от много време следя темичката, но все не се решавам да коментирам

Ние сме ходили в почти всички морски курорти с изключение на Чайка. Миналата година бяхме на Адмирал в апартамент парк и бях много разочарована- обикаляш целия хотел на горе на долу да си стигнеш до стаята, ползваш уж апартамент и няма тераса... Тази година сме на Флагман август месец в стая море - корпус 2+1. Някой знае ли какво представлява и дали са хубави? Цвети М. беше писала , че са били в къщичките отстрани и мисля , че става въпрос точно за там, но не съм много сигурна. Казаха ми че били до бунгалата...
Слънчев и усмихнат ден!
Ех,че ме притесни.Тази година и ние ще сме точно в Адмирал,апартамент парк.Досега не сме били в тази база и ще са ми полезни всички подробности.Не е приятно наистина без тераса.......Има ли заведение /кафе/ в Адмирал? В крайна сметка ,важното е,че имаме карта.Относно стаите море-корпус 2+1,те също са без тераса....,но пък не са малки.
Да нямат тераса. Ние си слагахме сушилката отпред събират се 2-те сушилки на двете бунгала.
).Миналата година бяхме пак там и бяхме в корпуса ,ами да ти кажа много добре си изкарахме ,нз другите какво толкова чак не им харесва .Ама то ние така сме устроени все да мрънкаме.
Има такъв прецедент.