Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
dundi73, не е точно така.
От зимните курорти ходим само на Рибарица, че ни е най-близо. Карта никога не сме взимали и плащаме на място, защото ходим за 2-3дни. Максимума ни е бил 5дни, само тогава минавахме през агенцията. За останалите курорти важи същото, стига да се обадиш по телефона и да резервираш за след седмица примерно, няма проблем (ако има места).
В крайна сметка човек ако се поинтересува, ще разбере как стоят нещата. Не само да стои и да се оплаква, че карти нямало, или не знам какво си още.
Телефоните на агенцията са свободнодостъпни, сайт си има, МО също...така че не виждам проблем наистина.

# 421
Аз говоря за лятото и за  картите за морето, защото ние планини си имаме и то на курорт без пари.Ако  се свържете евентуално по телефона за карти за море ще бъде голям късмет.По не аз лично никога не съм се свързвала.  Peace

# 422
Момичета някой знае ли за Несебър какво е Стая 2+2 легла( 2основни и 2 допълнителни).Дали е 2 стаи с по 2 легла или е една стая с 4?Досега сме били в апартаменти и другите разположения не са ми познати.Дали ще е удобно за 2 възрастни с 2 деца?

# 423
taifun, картите за морето са на бройка спрямо бройката на хората в поделението.
По телефон съм се свързвала, че и по имейл също (така получихме първата карта). Много колеги на мъжа ми също взимат по телефон карта, защото не им се виси в София. Ако нямаш конкретни изисквания към курорт и време, нямаш особен проблем.

deni_den, предполагам, че е като по другите морски курорти.
Най-вероятно е 1по-голяма стая с 1спалня и 2допълнителни легла (по-скоро фотьоли разтегателни, но по морските курорти са едни ужасни пружинени).

# 424
Аз съм ходила 2 основни в легла в Несебър( +1 допълнително,което е фотьолче  се разтяга за деаца по-малки), в базата това е  2 легла с  фотьолче  в  стая + тераса. Ако сте в монолит и  е над или до басейна са( стай без тераси ,над басейна и там са много тясни 2 легла основни +1  допълнителнелно  което се  разтяга за деаца  по -малки - фотьолче  ) .Освен ако не са две стай който ги водят като апартаменти и може би там има и тераси. Peace

# 425
  • Пловдив
...И ММ цяла седмица почива,вече другата седмица ще видим дали са дошли или се ослушват...
Само да не се окажете че сте хартисали за картите Naughty Днес на нас изрично ни казаха, че крайния срок за "участие в жребия" е петък (21 март). След това всичко се сортира по дати, по звания и се събира комисията, но ние сме повече от 1000 човека, така че сигурно личен състав са си дали малко по-голям срок за оправяне на документите.

...в Германия е хубаво, много даже...
Аз и миналата година изкарах там (Кьолн) цял месец (ноември), но сега сестра ми ме помоли да отида за повече за да мога да и помогна малко...

# 426
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Аз пък искам на Созопол ама цънки ... много ни е нисък чина  Crossing Arms

Иначе за простолюдието свободни карти за море винаги си има - за Фрегата и Несебър, който иска ще иде на море  Peace

# 427

Иначе за простолюдието свободни карти за море винаги си има - за Фрегата и Несебър, който иска ще иде на море  Peace
Че с какъв чин трябва да си за да се докопаш до Созопол Simple Smile
Днес ММ ще го пращам до поделението,че така няма да я бъде Laughing

# 428
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

де да знам, ние със сержантски чин не можем да докопаме вече трета или четвърта година

# 429

де да знам, ние със сержантски чин не можем да докопаме вече трета или четвърта година
хихихи, значи и нас няма да ни огрее

# 430
  • Сливен
В поделението на ММ има карти за Созопол ,но са за средата и края на септември.Ама пък чак тогава не ми се ходи на море,друго си е юли -август

# 431
  • Пловдив
море за простолюдието като нас - юли/август - Обзор, но на палатка  hahaha hahaha hahaha

# 432
При положение, че в агенцията се връщат карти за Созопол, не е въпроса в чина. А в комисиите, които разглеждат молбите.
На моя мъж миналата година му предлагаха карта за Созопол, но мен не ме устройваше като дати (някъде за юли, а аз обичам август на море).
В агенцията винаги има за всички бази карти...въпрос на желание човек да вземе. Но много казват, че било просташко там да се редиш на опашка и да чакаш. Simple Smile

# 433
  • София
Момичета, моля ви за информация за унгарските бунгала във ВПД "Несебър"? Миналата година със семейството ми бяхме в тази почивна станция, но тогава бяхме настанени в апартамент. Моля, ако някои са били там да ми разкажат, защото трябва да реагирам бързо, ако искам да взема карта за там. Благодаря Ви предварително.

# 434
  • София
Унгарските бунгала са най-крайните до оградата, зад кръчмата. Там живееше персонала. Стари бунгала, една стая с малка веранда - предприятията едно време имаха такива бунгала по морето. 

Общи условия

Активация на акаунт