Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
То хубаво да споделя, но нетът бе толкова отвратителен, че само "вирусната" скайп работеше Laughing, а вие сте вече на място.

# 121
Здравейте момичета,

и ние се завърнахме от ВПД Боровец. Много съм доволна от базата, от храната и от обслужването. В сравнение с Олимп стаите са по-хубави -  с ламинат, а не с мокет; ресторанта е по-просторен, има място за събиране с телевизор и къде децата да играят. Мястото за събиране е отделено от коридорите със стаите и не пречихме на никого вечер. Ползвахме безплатно паркинга и басейна в Олимп и наемахме екипировка от ски гардероба им. Жалко, че нямаше истински сняг, но пък в двора на ВПД-то има достатъчно място за игра на топка или нещо друго. Интернетът беше доста добър, дори се хващаше и в някой от стаите. Има също така билярдна маса и джаги.

# 122
Здравейте момичета,

и ние се завърнахме от ВПД Боровец. Много съм доволна от базата, от храната и от обслужването. В сравнение с Олимп стаите са по-хубави -  с ламинат, а не с мокет; ресторанта е по-просторен, има място за събиране с телевизор и къде децата да играят. Мястото за събиране е отделено от коридорите със стаите и не пречихме на никого вечер. Ползвахме безплатно паркинга и басейна в Олимп и наемахме екипировка от ски гардероба им. Жалко, че нямаше истински сняг, но пък в двора на ВПД-то има достатъчно място за игра на топка или нещо друго. Интернетът беше доста добър, дори се хващаше и в някой от стаите. Има също така билярдна маса и джаги.

Ефорина,извинявай,но би ли ми казала за колко дни бяхте и колко платихте?
Благодаря!  Hug

# 123
Ние бяхме с безплатна карта, но за 2-ма възрастни и 1 дете плащаме по 50 лв на ден лятото на планина. Предполагам, че и сега ще е толкова.

# 124
Ние бяхме с безплатна карта, но за 2-ма възрастни и 1 дете плащаме по 50 лв на ден лятото на планина. Предполагам, че и сега ще е толкова.

Благодаря!   bouquet

# 125
То хубаво да споделя, но нетът бе толкова отвратителен, че само "вирусната" скайп работеше Laughing, а вие сте вече на място.

Miriel, моля те сподели всичките си впечатления от х-л Олимп, ние другата седмица ще сме там и ще ми е интересно да знам какво да очаквам. Басейн, ски гардероб, стай /апартаменти/, ресторант, храна, развлечения за децата, въобще всичко, каквото се сещаш.

# 126
Доволна съм. Това беше първата "аванта" на половинът от 13 години. В хотелът е топло. Много топло. Мъжът ми дори не можеше да спи спокойно, въпреки че отваряхме постоянно вратата към терасата и намалявахме парното. Сградата е топла и няма как. Храната - доволна като количество и качество /някои хора направо се оливаха даже, което ми направи неприятно впечатление/. Персоналът добър. Ползвахме басейнът - аз един път, защото ми беше хладка водата /но това е само за мен, защото обичам да ми е по-топличко/, а на останалите им беше добре. Ски гардеробът - наистина си е старичък, но пък на мен двамата служители ми дадоха няколко безплатни съвета. Тъй като се качвах за първи път не направих нищо съществено, но поне се научих да спирам и да завивам наляво Grinning Съвет - най-доброто време за каране на ски /за начинаещи като мен/ и за спускане с шейни е след като спре влекът. Скиорите направо изчезват и е по-спокойно, иначе се омешвахме с останалите и моят се "сбори" с една многознайка, която навика малките, че не било мястото им там.
Развлечение за деца няма. Забавляваха се като се събираха след като хапваха пред ресторанта и започваше една гоненица или гледаха на таблетите си. Събираше се стабилна групичка. /обаче препускането на деца до сред полунощ беше почти всеки ден и мен лично ме дразнеше, защото ми пречеше да заспя понякога/. Да почивен дом е, хората са дошли да си починат и разпуснат, но този шум не беше реден.
Нетът - УЖАСЕН. Даже се бяхме канили с моят да отидем до центъра на Самоков да свалим каквото искаме и да се върнем. Все пак са само 10 км.
Място за разхождане - до "центъра" на Боровец, до Царска Бистрица и по пътя към хижите зад Олимп. И по сухата писта. Направихме всичките. Центъра - не ми хареса. Царска Бистрица - почиват понеделник, вторник и сряда. Не се влиза в двореца, само се разхождате около сградите /дъщеря ми беше разочарована - не приличало на дворец, а на обикновена къща. Пътят към хижите - близо три часа и нещо бяхме там. Вярно, че се пресичат две стръмни писти, но на връщане беше лесно - влековете не работеха. Гората е страхотна. Дори навлязохме по велопът и там все едно бяхме като в приказка. Отделно се открива и страхотна гледка към курорта и планините.
Има и място за барбекю. Една компания се възползва и си направиха събиране.

Цените са доста нормални на фона на 10 лв. за 200 гр. панирани лучени кръгчета. Когато се възмутих на глас един младеж изскочи иззад табелата и заяви, че имал меню с 20% надолу като за българи.

# 127
Каква е цената на ски гардероба и на басейна?

# 128
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Искам да попитам тези който са ходили на Боровец - х-л Олимп.

Има ли от къде да си наемеш шейна и какви са цените?

# 129
За Олимп

Ски и щеки възрастни за 1 ден - 15 лв комплект, за деца - 10 лв, за 3 дни -40 лв; 28 лв., за 6 дни - 60 лв; 50 лв.

Ски уроци група за 4 часа - 1 ден 35 лв, три дни 80 лв, 6 дни - 90 лв
          индивидуално             1 час 50 лв за 1 ден, за останалите - по договаряне
          индивидуално             2 часа - 70 лв и за възрастни и за деца, за останалите - по договаряне
за деца - групово за 4 часа - 1 ден 30, за три дни 70 лв, за 6 дни - 80 лв

Шейна - 1 ден 5 лв, 3 дни 10 лв, 6 дни 15 лв

Шейните са обикновени пластмасови. Срещу пистата има под наем и чук и гек - 5 лв на час.

Гардеробът работи до 17 ч. Тъй като бях "неконтролируема" на пистата и исках да ми е чист пътя карах и до към 18 ч. Наетата екипировка се слага в една стая вдясно на входа и сутринта се връща. В тази стая се съхраняват и личната екипировка на гостите.

Басейнът и фитнесът са безплатни. Басейнът - има съблекалня, където се отива с вътрешни обувки, чехли. Задължително минавате през душа и се влиза. Дълбок е 180 см. Има спасител. Джакузито е 3 лв. за гости на хотела и е за четирима. Записването става предварително и за предпочитане рано сутринта. Има много желаещи и до обяд всички часове са заети. За останалите неща не мога да кажа, защото не съм се интересувала.

# 130
  • Плевен/Пловдив
За Олимп

Ски и щеки възрастни за 1 ден - 15 лв комплект, за деца - 10 лв, за 3 дни -40 лв; 28 лв., за 6 дни - 60 лв; 50 лв.

Ски уроци група за 4 часа - 1 ден 35 лв, три дни 80 лв, 6 дни - 90 лв
          индивидуално             1 час 50 лв за 1 ден, за останалите - по договаряне
          индивидуално             2 часа - 70 лв и за възрастни и за деца, за останалите - по договаряне
за деца - групово за 4 часа - 1 ден 30, за три дни 70 лв, за 6 дни - 80 лв

Шейна - 1 ден 5 лв, 3 дни 10 лв, 6 дни 15 лв

Шейните са обикновени пластмасови. Срещу пистата има под наем и чук и гек - 5 лв на час.

Гардеробът работи до 17 ч. Тъй като бях "неконтролируема" на пистата и исках да ми е чист пътя карах и до към 18 ч. Наетата екипировка се слага в една стая вдясно на входа и сутринта се връща. В тази стая се съхраняват и личната екипировка на гостите.

Басейнът и фитнесът са безплатни. Басейнът - има съблекалня, където се отива с вътрешни обувки, чехли. Задължително минавате през душа и се влиза. Дълбок е 180 см. Има спасител. Джакузито е 3 лв. за гости на хотела и е за четирима. Записването става предварително и за предпочитане рано сутринта. Има много желаещи и до обяд всички часове са заети. За останалите неща не мога да кажа, защото не съм се интересувала.

Благодаря Ви за изчерпателната информация   bouquet !

# 131
И аз благодаря.

# 132
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Кога излиза информацията - графика на смените и  почивните бази през сезона Лято 2014 ? newsm78

# 133
Обикновено заповедта за лятото излиза през февруари. Разлика може да има само в цените, но датите на смените винаги са едни и същи.

# 134
 Момичета, а какво стана с порциона? Нали щеше да е 90 лв, вчера гледах фиша на мъжа ми и си е 60 лв...Аз ли нещо не съм разбрала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт