Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам някой ходил ли е в поделението в Русе да кара C категория? Интересува ме какво е осигурено там - храна, спане, дават ли листовки и т.н. Ще съм благодарна ако някой сподели.

Осигурено е само спането. Храната сам си я осигуряваш. Листовки мисля че дават.
А през цялото време ли изискват да си с униформа? И позволяват ли ти събота и неделя да се прибираш до родното място или да обикаляш из града?

# 151
Позволяват прибирането в къщи, вечер разходки и мисля, че не е задължителна униформата.

# 152
  • Пловдив
Благодаря!

# 153
Здравейте, може ли тези от вас, които са почивали на Пампорово в х-л Хармония да споделят отзиви?Интересува ни най вече има ли в близост ски писти,ски гардероб и цени евентуално?Предварително благодаря.

# 154
 Оф, аз да се оплача, че пращат ММ на един месец курс в Търново....Не ми се мисли с колко пари ще дръпнем назад... Tired

# 155
  • Пловдив
Оф, аз да се оплача, че пращат ММ на един месец курс в Търново....Не ми се мисли с колко пари ще дръпнем назад... Tired
Ако не е тайна какъв курс и за чия сметка е курса и какво е осигурено там? Разпитвам, понеже и моя приятел, ще го чака евентуално курс в Търново, но за 9 месеца. За сега ще ходи в Русе да кара С категория.

# 156
simpatiuh4e, е с колко...просто ще си взима основната заплата само и това е.
И ще си плаща храната там.

# 157
Ами повече пари се харчат, когато другият е на курс. Храната не е осигурена, плащаш си пътя, ако искаш да се прибираш всяка седмица и т.н.

# 158
dafinov list, то и моя мъж си плаща пътя, за да ходи на работа. А са си 20км., не че е толкова много, но като има 6дежурства за месеца, плюс още 4дни за полети...и 1-2дни извънредно ако го извикат...това са си 240км.
И не е само той, много хора си плащат транспорта до службата.
Вярно, че като си на работа ти вървят добавките, но пък и не виждам защо толкова се реве от тези курсове. При тях има хора, които искат да отидат, но вечно няма места.

# 159
 Аз ми е ясно с колко, не е малко...Беше вече една година там....Все пак там си плаща и пътя и храната, това са си минимум 70-80 лв на седмица, тоест за месеца 320 лв. На кой са му излишни не знам ...За нашия бюджет не са малко...При мъжа ми даже напротив- никой не се натиска, даже се чудят как да се отърват...

solenka, ами освен спането, нищо друго не ти е осигурено и си поемаш ти.

# 160
Maryse, не е реване, просто казах при нас как беше. Излезе ни 2 пъти по-скъпо. Но при нас няма далечно пътуване до работа.

# 161
 А, да бе, как да не е реване...Направо ми се плаче- с 300 лв на вятъра и месец сама през зимата...

# 162
Не е приятно, но за някои длъжности си трябва изкарването на даден курс.

# 163
 Ама и това не е баш така...При нас всички връзкари се оправят и не ходят пък са на същата длъжност, само едни и същи ходят...

# 164
simpatiuh4e, ааа, недей така. Simple Smile Сега ще се появят тези, които държат на приказките как връзкарство, протекции и т.н. в армията няма и всички били равни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт