Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Просто си има мъже, които ги влекат подобни неща, адреналина, ласкавите думи и т.н.
В крайна сметка аз не се интересувам от мотивите на непознати защо отиват на мисия, или не. Всеки преценява сам за себе си.

# 241
Момичета , търсех инфо , но не намирам, имате ли представа какво е заплащането за 3 годишните мисии - в Италия , Белгия ,Турция  и т.н, знам че е доста по ниско от това на бойните , и все пак как стоят нещата там ?

# 242
Във флота мисията не е по желание. Естествено може да откажеш мисия, но след това трябва да напуснеш.

# 243
Защо отиват на мисия , защото това работят военни , не са циркаджии да обикалят с цирка. Та ако знаете нещо за 3 годишните пишете , всякакво инфо ще ми е от полза , при все че в поделението се знае доста малко ,  в Щаба също , леко губя надежда , че ще сме наясно какво точно се случва . Наредбата я четох , за заплатата ми е въпроса.

# 244
  • София
Нали става въпрос за щабовете на НАТО? Заплатата+командировъчни - има наредба - в гл. 3 са военните - http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2% … .127065_at.5.html

# 245
  • Пловдив
ако не  е късно, началото на другия месец мога да разпитам с подробности човек от първа ръка Peace

# 246
Сега ще прочета наредбата , пускаме документи за там, срока е кратък за подаване , а имаме доста неизвестни , всякакво инфо ще ми е от полза , по всяко време .

# 247
  • Разпиляна във въображението
Стана ми интересно. Какво се изисква за тези мисии?

# 248
# 249
Здравейте, моя позната която също е военнослужещ,е бременна в 5-ти месец и иска да излезе в болничен до термин, колко майчинство ще взима горе-долу,няма чин?Има ли някоя запозната?

# 250
Здравейте, моя позната която също е военнослужещ,е бременна в 5-ти месец и иска да излезе в болничен до термин, колко майчинство ще взима горе-долу,няма чин?Има ли някоя запозната?

Майчинството за първата година е 90 % от заплатата,като се изчислява на база 18 месеца назад и според работните дни всеки месец е различно.
Аз бях в болничен през цялата бременност и мога да ти кажа колко вземам на ден горе долу.
Всеки месец получава и порцион.

# 251

Майчинството за първата година е 90 % от заплатата,като се изчислява на база 18 месеца назад и според работните дни всеки месец е различно.
Аз бях в болничен през цялата бременност и мога да ти кажа колко вземам на ден горе долу.
Всеки месец получава и порцион.
Да , ако обичаш.Нея по-точно я интересува, дали ако излезе в болничен до края, майчинството ще й е по-малко,отколкото ако е на работа.
А този порцион какъв е? За храна ли?

# 252
ESTELITA, няма да е по-малко майчинството и ако излезе сега в болнични.

# 253
ESTELITA, няма да е по-малко майчинството и ако излезе сега в болнични.
Peace

# 254
  • Пловдив
Момичета, имахме карта за Олимп за 18.03.2014г., резервирана от ноември месец. Да, но се оказа, че ще пращат ММ на курс от 4.03. до 21.03.2014г. - т.е. застъпват се 4 от 5 дни от почивката ни.
Можем ли заменим картата с друга дата или да я върнем? И ако да, каква е процедурата? Ще ни върнат ли сумата на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт