Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 840
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
wasntme  и аз чакам да видя петицата,но ще има още време да си почакам.Можеш да ползваш Суитли подсладител .

# 631
  • Испания
  ...
    Режимът започна повече от добре -500 гр.ще видим в понеделник след ударната.

Бубче, добре завърнала се, миличка!   bouquet Нека проблемите ти да са останали в миналото! Ще се справиш.  Hug Hug Hug

...                                                         
Най-накрая кантара почва с 8!! Хубав ден на всички!

Чудесен резултат. Браво!  Hug

# 632
  • Плевен
Така се разчувствах от думите на Мис Каприз, че ми се дорева - ей ме на със сълзи на очи тук ... Спомних си и мойте младини със същия репертоар на моят съпруг! Моите са две деца, пухкав ген, отлична домакиня и кулинарка ... вечно бореща се за добра фигура, вечно правеща гимнастика или фитнес ... Ох, защо така тези "мъжове" не оценяват какво имат до себе си, а все вперили очи по чужди разни телца ... то пък голяма убавина - кожа и кости! Ама спинкат до мекичкото и нежно тяло на добрата съпруга и майка (на цели 3 деца Shocked!!!) То само този героизъм стига да ти се преклонят, бе момиче! И аз тогава, когато търпях критики си бях даже в норма - горна, де - ~63 - 65 кг. Сега гледам с умиление разни стари снимки и се чудя как съм могла да се поддам на тези психоатаки - толкова апетитно парче съм била! От този "тормоз" и след всеки йо-йо ефект се докарах до това чудо! Моят голям съвет е - Момичета, вярвайте на собствените си очи и преценки и не позволявайте на човека до вас да ви манипулира с лошо мнение за вашето собствено тяло! Само положителните мисли водят до постигане на която цел желаете! Като се тормозите нещата се закучват! Карайте си спокойно режима и не се кахърете - ще стигнете до крайната си цел! Внимавайте да е реалистична и в крак с нормите за здравословно тегло! Ама това, че мъжът харесал един скелет - хич не се връзвайте!!! Моля ви! Просто защото е чужда - това е причината, дами! Нито е по-хубава от вас, нито е по-добра! Както казва един колега - "И тя е омръзнала някому!" Пазете си силите и здравето, както и читава психиката, защото ще ви трябват за до доотгледате и децата и същия този мъж! Не съм феминистка, просто съм си патила! Обичам ви!
Уандааа, браво момиче! Супер резултат!   bouquet
wasntme Стевията е чудесен избор - единственият натурален подсладител. Но и аз ползвам течния суитли.

# 633
А някой знае ли на вкус как е стевията? С кое е по-вкусно захарина или стевията?

# 634
  • София
А някой знае ли на вкус как е стевията? С кое е по-вкусно захарина или стевията?

Стевията е по-добре според мен и е натурален продукт Wink

# 635
  • Русе
Здравей Бубка и добре дошла. Много се радвам да те видя.

Снощи след танците, едната дружка каза че има два вида жени -  хубави и слаби.
Тъй че, нито дебел хубаво, нито слаб, аз определено не искам и да съм клечка. Напротив харесвам да има бедра и дупе жената. J Lo  smile3534

# 636
ArhMih

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 15:58 от Mis Kapriz

# 637
   На вниманието на всички мацки от Пазарджик.Ще има Великденски благотворителен базар.Специялно направих за тях-бродирани яйчица.Ако някой има желание може да си купи.Ще правя и други.Нека помогнем на дечица в нужда!

http://bubka67.snimka.bg/tapestries/prolet-2014.797655.32823229

Извинявам се за спама,но за мен е важно да знаят повече хора!

# 638
На мен Стевията нещо не ми допадна, ползвам си подсладител Суитли. Пробвах и Суитли със стевия, също не ми хареса.

# 639
Вчера си купих течен подсладител. Не ми се рискуваше със стевия. Иии да се похваля... днес кантара ми започваше с петица  Party 59.700

# 640
Добро утро Simple Smile
Честита Първа Пролет  sun Днес е и Световен ден на Щастието  newsm68 Щастлива пролет с много успехи за всички Simple Smile
Аз съм си в застой, но не се шашкам, знам си, че след бързо свалените кг. трябва и малко свиване да има, а и очаквам МЦ.
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 641
Браво,Браво хубави резултати чета Simple Smile Честита първа пролет и от мен   bouquet
И аз да се похваля с минус половин килограм Simple Smile и при мен кантара се размърдаа  Praynig
Днес имам доста задачи и ще съм навън,ще мога да ви посетя чак след обяд Приятен ден Simple Smile

# 642
  • София
Аз имам стевия на прах и ми харесва...и Суитли си ползвам течен  Wink
Аз и днес имам малък минус и вече съм сигурна,че съм раздвижила нещата  Hug  Определено след един такъв сериозен застой,като се включи повечко спорт се отключват нещата!Много съм щастлива - Честит ден на щастието и Честита първа пролет момичета,следвайте целите си и успеха е неизбежен!

# 643
Честита първа пролет и честит ден на щастието! Да бързам да се хваля пропуснах да честитя. Денят на щастието май започва с много минуси. Честито!

# 644
  • Плевен
Браво, момичета - много минуси, много нещо!
Бъдете щастливи! Идва най-прекрасният сезон! Честита астрономическа Първа Пролет!
Мис Каприз, много мило поздравление! Разчувства ме!
Бубка, големи красоти твориш, момиче! Прекрасни са! Много ми харесаха! Защо няма и в червено...?
На мен Стевията ми остава някаккъв горчив ли, пресладък ли послевкус в кафето и не си я купувам вече. Течния суитли на вкус е добър, но като знам колко са вредни тези подсладители, гледам да не го ползвам много много. 1 шишенце ми стига май за година. Но не правя и много следкиши, де!
Аз - няма минус, няма и плюс. Като Гала съм, но тя ги взе на абордаж тези кила предните дни и сега може и да свива, пък аз - само разпускам!  Laughing Днес ще взема да празнувам! Чувствам се празнично и това си е! А то имало защо - световен ден на щастието - ти да видиш!
Всичко най-хубаво желая на всички сладури! Чао до утре! 

Общи условия

Активация на акаунт