Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 852
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Влизам да се похваля  Mr. Green Най-накрая се сдобих с уреда за яйца на клечка, който исках от годинаа  newsm44 Утре ще тествам повече рецепти и ще кача снимки   chef

# 601
Добро утро Simple Smile
Честито Гала  Grinning много ми е интересно да го видя този уред .
Да се похваля,че цъфнах и ми олекна Simple Smile кантара ще е по-различен тази седмица  Laughing
И аз ще кача снимки.Вчера като си купувах обувки си харесах един панталон този път е къс до коляното и гледам Л размера и продавачката каза-Ще ви стане пробвайте. и влизам да меря и той ми широк  Shocked и поисках М-ката и ми заспа и така му се изкефих,че влезнах в по-малкия размер и не издържах и си го купих Simple Smile После ще ме видите сега бързах само да се похваля:) Сега отивам да изпращам мъжо за работа ,каката на детска и бебето да нахраня и съм тук Simple Smile

# 602
Къде сте момичета  Rolling Eyes времето се оправи и драснахте всички на някъде  Grinning
ето малко снимки от мен,не че има кой знае каква разлика,но сега се започва  Grinning
http://aniani139.snimka.bg/cooking/dyukan-06-03-2014.809318.32814327  1234

# 603
  • София
След толкова голям застой, вече полека лека взех да мърдам надолу  Crazy Доволна и щастлива продължавам!
Вече ме е обзела предсватбена треска и усилена подготовка,че остана месец до кумството .... И като всички останали,всичко за последният момент оставихме ,та сега малко ще ни е назорно Simple Smile

Къде сте момичета  Rolling Eyes времето се оправи и драснахте всички на някъде  Grinning
ето малко снимки от мен,не че има кой знае каква разлика,но сега се започва  Grinning
http://aniani139.snimka.bg/cooking/dyukan-06-03-2014.809318.32814327  1234

започва да се оформя тялото ....супер  Hug а за хубавото време,едно такова мързеливо ме налегна...чак припадащо хахаха
Влизам да се похваля  Mr. Green Най-накрая се сдобих с уреда за яйца на клечка, който исках от годинаа  newsm44 Утре ще тествам повече рецепти и ще кача снимки   chef

чакаме снимки  Hug

# 604
    Здравейте момичета!За тези,които не знаят коя съм-ще кажа,че преди три години с режима на Дюкан свалих 35 кг.за 6 месеца,но увлечена от добрите резултати,започнах да правя и големите грешки-почти изключих зеленчуците и ги ползвах само като подправки-дълго време-повече от 3 месеца,в резултат на което получих отравяне с белтъчини.Първо изключих яйцата,но нещата продължиха да се влошават и преминах на въглехидратна диета,върнах 20 кг.до този момент-най-вече от храненето и обездвижването.Правих няколко опита за започна отначало,но алергията се появяваше отново и отново.Все пак здравето е най-важно!Пълнея изключително от стрес.През януари загубих баща ми и не беше най-подходящия момент за започване на режима.
    Но....сега съм по-мотивирана от всякога.Започвам режима от днес.
    Цел нямам,но имам за сваляне над 40 кг.
    Знам,че ще е трудно,но не и невъзможно.До неделя съм на протеини.
    Знам и че най-успешни да 5/5 П/ПЗ,но ще действам внимателно и предпазливо и ще карам 1/1 първоначално.Ще помоля някой спазвал 1/1 да се включи с мнение.
     Знам ,че тук сред Вас-вече съм си у дома,мъкар,че много от "старите "ми дружки-не пишат вече.Надявам се обаче да четат и да се върнат.Тук съм и Ви чакам.Липсвате ми всичките!!!

Целувки на Смайлс,Гала,Майки,Биг Баба ,Анчето , АрхМих,Анафейс и Вещи,които гледам,че пишат отвреме -навреме.Другите ще ги опозная постепенно.

Желая  усмихнат,слънчев и отслабващ ден навсички Вас-прекрасни дами!Стискайте палци да не се проваля!

# 605
Стискам ти палци Бубка Simple Smileрезултатът ти е бил изключителен и не се съмнявам,че щом веднъж си успяла ще успееш втори път Simple Smile Хей момичета мотивирате ме още повече   bouquet

# 606
  Момичета,на тази тема скоро ще й честваме юбилей-4 месеца.Има застой на темата-има застой и на килограмите!Срамота!Я се стегнете!!!Да я изпишем днес,че Вещи да направи нова.Стига е мързелувала.

# 607
Хубаво да я изпишем, ама какво да пиша.... 5 дена застой. Вчера на протеини, ядох само 2 Пъти, и то много малко (не ми се ядеше) и днес гледам  -200 гр., а в началото ядях 3-4 пъти повече и имах -500, -700 гр  Tired Скоро ще започна да кудкудякам

# 608
   Опитай със хранене 5 пъти на ден,а не само 2 ,а и при толкова разрешени неща за хапване не е необходимо да се ядат само яйца и пилешко.
    Чарът на режима е в приятните мигове при приготвяне на храната и измисляне на нови неща.

# 609
Да аз забелязах, че мина ли на хранене 2/3 пъти на ден и или задържам или качвам. Затова се старая да хапвам 5 пъти на ден. И най-вече да готвя разнообразно.

# 610
    Искам да добавя,че срещите наживо са много стимулиращи и зареждащи.Най-вече след срещи винаги има  минуси.
   А и винаги може да се появи нещо като това например-

http://www.snimka.bg/?album;aid=809398

и то абсолютно режимно

В тази връзка има ли момичета от София,за да възобновим срещите си?

# 611
Бубчеее  Hug Аз започнах с 1/1 този път, след месец обърнах на 3/3, мислех сега да обърна 5/5, но се отказах, ще си карам 3/3. Вчера си изрових файла от 1вото дюканстване и засякох резултатите от тогава и сега, ами разликата е 1кг. Тогава за 2 месеца с 5/5 съм свалила 12кг. сега с 1/1 - 1 месец и 3/3 - 1 месец съм свалила 11кг.  Карай си 1/1 първите седмици съвсем малко смъквах после си потръгна Simple Smile Не ползвам толерирани обаче, освен веднъж един крем с нишесте.
От сега да подготвяме летни срещи  Laughing Тази година ще сме на няколко концерта в София, юни и юли за сега Simple Smile
По-късно ще метна една снимка на омлета на клечка, че днес цял ден айляк по кафенца и не остана време  Laughing

# 612
   Имам да помисля няколко дни,но най вероятно ще карам 2/2-в началото.Няма да ползвам толерирани храни,в краен случай кисело мляко с желатин и степче или нес кафе.Пазя си записките от преди-за 2 месеца  5/5 съм свалила13 кг.

# 613
То много добре това с 5 хранения на ден, но днес цял ден с количката навън, и се получи така, че след киселото мляко с трици на закуска към 9, следващото ядене ми беше в 17ч, ми няма как да огладнея до 20  Confused Но пък след такава дълга разходка, дано има резултат утре  Praynig Детето ми помага за целта иска само да го возя.

# 614
 bub.ka - здравей момиче, много успех ти пожелавам - ти го заслужаваш.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт