Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
По-скоро профилактика. Преди години ММ имаше проблеми здравословни и му се полага карта.До сега през годините все отлагахме по една или друга причина, но тази съм решила да ходим. Бедата е че е през октомври, а голямата е на училище тогава, а 10 дена са си много време. Няма и при кой да остане...  Да вземем да се откажем ли?
А другото ни детенце е малко. Живот и здраве тогава ще е на 3. И ми беше питането дали има места за разходки в близост, площадки за игра, където да ни минава времето. И вътре стаите как са, храната. Не ми е много спешно, но като се сетиш питай моля те.

# 316
vivianka, ще има ли място и за теб? Т.е. обаждали ли сте да направите резервация?
Иначе то си е като квартал на София, така че ако сте с кола ще може да си обикаляте навсякъде.

# 317
Да, има. И за децата също. Плюс това ММ не е такъв тип човек, че да тръгне някъде без мен и децата. Постоянно движим заедно. Сам не ходи почти никъде, ако не е по служба.
За София ще идем до Националния  исторически музей, зоологическата градина, може и в някой МОЛ да разгледаме...
забравих да добавя, че резервация има. Трябвало да се обадим два месеца по-рано за до потвърдим, и ако ще ходим да платим.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 10:33 от vivianka

# 318
  • София
Банкя е може би най-хубавото място около София-чист въздух и прекрасен парк с места за игри на децата. Два страхотни манастира в околността, конна база...А София е на няколко спирки с градския транспорт.

# 319
  • Ямбол
Здравейте, Бих искала и аз да се включа в тази тема. Сега разбрах че я има и много се зарадвах. Аз съм съпруга на военен и сме от Ямбол, моят служи в Авиобаза Безмер.
Дано не се натрапвам Simple Smile

# 320
vivianka, това е чудесно. Аз в друг смисъл питах дали ще има място и за теб, защото в Хисаря са ужасни просто и почти абсурд да отидеш там с мъжа си.
Явно в Банкя не е така и са на по-свободен режим. Или за там няма наплив, или не работят със здравната каса и за това е така.
Може ли да дадеш номер? Simple Smile
А какви са цените на легло? Храна?

# 321
Maryse, честно си казвам че това ще ни бъде първото ходене на военна станция/хотел. Имаме едно ходене преди години на Пампорово, още преди ремонта. Не беше лошо, но не и кой знае какво. Все пак достатъчно беше за нас, че е чисто, вкусната храна и ниските цени.
За Банкя може и да няма наплив, то не е и кой знае каква дестинация.
Номера е в ММ, който е в командировка. Мога да го питам да ми го продиктува. Даже май два телефона бяха. За цени и т.н. не сме говорили и незнам какви са, но ще се поинтересувам.
Това е, че е за месец октомври и ми е много неудобно тогава заради ученичката и всъщност много вероятно да откажем, а истината е че отдавна( от лятото) не сме имали семейна почивка, сами с децата за 10 дена, а и София и околностите ще разгледаме....

# 322
Цените в Банкя и Хисаря са едни и същи и няма как да е след като се подчиняват на една наредба. Разликата е в начина на резервация. Явно всеки санаториум си е определил как да процедира.Но ти вече си разбрала, че трябва 2 месеца по-рано да резервираш. Иначе и двата работят с клинични пътеки,  а през март като влезе и програмата на НОИ. Условията - като Хисаря-по едно и също време са ремонтирани. Когато правиш резервация настоявай за новата сграда-другата е отдалечена. Е отсреща е , но не върви да правиш водни процедури и  да притичваш по халат и то през октомври. Храна -като болница.
Клисурският манастир е достижим и с кола и с градски транспорт и пеша,но Дивотинския е много труден преход.Ориентирала си се ,че има какво да се види в София-всички рейсове на Банкя правят връзка с метрото. Питай ако искаш нещо друго-аз работя близко до него, а сутрин пътувам с голям част от персонала.
А относно как един военен да иде на санаториум е много лесно стига в поделението да си свършат работата. И затова много се ядосвам като виждам,че базите се пълнят с хора, които не са направили нищо за армията и се възползват.

# 323
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете живи и здрави, бели и червени,
а сърцата ви винаги да преливат
от щастие и любов!

# 324
kativita, те и когато не работят с НОИ пак никога нямат места. Но това е друг въпрос...
Не знам защо изобщо са ги оставили с гръмкото име "военен" санаториум, когато военни почти не припарват там. Освен пенсионери и някои наистина закъсал човечец. А това "и членове на техните семейства" явно е написано само за цвят...

# 325
  • Пловдив
Има ли wi-fi на Олимп  Mr. Green

# 326
Miss-know-all, има във всички хотели и станции, друг е въпроса до къде се хваща и каква е скоростта. )

# 327
  • Разпиляна във въображението

с
Скрит текст:
клизма
и само на няколко метра от рецепцията.

# 328
Simple Smile Здравейте записвам се и аз Simple Smile не съм съпруга на военнослужещ, но аз самата съм такава и ми стана интересно, така че ако не се натрапвам бих желала да се присъединя и да следя темата Simple Smile

# 329
Добре дошла   bouquet сред нас

Общи условия

Активация на акаунт