Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
ESTELITA, стаите са нормални, леглата са хубави, ТВ нямаме време да гледаме, баните също са ок. Зависи все пак и от стаята. Това лято ни бяха набутали 4ма човека в обикновена 2на стая за 2ма. )

Хахаха, по повод познатия ви в щаба....това за останалите мацки, които обясняват как такива неща няма. Simple Smile Хайде бе....Simple Smile ама ще се направят удобно на непрочели и неразбрали. )

# 196
ESTELITA, стаите са нормални, леглата са хубави, ТВ нямаме време да гледаме, баните също са ок. Зависи все пак и от стаята. Това лято ни бяха набутали 4ма човека в обикновена 2на стая за 2ма. )

Хахаха, по повод познатия ви в щаба....това за останалите мацки, които обясняват как такива неща няма. Simple Smile Хайде бе....Simple Smile ама ще се направят удобно на непрочели и неразбрали. )
Има и ще има, винаги началниците си избират най-хубавите карти, на другите каквото остане.

# 197
То ясно, че си избират. Simple Smile
Ама повечето имат достатъчно пари, че да ходят с военни карти, та остават и за простолюдието. )

# 198
За 14 г. в армията сме ходили само веднъж и то след мисия , карта не сме виждали и на картинка ooooh!

# 199
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
И aз си мечтaя зa Флaгмaн или Aдмирaл, aмa ще ги гледaм през крив мaкaрон, a зa Созопол въобще и думa дa не стaвa.Нaй-много дa се доберем до тъпaтa Фрегaтa, но с бебе под 2 години въобще не е опция.

Уф ... и с тия мисии кaто ви четa и лошо ми стaвa. Aз моя нa мисия не го пускaм. Aко нещо го зaдължaт ще нaпускa и туй то, aмa тaм при рaзни ми ти тaлибaни крaкът му нямa дa стъпи.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 00:09 от pettesa

# 200
Във адмирал сме били 100 пъти ,мога почти за всички стаи да изкажа мнение , хотела няма кой знае какви екстри , освен басейните и тенис корта , стаите биват , къщичките отвън са по хубави лично според мен. За бебче са чудесни , що годе може да се изкара седмица , ходили сме ей така за смяна на обстановката, преди обед на плажа , хапваме и спим по обед , то режима е ясен , място за разходки бол, св константин и елена е пенсионерски , така че е мн спокойно . Определено ще ви допадне , а и ако ревете повече , няма на кого да пречите , резервирайте бунгалце , сравнително просторно има място за кошарка има и хладилник , климатик. Тази година ще отскочим до Созопол , че в Несебър нещо не ми се понрави .

# 201
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Стигa бе ... къде сa тия бунгaлa нa Aдмирaл  newsm78 някъде отзaд зaд пaркингa сигурно, aз сaмо нa Флaгмaн съм виждaлa.

# 202
за Созопол съм чувала, че е много хубаво.За Несебър, мисля че хотела е бил далече от плажа.

# 203
Бунгала на Адмирал няма.
Има къщички отстрани на Флагман, които са по-широки от стандартните стаи в самия хотел.

Карта през поделението наистина е трудно да се вземе.
Но като ги пуснат на свободна продажба, който не е отишъл, той не е взел. Така че проблем всъщност няма. Просто си трябва висене едно 24-30часа, защото трябва да се отиде още от предния ден да се запише човек в списъка. И на всеки 2часа проверяват...ако не си там, изхвърчаш от списъка и отиваш последен.
Миналата година мъжа ми каза, че са били близо 250човека.

# 204
Но като ги пуснат на свободна продажба, който не е отишъл, той не е взел. Така че проблем всъщност няма. Просто си трябва висене едно 24-30часа, защото трябва да се отиде още от предния ден да се запише човек в списъка. И на всеки 2часа проверяват...ако не си там, изхвърчаш от списъка и отиваш последен.
Миналата година мъжа ми каза, че са били близо 250човека.

Rolling Eyes И всичко това заради едната почивка. Laughing
Не бих си усложнила до толкова живота.

# 205
ratridi, ами всеки си преценява...
Но това е в отговор на приказките как някои карта не са виждали.
Човек като има желание, ще намери начин. Simple Smile
Ясно е за всички, че в поделенията се спускат малко на брой карти, уреждат се свои хора в 90% от случаите, а накрая останалото просто се връща в София.

# 206
 Laughing Laughing Laughing
Просто ми звучи много комунистическо.
Все едно се редиш на опашка за олио.
А то в 21 век за карта за почивка.
При условие ,че пазарът е залят с предложения , от всякъде можеш да си вземеш ваучер , че и 50% намаление , ранни записвания и т.н.

# 207
ratridi, комунистическо или не, така са направили системата. Simple Smile Както казах, въпрос на вкус...и макар че всички обясняват как не им харесва, всяка година е пълно и се увеличават желаещите. Simple Smile
За картите за чужбина е същото положението.

А за ранните записвания, ами до сега за 4г. не съм видяла оферта за ол инклузив, 10дни за 3-4ма човека за сумата от 440-480лв.
Може за тези пари, но за 5дни максимум.

# 208
 Laughing Laughing
И кои са тези 4 човека.
2 деца под 5 години ли имаш предвид, че иначе не ми се връзват сметките. Laughing

# 209
ratridi, повечето ни приятели са с деца над 6-7г. Нашето едното вече е над 6г., а и във военните бази за дете над 3г. се плаща 50%.
Дори и за 2ма човека, гледайки офертите за места, които ми допадат и не е пълна мизерия и децата безплатно...пак не са били около цитираната сума за 10дни.
Почивка 10дни за тези пари можеш да си докараш евентуално ако отседнеш в квартира и готвиш през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт