Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
mysterious, не гладувай! В този режим се яде, за да се отслабва.  Wink

GalaEluardHug

Реших втората фаза да 1П и 1ПЗ Simple Smile Утре сутринта ще се премеря да видя какъв е резултата от първият етап:) Следващата снимка ще публикувам като сваля първите 5кг - дано са скоро всичко зависи от мен:)

Втората фаза е толкова, колкото дни ти е ударната, но включваш и зеленчуци. Не се променя времетраенето. 5 дни ударна - значи 5/5.

Съжалявам, че пак трябва да опонирам, но не е така. Може да се кара ударна 5 дни и след това да се избере схема 1/1.  Peace

Така е, няма да спорим, ако е еднократно 5 дни като за начало. Смайлс, ти си ветеран  Hug Само може да се учим от теб  Hug

# 571
Така, де! Да не си правим оглушки, а да четем книгата, но не като Дяволът Евангелието  Wink:

И... четем книгата на стр. 93-94:

...Ако майката кърми. Колкото и да е напълняла жената, през периода на кърменето не е разумно да се спазва стриктен режим, който би се отразил на растежа на новороденото.
     Препоръчителното поведение е да се прилага превантивният режим - олекотен Протал III, чрез:
добавяне на втори плод към първия;
консумиране на мляко и млечни произведения с 2% масленост;
неспазване на протеиновия четвъртък.

Да си дойдем на думата!!! За мен Евангелието е ЕДНО!!! И тово е първата му книга, която имам и хариена и електронна. Няма и запетайка казана по въпроса, ще ме прощаваш smileys. От тук насетне, всяко  ново издание, което е комерсиализирано според нуждите на пазара, въведени толерирани продукти, "олекотяване" на режима и фазите му, допускане на различни групи храни за мен е чисто печалбарство!
Така че, хайде да наречем нещата така - "интерпретации" на първоначалния режим всякакви, дори и от самия Дюкан (и аз да съм, и аз ще правя, ако това ми пълни джоба  Peace). От тук насетне кой какво настолно четиво е избрал и следва си е негов проблем!
Милион пъти съм казвала, че други книги не признавам, че толерирани храни - НЕ толерирам и ползвам, и че за мен всяко едно "отклонение" от първоначалния замисъл на режима не е ЧИСТ Дюкан, а надлъгване на организма.
Така че хайде peace и всеки да си гледа неговата паница и какво слага в нея  Peace

# 572
  • Испания
anedi, никой не е безгрешен.  Hug

Така, де! Да не си правим оглушки, а да четем книгата, но не като Дяволът Евангелието  Wink:

И... четем книгата на стр. 93-94:

...Ако майката кърми. Колкото и да е напълняла жената, през периода на кърменето не е разумно да се спазва стриктен режим, който би се отразил на растежа на новороденото.
     Препоръчителното поведение е да се прилага превантивният режим - олекотен Протал III, чрез:
добавяне на втори плод към първия;
консумиране на мляко и млечни произведения с 2% масленост;
неспазване на протеиновия четвъртък.

Да си дойдем на думата!!! За мен Евангелието е ЕДНО!!! И тово е първата му книга, която имам и хариена и електронна. Няма и запетайка казана по въпроса, ще ме прощаваш smileys. От тук насетне, всяко  ново издание, което е комерсиализирано според нуждите на пазара, въведени толерирани продукти, "олекотяване" на режима и фазите му, допускане на различни групи храни за мен е чисто печалбарство!
Така че, хайде да наречем нещата така - "интерпретации" на първоначалния режим всякакви, дори и от самия Дюкан (и аз да съм, и аз ще правя, ако това ми пълни джоба  Peace). От тук насетне кой какво настолно четиво е избрал и следва си е негов проблем!
Милион пъти съм казвала, че други книги не признавам, че толерирани храни - НЕ толерирам и ползвам, и че за мен всяко едно "отклонение" от първоначалния замисъл на режима не е ЧИСТ Дюкан, а надлъгване на организма.
Така че хайде peace и всеки да си гледа неговата паница и какво слага в нея  Peace

Точно първата книга цитирам. Електронното ми издание е от 2006. Там е на страниците, които посочих.

На хартиен носител: стр. 198 горе. Пише абсолютно същото. Издание 2006.

# 573
 ANNAFACE , много си ми симпатична, а и си стара Дюканка. Аз лично не бих рискувала така, но ти се решваш. Не е толкова страшно да го караш на ПЗ и 1-2 плода да включиш. Това, което съм чела се препокрива със Смайлс. Такова упорство да правиш "чист" Дюкан "без всякакви отклонения " е безсмислено. Ако го уважаваш като диетолог, би трябвало и в това да му повярваш. Много години труд и наблюдение е вложил човека и щом го казва така, повярвай му. Пак ще свалиш, но по-бавно, детето ти е малко, това са нормални неща. Разум преди всичко, успех!

# 574
Здравейте! Присъединявам се към вас. Спазвала съм 2 пъти режима на Дюкан. Първия път исках да сваля 5 кг, а свалих 9 Simple Smile (от 55 на 46), но когато забременях качих 30.  След като спрях да кърмя пак минах на Дюкан и стигнах до 60 кг. Няколко пъти още се захващах, но все се разболявах покрай малкия и го свързах с диетата, че тя ми отслабва имунната система. Свалях 2 -3 кг, после качвах 3-4. Гледах за по-здравословни диети, изчетох всичко, даже минах и малко на 90 дневната, но определено не ми допадна и ето ме пак. Започнах на 06.03 -64,500 кг, а днес на 10.03 - 61,500. Ето затова обожавам Дюкан. Качваш се на кантара и се усмихваш. Направих 3 ударни дни. Мисля 2 фаза да е 3/4. Висока съм 165 см и искам да съм си пак около 50.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 17:10 от wasntme

# 575
Привет на новодошлите и успех Simple Smile

# 576
Добро утро Simple Smile
Резулатът от 6.03 до днес е минус 2кг , много съм доволна.Днес влизам във втора фаза Simple Smile която ще карам 1/1 Simple Smile При положение,че съм и пред цикъл и сигурно задържам пак съм доволна от резултата.

# 577
Добро утро. Браво, Mis Kapriz . 2 кг са си 2 кг. Аз днес се измерих (като всеки ден) и вече имам -1 см на бедрата, което много ме радва, тъй като там трупам най-много. Някой взима ли витамини по време на диетата? От вчера пак се разсополивих и се чудя дали не е свързано.  Rolling Eyes

# 578
Благодаря ти wasntme  Simple Smile и аз трупам в бедрата най-вече.Силно се надявам скоро да ми станат по-фини и да си ги показвам без проблем в пола или рокля поне .

# 579
  • Испания
...Някой взима ли витамини по време на диетата?...

...
...Аз отново съм с въпрос към вас-пиете ли витамини към диетата и какви? ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22882539#msg22882539

# 580
Здравейте всички мили дюканчета   bouquet
Денят е 23, килограмите са -5.9 ( не знам как е като резултат за месец, но съм и пред цикъл..и след 5 дена ПЗ, може би задържам малко водичка..) на всички новодошли- успехи пожелавам! Относно витамините, аз съм от 03.03 на Dоппелхерц от а до я и определно виждам разлика , свързана с колко по-жизнена съм сравнение с преди това, знам ли, може да е защото организма вече свиква на режима Simple Smile Прегрешения след оная заветна биричка нямам, но напоследък грам не ми се яде и ям по един път на ден, особено в П дните  newsm78 Чакам да мине месец, та да измеря точни резултати и в мерки и в килограмчета!!

# 581
Добро утро Simple Smile
Няма с какво да се похваля, новия кантар ме показа с килограм повече от предишния, но днес вече го няма този килограм. Напоследък и аз си хапвам триците сутрин и после чак на вечеря хапвам, което не е добре. Нередовното хранене води до застой  Tired
Приятен слънчев ден на всички Simple Smile

# 582
Здравейте.
WandaJackson и аз си взех витамини от А до Я, май бяха на Або фарм. А за това, че не ти се яде е от диетата. Първия път, когато я спазвах и исках да сваля 5 кг, а свалих 9 и станах много кльощава (не че се оплаквам) така не ми се ядеше, свива ти се стомахът. Влизах в магазин гледах любимите ми шоколади Милкинс, ядки и всевъзможни неща и чак ми ставаше тежко само като ги гледам, а какво остава да ми се яде. Когато ходих на заведение компанията поръчваше всевъзможни неща, а аз една овчарска салата цяла вечер се лигавя на нея и накрая ми оставаше половината. Даже близките ми все ми казваха, че ще ме хване анорексия  Laughing
Днес след протеинов ден съм - 500 гр. голям кеф. Общо от 06.03 до 13.03 -3,700 кг.
Кефя се защото пия и такива неща за настинка, а те са със захар и пак кантара ме радва.
Вече във сантиметри имам резултати с -1 см от всички места без гърдите  Grinning

# 583
При ме нещата вървят добре.Все сме по разходки сега и нямамм много време за компютъра.Ще се меря в понеделник и се надявам да има резултат все пак съм стриктна и няма от какво да се притеснявам за цифрите Simple Smile Нещо съм се подула малко ама както казах съм и пред цикъл чакам го до неделя и да ми олекне.Така и смукването ще стане по-бързо след това Simple Smile
wasntme  много хубав резултат имаш Simple Smile

# 584
Привет Simple Smile
Няколко дни нямам нито - нито + , но пък мерките са надолу, до момента -10см. от ханш и -12см. от талия  Crazy Килограми -10 и някакви грамове. Това е за 2 месеца без няколко дни.
Ето няколко снимки на палачинките, които си правя напоследък, бях споделила рецептата
Ако иска парола: 12345
Хубав слънчев ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт