва да е това заяждане,''нови'' стари''ако не ти харесва какво съм написала просто не пиши.Предлагам ние ''НОВИТЕ'' да не пишем,за да не се дразнят!
Нали за това е тази тема да питаш,да научиш нещо ново,да те подкрепят и т.н

# 383
  • Бургас
Добре, Скарлет, не знам все си мисля, че еднин пост, малко по меко написан би имал по добър ефект. Колкото им е тегаво на момичетата, че попадат в нова среда и такова посрещане, не знам, аз бих се притеснила.
Да всичко, което си писала е важно, но аз примерно избирам друг подход, мисля че пак се възпиема, без да бягат мацките през глава Peace

# 384
  • Лутаща се
...без да бягат мацките през глава Peace
Аз пък мисля, че е по-добре да избягат и да се откажат, от колкото да влязат в болница и после режимът да е виновен.
Или какво, ще бъдеш вечната "майка"? Ще им дъвчеш информацията и ще им я подаваш в устата?
Тъпо е! Жени, които са взели важно решение да питат елементарни неща, разнищени в предна или по-предна страница. Живо доказателство, че не са си направили труда да погледнат каквото и да е. Разчитат на готово.
Е, не бива така!
Искаш ли нещо го постигаш със собствени сили. Не бива да се надяваш вечно всичко да ти се дава "на тепсия".
Че по тази логика днес им казваш какво да правят, утре ще им отвориш безплатна кухня, щото не могат и да си сготвят......... Баси!!!!

Нали за това е тази тема да питаш,да научиш нещо ново,да те подкрепят и т.н
Да, така е - да питаш и да научиш нещо ново. НО И ДА ГО ВЪЗПРИЕМЕШ!!! А не пак и пак да питаш за същото нещо!
Подробно ти обясниха как се прави - ти пак не си разбрала колко дни протеини, как се следва схемата. Или пък че трябва да се пие вода!

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 21:13 от skarlet71

# 385
Скарлет е права,извинявам се не се представих-казвам се Ани от Пазарджик.Имам две бременности-син на 7г първокласник и дъщеря на година и десет месеца.Винаги съм тежала от 52 до 55кг,с първата бременност качих 33кг,но ги свалих много бързо без проблем,но тогава все пак бях на 20г,сега с втората забременях на 65,бях си качила преди бремнността няколко килца и по време на бременността 25кг и станаха много.След няколко диети .Правих дюкан миналата година и свалих около 6кг,но не я изкарах до края,после на два пъти 90 дневната диета ,но ми омръзнаха манджите,а аз обичам повече месо и млечни продукти и като гледам,че и темата е много оживена и резултатите ви са неизменни и това ме мотивира да се запиша.Това е от мен и пак от невежество да попитам след като ще карам 5 дни ударна,после във смесената фаза как да си ги разпределя ПЗ и П  Rolling EyesАз преди втората я карах 3 от 4,от понеделник до сряда протеини и от четвъртък до неделя смесено,според вас правилно ли е така.
Относно водата си наливам едно двулитрово шише и си пия от него и така знам колко съм изпила,за днес два литра и половина .
Забравих да вметна- на 28 години съм,167см,талия-83,ханш 105 и бюст 95,в момента тежа 68кг ,а целта ми е поне 55кг.

# 386
  • Лутаща се
да попитам след като ще карам 5 дни ударна,после във смесената фаза как да си ги разпределя ПЗ и П  Rolling EyesАз преди втората я карах 3 от 4,от понеделник до сряда протеини и от четвъртък до неделя смесено,според вас правилно ли е така.
Добре дошла, Ани!
Както ти е удобно и ти харесва на теб. За най-много килограми за сваляне препоръчват 5:5, но може и 3:3, може и 4:3. Ти си решаваш, опитваш и преценяваш как да си разпределяш дните.
Аз карах 5:5 един месец, после минах на 3:3. Бях си отбелязала в календара, така че не ми беше проблем да си ги спазвам.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 21:33 от skarlet71

# 387
Добре,сигурно и аз ще ги завъртя 3 от 3 , мерси Simple Smile

# 388
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Накиприх току що един Брауни за кафето с колежките утре и сядам да ви нагледам...
               tunata, ядеш, не ядеш, вода не спирай да пиеш, тя си трябва във всички случаи  Peace
               desislava_87, и за теб се отнася това, не че вече не са ти го повторили сто пъти  hahaha Е как какво бе - мръвки и салатка, тричава питка, дюкански сладкиши... Режимни манджи да искаш - и за делник, и за празник...
               Dorchester, нИ моЙ си купувам И пшеничени, че тогава трябва всеки ден да ям по 5 - 6 лъжици, защото аз от трите лъжици овесени не се отказвам пък  Crossing Arms
               nunty, ще те чакаме  Peace Аз по спомени ще ти отговоря за лекарствата и триците, че с първите съм скарана, но мисля че поне час, час и половина разлика във времето трябва да има и май триците се ядяха след лекарствата  newsm78
               maikinatati, има бе, има, ама ни няма в Русе... Две сме в София, една в Горна, други кой ги знае къде..., в Русе има една русенка, другата е пловдивчанка  hahaha Е, и други има, ама те нещо не надничат вече тук  Cry
               isache, да ти не е уроки ама си страОтна  Peace Шшш, не издавай сега пикантерии от кухнята на срещите  Wink, щото пък ти не знаеш къде ме води ANNAFACE...
               mbm-Maria, почесвах се, почесвах и като видна клюкарка ходих да търся снимките  Joy Но ще да си се подвизавала в темата преди доста повече от три години, щото... убий ме обичам те, ама ника ти нищо не ми говори... Нищо де, това не пречи да си добре дошла, но ... тази пет месечна девойка не я ли кърмиш? Защото ако още го правиш ти се полага единствено трета олекотена и нищо друго  Naughty
               veroni76, спокойно, душо, и аз съм се самосрещала, ама има и такива случаи, но са рядкост, обикновено сме много  Peace
               skarlet71, пу да ти не е уроки и на теб, сладурана  Peace А отговора на 2+2 знаеш ли го  Wink А, без лични нападки моля, аз съм си в детска градина  hahaha, Mira 1919 и тя така, пък сигурно не сме само ние  Wink
               О, Korni68, ти жива ли си, бре, душо кукурузена, така де канарска  Joy Hug Heart Eyes
               Бронте, пени се не пени, ще го ядеш, а  hahaha
               Тонита Тикарам, има бе, ама най-видната `сбега чаг по грЕчко...
               aniani139, гледам, вече са те скастрили, аз само се присъединявам, както към кастренето,така и към приветствията, че всяка монета си има две страни  Wink Напоследък схемата 4П/3Пз яростно се отрича, но аз с нея си свалих 45 килца и съм здрава като бик, но... пиех много, ама наистина много вода, навик, който нещо позагубих...  Blush Сега масово се прилага 3П/3 ПЗ дни и отзивите са много положителни...
               deni_m, де бой де... Ще ядеш и вода ще пиеш, че... веднага вадя новичкия тиган от шкафа  Naughty Да видиш тогава колко бързо ще се отлепи блузата от корема, за разлика от моята, която прогресивно залепва за него, ама вие не щете да ме тиганьосвате  Cry. Втора фаза започва с ПЗ дни. И не се връзвай толкова, тук си се дърляме за спорта, нали повечето "стари" ни мързи да се захванем с фитнес  Joy
               Mira 1919, вярно е че не е приятно, ама пък я се сети ти като си била "нова" толкова боса ли беше по въпроса или беше изяла книгата и половината изписани теме с кориците барабар? И да, аз също предпочитам по-лекия и шеговит подход, но... различни сме, така че...
               Е, такава хубава черга не бях тъкала отдавна. Но... време е за хелоунските козинки, че съм стар човек и ми се додряма вече, пък то и си е време, по старому  hahaha

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 389
  • Лутаща се
Мимс, моят любим шеф казва: "Ако имаш да даваш 2 + 2 = 3, ако имаш да вземаш 2 + 2 = 5. В един виц пък адвокат питаше на ушенце: "Колко искаш да прави?"
Аз страдам от нещо като дислексия по отношение на смятането, та при мен 2 + 2 не се знае точно колко прави, освен ако нямам калкулатор под ръка. Точно за това го написах това на шоколадовия калкулатор и нашият счетоводител разбра шегата (не за друго ами е наясно с проблема ми)

По отношение на детската градина - и вие сте там ама сте порасналиииииии  hahaha hahaha, не се "бебешорчате"

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 22:02 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт