Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
ММ каза че заплатата ще е на 17 -ти ,аванса по рано и от лимитните книжки ще се плаща нещо  Simple Smile и наистина този месец ще е добре а другия  Whistling

# 601
и в Благоевград заплата има, а за лимитните книжки ще има ли наистина пари и кога

# 602
  • Пловдив
И в Труд и Пловдив (ВВС) имаше заплати hahaha

# 603
А при нас няма Crossing Arms

# 604
Ние се върнахме на 07.04 от Пампорово и сме много доволни. ВПД-то е най-доброто от всичките. Персоналът е много любезен, както и всички хора в района. Храната -много и разнообразна,чак ми е жал как се разхищава. Температурата в стаята е 27-28 при спряно парно,а не като в Рибарица едва 20 и да ядем с якета в ресторанта. Има къде да се обикаля в района и какво да се прави в базата-за 5 дни е перфектно.
Така че за 18 лв на ден получих две различни услуги в Рибарица и Пампорово .

# 605
Днес моят мъж донесе заплата,аванс до 25.04. и парите за дрехите до 30.04. са им казали,че ще им бъдат изплатени.

# 606
kativita,през агенцията ли резервирахте?
Дали мога по друг начин да резервирам?

Басейнът как е и изобщо СПА-то?

# 607
 При нас вчера имаше пари за дрехи и заплата....

Но...вече втора година не мога да хвана спатиите на едно нещо,а и ММ не иска да пита. Поради изтеглен заем му превеждат пари на две карти- порциона на една и заплатата на друга. В разстояние на година и половина се наложе два пъти да вземе болнични и съответно съответния месец му спадна заплатата със съответната сума, но така си и остана....Накарах го да пита финансистката какво става, но той нали си е шматка какво е казал, какво е обяснил така си и останаха нещата. Преди два месеца пак се наложи, преведоха си му намалената сума, нооооооооо и този месец пак е същата сума....Карам го да иде пак да пита какво става...Сърди ми се...Казва,че на другата карта се превежда остатъка, а там нямам онлайн и не мога въобще да хвана какво става...До гуша ми дойде  #Cussing out

# 608
  • Велико Търново
simpatiuh4e, най-вероятно кредита е обвързан със задължение да му се превежда заплатата по сметката на картата, която виждаш в онлайн-банкирането.
Тъй като няма такова задължение за други видове плащане, даже напротив, те не трябва да се плащат по сметката за кредита без изричното писмено уведомление или съгласие на титуляра на сметката, затова те се изплащат по другите му сметки, които най-вероятно са създадени от преди. Извън системата на армията не се спазва това, но явно при тях се спазва.
Пуснете си он лайн банкиране и на другите му сметки.  Peace

# 609
 Да, точно така ще стане, но въпроса е,че по вои сметки и там не са парите...Ще се оправим, аз просто исках да споделя яда си... Peace

# 610
simpatiuh4e, не мисля че са направили някаква грешка, поне в това отношение са много стриктни и точни в МО.

# 611
 А да бе да...стриктни...ще се разбере...

# 612
Както всички други финансови органи в цивилните учреждения  си вършат работата.
Спазват си всички нормативни актове свързани с финансофата дейност на тази нституция.
Но грешки понякога стават.
Без значение дали си във фирма или в МО.

# 613
А да бе да...стриктни...ще се разбере...

Просто мъжа ти да отиде и да попита за какво става въпрос.

# 614
А аз да питам, тези които са одобрени за карти,взехте ли ги вече? При нас уж още не са дошли, а мисля че крайния срок за плащане беше някъде в началото на май.

Общи условия

Активация на акаунт