Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
А аз да питам, тези които са одобрени за карти,взехте ли ги вече? При нас уж още не са дошли, а мисля че крайния срок за плащане беше някъде в началото на май.

Тъкмо това исках да питам, защото и при нас още не са дошли. Значи и има и други...

# 616
 Да, грешки винаги стават и затова ще иде да попита, аз просто се поуплаках тук....

# 617
А аз да питам, тези които са одобрени за карти,взехте ли ги вече? При нас уж още не са дошли, а мисля че крайния срок за плащане беше някъде в началото на май.

Тъкмо това исках да питам, защото и при нас още не са дошли. Значи и има и други...

И нашите не са дошли  Wink

# 618
Някой да ме светне Simple Smile
Мога ли направо чрез хотела да резервирам или задължително през агенцията?

# 619
  • София
Може в хотела-до два-три дни преди почивката, но е до късмет дали ще има места. По-рано-през агенцията.

# 620
И при нас още не са дошли картите.Май,май ще ги пуснат между празниците ,та ни в клин ни в ръкав,така да се каже.

# 621
  • Пловдив
И при нас още не са дошли картите.Май,май ще ги пуснат между празниците ,та ни в клин ни в ръкав,така да се каже.

Дали ще са между празниците или след това, няма значение. Зависи какъв срок ще дадат за плащане. Пък и вече съм предвидила сума за картата, която няма да се пипа.  Peace

# 622
Здравейте, момичета!
Някоя от вас запозната ли е дали наистина ще има пари за дрехи? Заплатата я получихме вече.

# 623
Дали ще са между празниците или след това, няма значение. Зависи какъв срок ще дадат за плащане. Пък и вече съм предвидила сума за картата, която няма да се пипа.  Peace
[/quote]

10 май е срока за плащане.

# 624
Здравейте, момичета!
Някоя от вас запозната ли е дали наистина ще има пари за дрехи? Заплатата я получихме вече.
Да аванс до 25.04. и парите за дрехите до 30.04. са им казали,че ще им бъдат изплатени.

# 625
Аз също знам, че 10 май е срока за плащане на картите.

# 626
А за датата за свободна продажба нещо чува ли се?
Вероятно ще е след празниците (6ти май), но кога точно...

# 627
  • Пловдив
А за датата за свободна продажба нещо чува ли се?
Вероятно ще е след празниците (6ти май), но кога точно...

от 19.05 ! те до 10.05. ще чакат плащанията, после 1 седмица да ги обработят и от 19.май стартира собната продажба.

# 628
Здравейте, вчера пристигна картата ни за Флагман. Резервацията ни е за стая-парк /спалня/ , 215 стая. Когато ММ е давал имената за картата е дал своето име, моето име , както и имената на двете ни деца ( на 2г. и на 3 месеца) . Сега в картата за почивка пише - брой почиващи - двама и само нашите имена. Децата ги няма. Дали се дължи на това , че децата са под 3 години и двете и за тях не се заплаща нищо, или е станала грешка в резервацията....? Някой с резервация, който е с дете под 3 години да сподели , дали детето фигурира като име в картата за почивка, ако може!!!
Имам още няколко въпросчета,
1во: понеже за първи път ще сме на Флагман, какво представлява стая-парк/ спалня/
2ро: дали има място за една сгъваема кошарка да си сложим до спалнята за големия (2г.) , и дали спалнята е достатъчно голяма за да побере и малката (3м.) при нас ?
3то: Някъде бях чела ,че в някой от впд-тата имат и сгъваеми кошарки в за ползване , дали има и на флагман , защото ако има много добре ни се решава проблема със събирането на багажа в семейното ... седанче...!!!

# 629
Miss-know-all, дано да е така. Simple Smile И да ги пуснат на 19ти май.

анинка3005, когато децата са на възраст под 3г. имената им не фигурират в картата.
Ако пише стая-парк (спалня), ще е точно 1бр. спалня в стаята и няма да има нищо друго. Ако ще ходите с 2те деца....не знам какво да ти кажа. Но място за кошара, или каквото и да било друго в стаята няма.
Миналата година бяхме в такава, само че море. Добре че беше едно преносимо легло за бебето, което бях взела седмица преди да заминем (дължина 90смх50см) и го слагахме на поставката за багаж и бутахме един стол отпред.
Иначе нямаше никакъв начин да се съберем.

Общи условия

Активация на акаунт