Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 847
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
bub.ka - адмирации за куража, който показваш, започвайки наново! Миналият ти резултат е направо мечта! Пожелавам ти и сегашния да е такъв и то без никакви проблеми!   bouquet
Аз утре правя месец на режима и тогава ще споделя месечни резултати,ама без снимки, че русата ми глава забрави да се снима (или не искаше да го има документирано) надявам се кантара утре да ме зарадва и да падне пак под 90, ама пуста 9ка, не се дава лесно! Днес си направих най-малката порция крем карамел в света- с 1 яйце и 166 мл мляко Grinning но след месец вече ми се яде яко нещо сладичко или поне близко до сладичкото !  Rolling Eyes Циците болят 4-ти ден, цикъл няма, бедрата са пълни с вода..все си мисля "Само да ми дойде и ще се спайдуша"  Laughing

# 616
bub.ka Hug Hug Hug
Добре дошла отново!  bouquet
Знаеш пътя,давай смело напред!Ще се справиш,сигурна съм!
А за срещи-хайде,"Дивака" ни зове! lalalala
Дано се включат и старите дружки,дето съвсем зачезнаха... newsm78
Хубава вечер на всички! Hug

# 617
Добро утро момичета Simple Smile
Днес ПЗ  Rolling Eyes още не съм измислила менюто за днес .
Чета,че най-добрите ви резултати са от режима 5/5 май и аз ще го започна ама от понеделника.
Какво е Дивака  Rolling Eyes ресторант ли  Rolling Eyes и така ли се казва или сте си го прекръстили .
Бубка чакам месечния ти резултат Simple Smile , а за тази торта може и аз да прелетя от Пазарджик до София Simple Smile

# 618
  • София
От Пловдив няма ли някой и ние да си направим срещичка...така ще се радвам да седна на една маса с хора ,ядящи от моята храна и пиещи от моята вода  Joy
Че с другите зор...

# 619
   Е,как де няма от Пловдив-Гала и Онли са там,деже имаше и една готина мацка,забравих й ника-с градинските партита.Вещи също.Аз също бих дошла на среща Пловдив.
    Режимът започна повече от добре -500 гр.ще видим в понеделник след ударната.

# 620
  • София
   Е,как де няма от Пловдив-Гала и Онли са там,деже имаше и една готина мацка,забравих й ника-с градинските партита.Вещи също.Аз също бих дошла на среща Пловдив.
    Режимът започна повече от добре -500 гр.ще видим в понеделник след ударната.

айде всички пловдивски мадами да се обадят бързо и да се видим.....  Hug Hug
Бравоооо бубче за резултата   bouquet

# 621
Аааа ами ако знаехме, в неделя се събирахме на кафе Simple Smile
desislava_87, следващия път ще алармираме  Peace Обикновено се събираме в Симфония, до Градската градина.
Ето една снимка на омлета на клечка
Скрит текст:
парола: 12345

# 622
  • София
Аааа ами ако знаехме, в неделя се събирахме на кафе Simple Smile
desislava_87, следващия път ще алармираме  Peace Обикновено се събираме в Симфония, до Градската градина.
Ето една снимка на омлета на клечка
Скрит текст:
парола: 12345

Явно само аз не съм разбрала за събирането Simple Smile)) пишете ме и мен др път   bouquet
Яйцата ми изглеждат чудесни ,особено ако си на работа - страхотно решение!
ЯяЯЯЯ рецептата за тази тричава палачинка  да напишеш...все едно тостер ,много апетитно ми изглежда

# 623
  • Плевен
Привет, банда!
Буб.ка, добре дошла отново, миличка!  Hug Дано се пребориш бързо и безпроблемно и този път! Браво за куража!
Мис Каприз, много хубави снимки видях аз! Супер! И панталонките са страшни! Трепач! Фръцкай си се с тях сега на това хубаво временце! Да, Дивака е верига ресторанти в София!(за два знам, чак пък верига...?!?)
Гала, много интересен уред ще да е този! Аз се чудех защо толкова напираш за него, но и намен ми се струва добра покупка! Има да си връткаш омлетчетата... Онзи ден моя син си прави бъркани белтъци само на тефлонов тиган без нищо друго! Направи ми "показно"!
Минали сме уж всички в къщи на режима, но дъщерята отвреме навреме се ръзвърти в кухнята и вземе, че сътвори нещо нережимно! Казах й, че ще й връча една папка само с нашите рецепти - като ще готви - по тях да е! Предимно сладички неща прави, та още по-зле за нас със сина! Аз успях да устоя на последното й творение, но той - не! Тя неговата е лесна - мъж , млад мъж, редовен посетител на фитнеса... просто няма сравнение! Аз си тъпча на едно място, сега уж поразмърдах нещата по-сериозно, но не смея даже и да се похваля - вчера голям минус, днес един голям плюс, а при това и пеша ходих снощи след работа, и ранна режимна вечеря правих - и кво - да видя днес това чудо на кантара! Но нищо - то така си е при мен! Викам - Ей, ще ме завари пролетта отново тлъста! А една приятелка ми вика - Ти гледай и лятото да не те завари така!  Wink
Бубче, права си - най-дълго писаната тема - Вещи си отпочина, както казваш! То уж се напъваме да я тикаме напред, но бавничка върви, пусто! Божее, Коледна тема на Първа пролет! За срамотите станахме, бе момичета и момче!
Стайкоо, друже как си?
Откопчих малко временце да ви прочета и пропиша, но тези дни почти нямам такова!
На всички сладурчета тук пожелавам приятни режимни и слънчеви дни! Дерзайте и ще постигнете целта! Целувки! 

# 624
Ето рецептата:
Скрит текст:
Оригиналната рецепта е:
8 с. л. овесени трици
4 с. л. пшенични трици
5 с. л. кисело мляко
4 яйца (размер L)
1/2 ч. л. сода бикарбонат
сол на вкус
Количеството, обаче е за 4 дни и предполагам, че стават доста.
Аз си правя с 3 и половина супени лъжици овесени трици + 2 яйца М размер, 2с.л. кисело мляко и щипка сода бикарбонат. Разърквам хубаво и със супена лъжица на средно загрят тефлонов тиган сипвам от сместа (горе долу по 3 лъжици от сместа). Котлона ми е до 9та степен, аз слагам на 6та. Не мажа с нищо тигана (в оригиналната рецепта се маже съвсем леко). Изсипвам 3те лъжици смес в средата и леко размазвам отгоре с лужицата, да се разстели в тигана, но и да не е съвсем тънко. Първата за 3-4 мин. от едната страна и после за минутка от другата. Следващите стават и по-бързо. После си слагате каквото си искате за пълнеж, режимно рзабира се Simple Smile
Дано да съм обяснила разбираемо, че хич ме няма по обясненията  Laughing
На мен ми приличат на питчиците (тортили) за дюнери Simple Smile
Сложих същото описание и под снимките Simple Smile
ArhMih, аз от 1 година го исках това чудо, освен омлети могат да се оравят и други неща, има книжка с рецепти, но покрай това хубавото време почти не се задържам вкъщи, за да тествам  Laughing

# 625
ArhMih Благодаря за хубавите думи Simple Smile
Вчера бяхме на гости и докато слушахме музика и коментирахме една певица,която е окльощавяла и казах,че е много грозно,а моя скочи срещу мен и каза,че била много хубава и по-хубава от сега не е била и аз в шок  Shocked направо ми прималя и ми стана толкова гадно идеше ми да го застрелям  #2gunfire и ми се развали настроението днес още ме държи и все съм на кантара,а не трябва да е така  Rolling Eyes
Ми какво да направя ми и аз ще отслабна е няма да е скорострелно все пак съм и на 30г,на 20 да не съм спазвала диети да му се невиди пък и  имам 3 деца направо ми е много тъпо като се сетя как ги коментира жените .

# 626
  • София
благодарскоо ... започвам ги ! и на мен ми заприличаха на тостери,дюнери...чудесно!

# 627
Добро утро на всички!
ArhMih супер, че всички сте се решили и браво на мама, че устисква кулинарните творения на децата  Laughing
Аз пиша, за да си дам месечния отчет-кога се изниза цял месец, не знам Simple Smile
18.02.2014 - тегло 95.9                                             19.03.2014 - тегло 89.7
Мерки:                                                                      Мерки:
- бюст- 113 см.                                                          бюст- 106.5 см.
- талия- 101 см                                                          талия- 92.5 см.
- дупе- 122 см                                                           дупе- 114 см.
- бедро- 73 см                                                           бедро- 68 см.
- прасец- 43 см                                                         прасец- 39 см.
- коляно- 45 см                                                         коляно- 40 см.
- ръка- 34 см                                                            ръка- 30 см.
Най-накрая кантара почва с 8!! Хубав ден на всички!

# 628
Браво Simple Smile много хубави резултати  Hug

# 629
Браво на теб. Страхотни резултати. Аз днес съм точно 60кг  Mr. Green бавно и славно надолу. Нямам търпение кантара да ми покаже числото 5. Благодаря за съвета за по-често хранене. Ще опитам днес. Искам да питам вместо захарин става ли стевия? Досега не съм си позволила сладичко, но мисля да пробвам някоя рецепта, а нямам никакъв подсладител и се чудя какъв да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт