Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 466
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Не е възможно, има заповед, а както каза нашия финансист той влиза автоматично във фиша. И при мен , и при съпруга ми е 90 лв. за м.01.2014 г.

# 136
 Ами изхвърлих фиша още миналата седмица....Но понеже заплатата и парите от наряд ги превеждат на две карти, но не съм забелязала увеличение на парите  Thinking  Ще го накарам да пита колегите си, явно аз съм блейка, но не виждам увеличение.  ooooh!

# 137
  • Велико Търново
Момичета, някой има ли отзиви за военния хотел в Букурещ? Този, дето е по офертата на агенцият "Букурещ,2014"г.
Далеко ли е от централната част, обслужване, храна, обстановка?

# 138
Увеличен е порционът.Фиш нямаме ,но парите са повече Simple Smile

# 139
  • Плевен/Пловдив
Обикновено заповедта за лятото излиза през февруари. Разлика може да има само в цените, но датите на смените винаги са едни и същи.

bouquet

# 140
Момичета, а какво стана с порциона? Нали щеше да е 90 лв, вчера гледах фиша на мъжа ми и си е 60 лв...Аз ли нещо не съм разбрала  newsm78

На моя също.
Може да е от февруари увеличението, но ме съмнява.

За лятото, тази година мисля да сменим дестинацията, че вече определено ни омръзна. Въпреки комфорта на хотела и всичко останало. А и мисля, че с 1г. и половина ходещо турбо...няма да е най-доброто решение. Simple Smile
Какво ще кажете за Несебър?

# 141
Увеличението на порциона е от този месец.Вкъщи и двамата имаме с по 30 лв отгоре .
Едва ли е само при нас Simple Smile

# 142
За семейство с малки деца Несебър е най-лош избор според мен. Плажът е далеко. А и доколкото знам, за да отидеш на плаж в Сл.бряг се плаща вход за комплекса. Чувала съм,че ходят и на някакъв по-близък. Отделно ВПД е далеко от града. Къде ще ходите вечер ? Трябва  винаги с кола-пеша е доста. Оттам паркирането не знам колко е лесно-в стария град със сигурност невъзможно.
Иначе самото ВПД е много хубаво.
Просто зависи какво търсите-ако ви се седи само в комплекса е добре.
А относно храненето-най-зле от морските бази през последните 3-4 години-това от мнения на почиващи колеги.
Ние сме били през далечната 2001-  лоша храна,далеко ,въпреки ,че ходихме на плаж в Сл.бряг-тогава не беше проблем да си спреш колата до самия плаж.
А НЕСЕБЪР  е невероятен град и е най-любимият ми български курорт-е повече спомени от соца...
А относно Флагман те разбирам-и на мен ми омръзна...

# 143
 kativita, уфф, значи няма да е Несебър. Simple Smile
Не сме почитатели на висенето в базата, хич.
На Флагман поне 2пъти ходим до Варна (заради детските съоръжения в Морската градина), а тази година 3пъти както бяхме с бебока. Отделно всяка вечер почти се разкарваме в лудницата на комплекса.
Освен тази година да сменим Флагман с Адмирал.
По спомени там апартаментите бяха големи? Макар че това лято ни дадоха 2ка спалня въпреки, че сме с 2деца във Флагман.

# 144
На мен ми харесват всички бази на МО.
И морски и планински.
Нямам оплаквания от нито една.
Може би претенциите ми не са толкова големи Wink, а предвид цената - не виждам какви мога и да имам.

За лятна почивка препоръчвам Созопол.
Очарована съм от базата.Ние в повечето случаи ползваме вилата.
Удобният басейн предоставя забавление на големия , докато спи малкия.
Понеже почивката е голяма- 10 дни - имало е случаи , в които цял ден мързелуваме там и дори не ходим на плаж.

# 145
Да, има пари в картата, на която му превеждат парите от наряди, но и мъжа ми твърди, че на фиша му е пишело,че порциона е 60лв. Важното, че парите са налични  Peace

# 146
Може би финансистите в някой поделения са объркали нещо и затова получавате 60лв., а следващия месец би трябвало да получите за двата месеца увеличението. Няма как иначе да е, не може да получавете 60лв. при положение, че има заповед.

# 147
  • Пловдив
и при нас двамата е увеличен порциона Peace

# 148
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам някой ходил ли е в поделението в Русе да кара C категория? Интересува ме какво е осигурено там - храна, спане, дават ли листовки и т.н. Ще съм благодарна ако някой сподели.

# 149
Здравейте! Искам да попитам някой ходил ли е в поделението в Русе да кара C категория? Интересува ме какво е осигурено там - храна, спане, дават ли листовки и т.н. Ще съм благодарна ако някой сподели.

Осигурено е само спането. Храната сам си я осигуряваш. Листовки мисля че дават.

Общи условия

Активация на акаунт