Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
За Асеновград,все още няма карти  Close

# 436
Цоп  Mr. Green Кацнахме в Боровец /Олимп/. Еми, занемареничко си е  Crossing Arms Няма тераси, хладилници, баните са стари, ама за толкова пари - толкова  Mr. Green
Ние ски не караме, дойдохме заради СПАто и чистия въздух, а и на разходка малко да видим как е със "зимна" карта  Mr. Green
Утре ще видим как е басейна и около него и ще търсим интересни местенца за разходка, че поради стечение на обстоятелствата се оказа, че и спа-то няма да мога да ползвам.

Как мина почивката?Сподели отзиви за басейна-топъл ли е, че се чудим за април месец дали да ходим?На ски не ходим, така че ни интересува само басейна

# 437
От вчера има карти в Д.Митрополия.
Картите са по 1бр. за всяка смяна и станция. Simple Smile

# 438
От вчера има карти в Д.Митрополия.
Картите са по 1бр. за всяка смяна и станция. Simple Smile

Тоест нулев шанс да се класираме!Но все пак ще опитаме!

# 439
Цоп  Mr. Green Кацнахме в Боровец /Олимп/. Еми, занемареничко си е  Crossing Arms Няма тераси, хладилници, баните са стари, ама за толкова пари - толкова  Mr. Green
Ние ски не караме, дойдохме заради СПАто и чистия въздух, а и на разходка малко да видим как е със "зимна" карта  Mr. Green
Утре ще видим как е басейна и около него и ще търсим интересни местенца за разходка, че поради стечение на обстоятелствата се оказа, че и спа-то няма да мога да ползвам.

Ние все на Боровец ходим,но само веднъж попаднахме в такава стая-без тераса,хладилник и прочие.Имаше събиране на Военна полиция и бяха резервирали почти целия хотел и бяха останали само от тези стаи.Но пък цената компенцира условията  Laughing Иначе е супер,поне на нас ни харесва.
Този път обаче решихме да разнообразим и на 22.03 заминаваме за Пампорово (Хармония).До сега не сме били в тази база,иначе ни е близо и като курорт го познаваме по-добре.
Може да споделите отзиви за базата  Laughing за да знаем какво да очакваме.

Miss-know-all  и аз маи няма да ползвам СПА-то по стечение на обстоятелствата  newsm45  Но какво пък,почивката си е почивка,все ще намеря какво да правя newsm44 newsm39

# 440
vanya_pleven, за Созопол са 8карти, като само 3от тях са в нормално време (т.е. юли-август, началото на септември) и са 2+1, или апартамент. На нас по-малко от 2+1 не ни устройва, така че съвсем се стеснява кръга. Някои може и да вземат през поделението все пак.

# 441
  • Пловдив
В поделението на ММ има карти за Созопол ,но са за средата и края на септември.Ама пък чак тогава не ми се ходи на море,друго си е юли -август
A при нас картите за Созопол са само до Юни  Thinking Кое ли формирование е обрало читавите смени? newsm78

# 442
В поделението на ММ има карти за Созопол ,но са за средата и края на септември.Ама пък чак тогава не ми се ходи на море,друго си е юли -август
A при нас картите за Созопол са само до Юни  Thinking Кое ли формирование е обрало читавите смени? newsm78
А при нас в началото на юни, в началото на юли и края на август-начало на септември  Grinning

# 443
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Както споделих по-рано ние се отказахме от летуването с военна карта. ММ обаче тази сутрин сподели, че датите които са има дадени биле в началото на юни и края на август- началото на септември. Имало само една карта с дата средата на юли и той командира я писал за него си Та той вика аз така или иначе нямам шанс, комисията няма да ме избере преди него, та така. Хич и не съжалявам.   Картите вчера биле дошли.

# 444
Както споделих по-рано ние се отказахме от летуването с военна карта. ММ обаче тази сутрин сподели, че датите които са има дадени биле в началото на юни и края на август- началото на септември. Имало само една карта с дата средата на юли и той командира я писал за него си Та той вика аз така или иначе нямам шанс, комисията няма да ме избере преди него, та така. Хич и не съжалявам.   Картите вчера биле дошли.
в Щаба са били хубавите дати Simple Smile

# 445
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
И при нас картите са дошли.Всъщност за Созопол съм съгласна и началото на септември, ама надали.Иначе ще си е истинска почивка - без горещини и много хора, а и септември може и цял ден на плажа  Simple Smile

# 446
А къде се намира ПД"Хармония" и ПД "КАРТЕЛА"?

# 447
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Хармония е на Пампорово, а Картела е над гр.Батак, между аз.Батак и яз.Доспад - през лятото е супер там.В базата не съм била, говоря за района и природата - често си правим излет с палатки за 1-2 нощи на аз.Батак  Peace

# 448
Хармония е на Пампорово, а Картела е над гр.Батак, между аз.Батак и яз.Доспад - през лятото е супер там.В базата не съм била, говоря за района и природата - често си правим излет с палатки за 1-2 нощи на аз.Батак  Peace

Peace Peace Peace Напълно съм съгласна....и аз не съм била в базата,но природата е уникална.И на двете места  де  Wink Ние утре заминаваме за Пампорово- на ПД "Хармония",така че ще имам отзиви за там по-късно  Laughing Laughing Laughing

# 449
  • Пловдив
базата на Картела не е зле, има обаче много комари. За живеещите в Пловдив и околността като нас, няма нищо интересно, само разходки из гората. Все пак районът ни е съвсем близо и доста познат. Но то зависи кой какво търси.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт