Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Сега се сетих по темата, че мъжът ми разказваше за негов колега, който живее под наем във ведомствено жилище. След n на брой години на ползване, са му дали възможност да го купи  на не особено ниска за подобен апартамент цена - явно наемателите имат право в определени случаи да си купят жилището. Въпросният човек обаче е отказал, понеже семейството му така или иначе не живее в София. Но явно варианти за закупуване все пак има Peace

# 91
В предната тема една мацка от Плевен се жалваше , че им дават ведомствено жилище , а те не го искат. В Търново също раздаваше предният министър, затова попитах за София.

# 92
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
armyhousewife, май трябваше да уточниш, че става дума за под наем  newsm78, защото продажбата на ведомствени жилища на военни е болната тема  Sad

Киди, басейна е безплатен, може да се ползва и зимата и е около 27 градуса, обаче на мен за зимно ми идва леко хладен.Спа центъра пак по спомен от 2011г. - джакузи 5 лв., сауна 5 лв., солариум 3 или 4 лв., масажи от 15 до 40 лв. (шоколадовия масаж).Сега се сетих, че има ценоразписи в стаите, но така и не ги погледнах. Апартаментите са много хубави и с изглед към пистата  Peace ще ви хареса със сигурност. И ние мислим някъде за тази дата, може да се засечем  Grinning, но още не сме резервирали ... спокойна съм обаче, че ще искаме пак две нереновирани двойки, а от тях винаги има свободни, изглежда никой не ги иска  newsm78

Шехинче  Hug

# 93
  • Пловдив
Ние също живеем във ведомствено жилище на МО и сме под наем, но се намира в малко село около Пловдив. Тук повечето апартаменти са продадени, но има и други като нас. Сега чакаме да ги обявят за излишни, тъй като поделението в селото вече е затворено.

# 94
Успешна и щастлива 2014!Здраве и късмет на всички в БА и семействата им!
Бихте ли ми казали как се запазват места за Олимп и дали изобщо ще има свободни апартаменти скоро,пак ли чрез агенцията и какви са цените за апартамент ?
Благодаря!

# 95
Резервации по телефона на агенцията, цени -на сайта й ги има.

# 96
Здравейте , искам да попитам някой почивал ли е във военния санаториум в Хисаря ? Как са условията , има ли басейн ? Въобще всякаква информация .

# 97
  • Пловдив
Здравейте , искам да попитам някой почивал ли е във военния санаториум в Хисаря ? Как са условията , има ли басейн ? Въобще всякаква информация .

Базата е прилична, дори бих казала хубава. Басейн има, както външен, така и закрит, но се заплащат /за военнослужещи 4 лв/. Външните басейни са ужасно студени и мръсни. Закритият не съм го пробвала, защото ние бяхме там юни месец. Храната е тип "болнична" - недостатъчно и невкусна. Ако се сетите за конкретен въпрос - питайте Simple Smile

# 98

Трудна работа е почивката там, освен ако не сте по НОИ, или нямате установено заболяване и не минавате със заявка от военните.
В 99% от случаите, когато и да се обадите казват, че няма места, или да се обадите в началото  на следващият месец и после пак така.
Стаите са ок, нищо особено.
Храната се заплаща отделно, така че не е нужно да плащате, но тя си е тип диетична.
Вътрешния басейн е голям, но не особено топъл. Иначе си е ок.
Външен сме били само в малкия, който се води детски. Може би защото в базата имаше общо 30-40човека си беше кристално чист, но бяха напълнили само него.
Мъжа ми ходи всяка година заради камъни в бъбреците, но само 1година успяхме и ние да отидем с него за 2дни.

# 99
Благодаря ви за отговорите , исках нещо за почивка , но явно там не е подходящо.

# 100
Благодаря ви за отговорите , исках нещо за почивка , но явно там не е подходящо.

Да, определено е по-скоро болница, отколкото ВПД. Все пак е санаториум.

# 101
А за Пампорово някакви подробности? Хотела близо ли е до пистите?

# 102
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ние също живеем във ведомствено жилище на МО и сме под наем, но се намира в малко село около Пловдив. Тук повечето апартаменти са продадени, но има и други като нас. Сега чакаме да ги обявят за излишни, тъй като поделението в селото вече е затворено.
ако става дума за Трилистник, пиши ми на лични моля те, имам нужда от информация Praynig

# 103
Честита Нова Година и от мен!
Пожелавам ви много здраве през цялата година и да е успешна!

# 104
Момичета , малко ще изместя темата но искам да питам , относно здравеопазването , Военна болница във Варна и София обслужват с предимство  военните и техните семейства , ние като не сме женени това важи ли и за мен , или за детето ?

Общи условия

Активация на акаунт