Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 872
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Здрaвейте и от мен Simple Smile сaмо дa се рaзпишa - днес ми е пети удaрен ден и зa сегa резултaтът е -1,2кг. , което си е УAУ!!! Толковa смъквaх с 10 дни тежки диети и глaд! Смятaм дa нaпрaвя 10 удaрни дни, понеже имaм нaд 20кг зa свaляне, a и съм от тaкa нaречените "вaксинирaни", тъй кaто съм пробвaлa много диети безуспешно. Усмихнaт ден и много минуси нa всички!

# 301
# 302
Здравейте и от мен!На път съм да започна диетата и аз. В резултат на бременоста понапълнях малко и сега трябва някак си да влизам във форма.  В момента правя 90 дневната, но определено не е моята диета, не съм доволна от резултатите в момента съм 16 ден и съм свалила 2,5 кг. но с цената на много лишения. Преди 5 години правих диета на Дюкан, но своя модификация и отслабнах около 10 килограма за няколко месеца, от февруари до август. От 60 на 50, което си е голямо постижение. В момента съм 58,5 и искам същият ефект. Та, във форума искам да се надъхам и да започна пак. Крайната ми цел е 52. Стискам си палци! Знам че заедно с вас ще успея. Успех на всички!

# 303
  • Русе
devadasi  след 6-7 ден най-вероятно няма да сваляш нищо, затова няма мсисъл от 10 дни ударна.

Harmony Harmony  за половин месец 2.5 кг, по добър от този резултат здраве му кажи, особено когато килограмите за сваляне са малко, няма как да се свалят по 10кг на месец.

Явно и модификацията не е била правилна, защото 10кг за 6 месеца са пък много малко. Ако направиш Дюкан както си е вероятно ще ги свалиш за 2-3 месеца, но най-точно ще си каже калкулатора.

Гала  Hug

Аз Събота и Неделя бях на богата салата ( зелена салата, краставици, репички, домат, пресен лук и чесън) и риба. Много съм доволна от резултата, а и този път нямам проблем с ВЦ.

Но пия много зелен чай и чай от джинджифил.

# 304
Здравейте!  Hug
Записвам се и аз и да похваля триченото хлебче...невероятно вкусно е,не вярвах! Метнала съм рецептите и се радвам на разнообразието.  newsm68
Добре дошли на новите момичета и много успехи на всички!
Усмивки и стойте на топло!  grinning039  Mr. Green

# 305

Harmony Harmony  за половин месец 2.5 кг, по добър от този резултат здраве му кажи, особено когато килограмите за сваляне са малко, няма как да се свалят по 10кг на месец.

Явно и модификацията не е била правилна, защото 10кг за 6 месеца са пък много малко. Ако направиш Дюкан както си е вероятно ще ги свалиш за 2-3 месеца, но най-точно ще си каже калкулатора.

maikinatati, май не съм се изразила много правилно, свалих около 7 кг за един месец и после в стремежа си да ги запазя, в задържащият период аз свалих още 3-4. Сега, за това, тези 2,5кг ми изглеждат малко, с Дюкан за това време щяха да са най малко 5 кг. .  А всички знаем, колко мотивиращо е сутрин като се качиш на кантара да видиш, че това което правиш има резултати Simple Smile

Къде го този калкулатор? Днес го търсих цял ден и нищо.... Моля ако някой може, да ми даде линк... Благодаря!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 13:00 от Harmony Harmony

# 306
Виж моля на 1-ва страница, има три калкулатора...

Опитах се да си направя франзелка, но уви...не се получи никакво "втасване", а накрая я изпуснах съвсем и изгоря...Май просто споделям,няма какво повече да се направи...
Анче, никаква те няма, защо така?

Аз съм мръднала леко Laughing, ама отчет ще давам като стане месец...

# 307

Опитах се да си направя франзелка, но уви...не се получи никакво "втасване", а накрая я изпуснах съвсем и изгоря...Май просто споделям,няма какво повече да се направи...

Може ли да споделиш как я прави? Нищо, че не е станала...
Аз си правя питка, то няма как да бухне с триците,но става за ядене и замества хляба (кис.мл 0,1%, малко сода, 3 яйца и трици на око докато стане каша.) Пека я и ям,вместо хляб на обяд,понякога и на закуска...

# 308
Здравейте, защо не пишете момичета /говоря за тези които са повече от два месеца на режима /, Армих изчезна  Cry така ме зареждаше с нейните постове.  Искам да благодаря на всички за подкрепата и да се похваля че най -после съм 65,6 кг  Hug
  Да споделя моя скромен опит на всички новодошли, НЕ ПРЕГРЕШАВАЙТЕ  ...Едно прегрешение води до  ПРОВАЛ.... Пет дена Кантарев ме въртя на шиш от 66,5 до 66,2 и не пускаше този кг, но и аз реших да спазвам режима, твърдо на протеини и най-накрая дойде резултата ! Сега разбирам и Десислава-87 как се е чувствала като е спазвала стриктно правилата....
Успех на всички и пишете...Споделена болка е половин болка Simple Smile

# 309
  • Русе
 gala222 стриктното спазване прави чудеса. Аз преди 2г свалих за 3 месеца 20кг, знам защо я прекъснах, но не знам защо след това не се взех в ръце и не продължих до край. Оправдания винаги ще има. Кой каквото иска да прави,но който прегрешава или няма да стигне до крайната цел, което се случва в 99% от случаите или ще се влачи много месеци.
Сега оабче нещата не се случват толкова бързо и това ме вбесява, но нищо не мога да променя, каквото съм си надробила, ще си го сърбам.

Хайде лек ден от мен, довечера на танци  newsm44

# 310
1 яйце,
1 с.л. пшеничени трици,
1с.л. овесени трици,
1.с.л царевично нишесте,
2 с.л. кисело мляко/ползвам 2% Елена/
щипка сода за хляб
щипка хималайска сол/
подправки/аз слагам сминдух/
за красота понякога слагам 1 с.л. ескуйза или зърнесто сирене/но не повече от 2/
Това количество разпределям или в две по големи форми за мъфини, във формичката за багети на машината за хляб или  във каквото решите.
Оставам да постои сместа поне 30  минути, може и повече.
Пека във фурната на 200 градуса петнадесетина минути или докато покафенеят.
Вадя и загъвам с кърпа, за да станат мекички.
50 кила смъкна моя мъж с този хляб на закуска всеки ден + 2 яйца и 2 белтъка на тиган и поне 200 грама месо/филе, пиле, пил. пастърма, тел. сърца варени или тел. пастърма - ей такива благинки/

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 10:17 от bigbaba5

# 311
1 яйце,
1 с.л. пшеничени трици,
1с.л. овесени трици,
1.с.л царевично нишесте,
2 с.л. кисело мляко/ползвам 2% Елена/
щипка сода за хляб
щипка хималайска сол/
подправки/аз слагам сминдух/
за красота понякога слагам 1 с.л. ескуйза или зърнесто сирене/но не повече от 2/
Това количество разпределям или в две по големи форми за мъфини, във формичката за багети на машината за хляб или  във каквото решите.
Оставам да постои сместа поне 30  минути, може и повече.
Пека във фурната на 200 градуса петнадесетина минути или докато покафенеят.
Вадя и загъвам с кърпа, за да станат мекички.
50 кила смъкна моя мъж с този хляб на закуска всеки ден + 2 яйца и 2 белтъка на тиган и поне 200 грама месо/филе, пиле, пил. пастърма, тел. сърца варени или тел. пастърма - ей такива благинки/

bigbaba5 това е чудесно! Ще го пробвам!  newsm51 newsm44

# 312

Може ли да споделиш как я прави? Нищо, че не е станала...
Аз си правя питка, то няма как да бухне с триците,но става за ядене и замества хляба (кис.мл 0,1%, малко сода, 3 яйца и трици на око докато стане каша.) Пека я и ям,вместо хляб на обяд,понякога и на закуска...

ами франзелката е по тази рецепта: 8 с.л.ов.трици, 4 с.л. пшем.тр., 6 с.л.сухо мляко,1/2 бакпулвер,сол,хладка вода.Смесва се всичко , бакп с малко хладка вода, до гъстотата на паста за зъби, покрива се съда за 2 часа да втаса и се пече 20 мин. на 200 гр.

Биг баба , благодаря за твоята рецепта ще гледам да я направя тези дни,че искам хляяяб.

# 313
   Добро утро !
   Днес съм още 0,5 кг на долу  newsm44
   Хубав ден !

# 314
  • Русе
Добро утро и аз днес съм -1кг и то след танци, като обикновенно нямам помръдване след танци.

Снощи вечеря скумрия и днес за обяд същото. Надявам се кантара и утре да ме зарадва.
Тези дни и аз ще направя хлебчето на БигБаба - Благодаря за рецептата.
Пишете бе хора, много по мотивиращо е или народа вече не се нуждае от отслабване, ако е така - това е много добра новина Simple Smile

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт