Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен,
от много време следя темичката, но все не се решавам да коментирам  Simple Smile

Ние сме ходили в почти всички морски курорти с изключение на Чайка. Миналата година бяхме на Адмирал в апартамент парк и бях много разочарована- обикаляш целия хотел на горе на долу да си стигнеш до стаята, ползваш уж апартамент и няма тераса... Тази година сме на Флагман август месец в стая море - корпус 2+1. Някой знае ли какво представлява и дали са хубави?  Цвети М. беше писала , че са били в къщичките отстрани и мисля , че става въпрос точно за там, но не съм много сигурна. Казаха ми че били до бунгалата...

Слънчев и усмихнат ден!

Ех,че ме притесни.Тази година и ние ще сме точно в Адмирал,апартамент парк.Досега не сме били в тази база  и ще са ми полезни всички подробности.Не е приятно наистина без тераса.......Има ли заведение /кафе/ в Адмирал? В крайна сметка ,важното е,че имаме карта.Относно стаите море-корпус 2+1,те също са без тераса....,но пък не са малки.

Да нямат тераса. Ние си слагахме сушилката отпред събират се 2-те сушилки на двете бунгала.

# 571
Здравейте,момичета!
Някоя от вас знае ли на ВПД Рибарица дали дават халати за сауната?

# 572
Здравейте,момичета!
Някоя от вас знае ли на ВПД Рибарица дали дават халати за сауната?

Не, трябва да си носиш каквото предпочиташ. Халат, хавлия.

# 573
Сърдечно благодаря за инфото, Мaryse!

# 574
Здравейте и аз съм съпруга на военнослужещ от 4 години.Взехме карти за бунгалата в Несебър,моля за коментари който е бил най-скоро там.Чета противоречиви коментари или по скоро лоши за там. Simple Smile От 21-31.07.14 сме ние.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 22:56 от ultra_blue_f

# 575
  • Пловдив
Ние "намазахме" карта за Созопол /вила Сирена/ за 1.07.2014г.
Проблемът е, че искам за юни..  Има ли някакъв шанс да я заменя с по-ранна дата /разбира се ако има свободни/ или трябва да върна тази и да се надявам да ни огрее отново.

# 576
Проблемът е, че искам за юни..  Има ли някакъв шанс да я заменя с по-ранна дата /разбира се ако има свободни/ или трябва да върна тази и да се надявам да ни огрее отново.

Еее, то за там се натискат всички. Simple Smile Как ще връщаш карта точно за юли месец.
Няма как да я смениш, връщаш я....и повече за там няма да получиш.

# 577
  • Сливен
Здравейте и аз съм съпруга на военнослужещ от 4 години.Взехме карти за бунгалата в Несебър,моля за коментари който е бил най-скоро там.Чета противоречиви коментари или по скоро лоши за там. Simple Smile От 21-31.07.14 сме ние.

И ние сме тази смяна ,обаче нз дали сме в бунгалата или в корпуса (ММ е много заинтересован затова  Wink).Миналата година бяхме пак там и бяхме в корпуса ,ами да ти кажа много добре си изкарахме ,нз другите какво толкова чак не им харесва .Ама то ние така сме устроени все да мрънкаме.

# 578
  • Пловдив
Проблемът е, че искам за юни..  Има ли някакъв шанс да я заменя с по-ранна дата /разбира се ако има свободни/ или трябва да върна тази и да се надявам да ни огрее отново.

Еее, то за там се натискат всички. Simple Smile Как ще връщаш карта точно за юли месец.

Нали  Laughing Каква ирония  Mr. Green
Да получим карта за супер станция, в супер месец, и да не можем да се възползваме  Mr. Green
Просто изобщо не ме устойва, ще съм в 9ти месец и само ще се притеснявам, че момента наближава, и ще пуфтя, че съм дебела   Mr. Green  А за юни едва ли е толкова голям наплива.. / не че тогава ще съм много слаба, но психологическия елемент, че съм в 8ми месец би ми подействал малко по-успокойтелно/   Laughing.. ако намеря някой с по-ранна смяна, няма ли вариант да се разменим легално  newsm78

# 579
Miss-know-all, да, в твоето положение си е притеснително в 9ти месец малко.
За размяна....пак не става. Единствен вариант, който съм виждала да правят разни тарикати е да отидат да се регистрират, а после на тяхно място си почиват други хора (роднини, приятели и т.н.).

# 580
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Проблемът е, че искам за юни..  Има ли някакъв шанс да я заменя с по-ранна дата /разбира се ако има свободни/ или трябва да върна тази и да се надявам да ни огрее отново.

Нали  Laughing Каква ирония  Mr. Green
Да получим карта за супер станция, в супер месец, и да не можем да се възползваме  Mr. Green
Просто изобщо не ме устойва, ще съм в 9ти месец и само ще се притеснявам, че момента наближава, и ще пуфтя, че съм дебела   Mr. Green  А за юни едва ли е толкова голям наплива.. / не че тогава ще съм много слаба, но психологическия елемент, че съм в 8ми месец би ми подействал малко по-успокойтелно/   Laughing.. ако намеря някой с по-ранна смяна, няма ли вариант да се разменим легално  newsm78
Може, ако имате познат колега при вас който е взел за юни, и ако желае да я смени отивате заедно в агенцията и правите размяна на картите  Peace Има такъв прецедент.

# 581
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Значи сега остава да намерим някой одобрен с карта за от 11 или 21.06 Simple Smile Нямам претенции дали Сирена или другата база в Созопол  Mr. Green давам хубава за по-лоша без да искам доплащане  Mr. Green хаха..

А има ли вариант да я платим, и май месец пак да пробваме по телефона - ако успеем да вземем - да искаме връщане на първата. Аз малко като маймунките, знам - докато не хвана втория клон, не искам да пускам първия ама какво ли няма да  измисли бременния ми мозък вече..  Embarassed

# 582
До кога трябва да се платят картите,ние уж сме одобрени,но все още не са ни я дали

# 583

А има ли вариант да я платим, и май месец пак да пробваме по телефона - ако успеем да вземем - да искаме връщане на първата.

ХИТРО!!! е то това е начина - нали до един месец преди датата на почивката, ако върнеш картата ти възстановяват ЦЯЛАТА сума.

# 584
Преди 3 години така имахме карта за Варна от 1.07 до 8.07 от мисия, а терминът ми беше за 16.07. Нямаше начин да я сменим, взех си всички документи от консултацията и чантата с бебешки неща и тръгнах. Познайте дали не родих на 7.07  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт