Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Записвам се и аз да ви следя момичета,
между другото какви са тези карти, който обсъждате?
Попитах моя, а той ми каза, че не му се занимава и е голямо чакане...
Пояснете, моля!  newsm78

# 226
ужас ... тръпки ме побиха ... мислех, че само някакви супер амбициозни несемейни момчета ходят ............

Понякога нямаш друг избор ......

# 227
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ужас ... тръпки ме побиха ... мислех, че само някакви супер амбициозни несемейни момчета ходят ............

Понякога нямаш друг избор ......
знам миличка  Hug такава ни е държавата и орисията  ooooh!

# 228
Ти сериозно ли? Твоят съпруг да не би да служи в някоя друга армия ?

# 229
alex922, картите са за почивка. В момента се обсъждат тези за морските бази.
Във всяко поделение началото на март месец някъде изпращат списък с карти, съответно се пуска молба от този, който иска да ползва карта. Сформира се комисия и тя определя на кого ще бъде дадена карта. (обикновено броя на картите е за около 5-10% от военнослужещите).
Другия вариант е да се чака да пуснат картите в свободна продажба в София. Или се ходи на място, или се звъни по телефона.

armyhousewife, е защо пък с този тон?
В крайна сметка отиват тези, които имат желание.

# 230
alex922, картите са за почивка. В момента се обсъждат тези за морските бази.
Във всяко поделение началото на март месец някъде изпращат списък с карти, съответно се пуска молба от този, който иска да ползва карта. Сформира се комисия и тя определя на кого ще бъде дадена карта. (обикновено броя на картите е за около 5-10% от военнослужещите).
Другия вариант е да се чака да пуснат картите в свободна продажба в София. Или се ходи на място, или се звъни по телефона.

armyhousewife, е защо пък с този тон?
В крайна сметка отиват тези, които имат желание.
Аз също мисля,че отиват тези,които имат желание

# 231
Цитат
мислех, че само някакви супер амбициозни несемейни момчета ходят
Защото това ми прозвуча инфантилно и неадекватно.

# 232
Цитат

Защо пък да е инфантилно...не разбирам наистина.
Хората винаги предполагат, че един семеен мъж с жена и деца ще предпочете да не се хвърля в рисковани мисии и т.н.
Още повече, че тук става въпрос единствено за желание от страна на даден човек да участва в мисия, или не. Не съм чула до сега, да са принуждавали някого да участва.

Мъжа ми още преди да се омъжим искаше да ходи също в Афганистан, но баща му се разболя и той не посмя да тръгне. В последствие почина, а ако мъжа ми беше заминал, можеше и да не го пуснат за погребението.

# 233
Предположенията ви са напълно погрешни, явно не сте имали допир с такива хора. Всеизвестно е, че се ходи на мисии за пари. Напълно логично е това да са хора със семейства и деца, които имат нужда от жилище или просто са затънали в заеми. Разбира се има и несемейни такива, но те също са там за пари , амбициите нямат нищо общо в 99% от случаите. Има и такива на които не им се ходи но са притиснати заради работата си, защото например не можеш да подготвяш хора за мисии без да си ходил ти самият, което се случва доста често.
Сега се сещам , че има и едни други, които отиват за да избягат от жените си Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 17:26 от armyhousewife

# 234
armyhousewife, аз допир съм имала с такива хора и процента семейни-несемейни е бил относително пропорционален.
За какво ходят е друг въпрос мисля.

# 235
Сега се сещаме , че има и едни други, които отиват за да избягат от жените си Mr. Green

LaughingТова ми хареса.
Наистина основателна причина.

# 236
...... Има и такива на които не им се ходи но са притиснати заради работата си ............

При нас е точно такъв случая. Понякога си поставен в такава ситуация, че това е единственото възможно решение. Ако, разбира се, искаш да останеш на служба и да растеш нагоре.

Сега се сещаме , че има и едни други, които отиват за да избягат от жените си Mr. Green

Не съм се сетила, че може и заради мен да е ходил.  hahaha

# 237
Не се шегувам с това, преди мнооого години мъжът ми беше на мисия в Босна и малко преди да стане време да се връщат негов колега си беше забравил отворено писмо на обществените компютри, а моят седнал след него. Писмото гласяло следното: "Скъпи, знам че ти е много тъжно , но е време да се връщаш" Mr. Green

# 238
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Цитат
Може би всеки е прав за себе си. Мъжът ми познаваше лично двама от загиналите в Кербала, както и всички останали са му колеги от "68-ма бригада специални сили".Доста голям процент от мисионерите са точно такива, а факта, че като се завърнат от мисия си купуват по една лъскава кола и си похарчват парите по кръчмите за 2-3 месеца и после лапат мухи, говори сам по себе си.

# 239
Това го има и сред семейните и сред несемейните и е само потвърждение на думите ми, че няма нищо общо с амбициите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт