Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Да има поне при нас така практикуват,ако са ти дали от поделението предната година другата не ти дават за да могат да дадът и на други.И тогава спасение агенцията,ако и там останат.А за заплащането май беше до края на април тези дадените от поделението,а на тези от агенцията пак имаше някакъв срок, но него помня защото аз съм си я плащала веднага.

# 406
disidi, може да ви одобрят, може и да не ви одобрят. Сформира се комисия и тя решава на кого да даде карта.

AIR, много са бързи при вас. При мъжа ми още няма..

За картите от агенцията, срока за плащане е м-у 5-7работни дни.
Срока на нашата за миналата година беше буквално другия ден, защото не са догледали в агенцията. И тичахме да я плащаме.

Ние тази година ще пропуснем лудницата с картите.

# 407
  • Пловдив
И при нас (24 ВАБ - Крумово) дойдоха още в петък, но ние тази година няма да взимаме карта за море. Cry Налага ми се цяло лято да ходя в Германия Crossing Arms

# 408
  • Някъде в Европа...
И при нас (24 ВАБ - Крумово) дойдоха още в петък, но ние тази година няма да взимаме карта за море. Cry Налага ми се цяло лято да ходя в Германия Crossing Arms

Ей, не се муси...в Германия е хубаво, много даже (казвам го в случай, че не си ходила)

# 409
# 410
Благодаря на  sweet_maniche  Laughing

# 411
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Голямо объркване стана с тия дни 10 на 10  Laughing Лично съм питала в агенцията по въпроса.Отговора беше категоричен 10 дни ЛЕТЕН СЕЗОН и 10 дни ЗИМЕН СЕЗОН без значение коя е базата, даже ми цитираха от коя до коя дата е летния сезон и от коя до коя зимния, ама ги забравих вече.

Мире, що така без карта тази година  Hug

# 412
pettesa, явно на толкова разбираща служителка си попаднала. Simple Smile Или просто в Рибарица до сега са правили изключения...
Но винаги или преди, или след морето сме ходили и на Рибарица за по 2-5дни.
А за картата, реших че с дете на година и половина ще си спестя преживяванията на плажа. Simple Smile

# 413
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро ви утро   bouquet

И ние се отказахме от военните карти. Моя мъж го карах цялата минала седмица да ходи да провери дали са дошли или не и тъй като всеки ден забравя да свърши тая работа, го заподозрях в саботаж на моите планове да летуваме с карта от военните. Иначе вчера проверил, но ги нямало още. Та снощи решихме да се ориентираме към Поморие. Миналата година бяхме там и ни хареса. Само хотел друг ще избираме.

# 414
Добро ви утро   bouquet

И ние се отказахме от военните карти. Моя мъж го карах цялата минала седмица да ходи да провери дали са дошли или не и тъй като всеки ден забравя да свърши тая работа, го заподозрях в саботаж на моите планове да летуваме с карта от военните. Иначе вчера проверил, но ги нямало още. Та снощи решихме да се ориентираме към Поморие. Миналата година бяхме там и ни хареса. Само хотел друг ще избираме.
Аз също знам,че още ги няма картите.И ММ цяла седмица почива,вече другата седмица ще видим дали са дошли или се ослушват

# 415
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мире, питах миналата година след морето, искахме за 5 дни на Пампорово и не ни позволиха.Казаха имате право зимен сезон от едикой си октомври (майче 17-сти беше) нататък  Tired За Рибарица не сме питали, възможно е да прави изключение, защото и др. познати са ходили май месец там, а после на море без проблем.

# 416
Аз до сега не съм се задълбавала в това как точно стоят нещата, но знам че всеки има право на 10дни море и 10дни планина. Но не съм мислела, че има и ограничение в това дали да са зимен, или летен сезон.
Наши приятели също са ходили и лятото на планина и море предишни години. От миналата може нещо да са затегнали режима, макар да не виждам какво особено значение има.

# 417
  • Пловдив
Ами има, едни ходят и зимата, и лятото, а за други карти все няма. А и доста от хората не знаят, че могат да търсят карти в София или по телефона.

# 418
  • Пловдив
Цоп  Mr. Green Кацнахме в Боровец /Олимп/. Еми, занемареничко си е  Crossing Arms Няма тераси, хладилници, баните са стари, ама за толкова пари - толкова  Mr. Green
Ние ски не караме, дойдохме заради СПАто и чистия въздух, а и на разходка малко да видим как е със "зимна" карта  Mr. Green
Утре ще видим как е басейна и около него и ще търсим интересни местенца за разходка, че поради стечение на обстоятелствата се оказа, че и спа-то няма да мога да ползвам.

# 419
 Карти в София от ЦВК,   но по телефона е много трудно да се свържеш с тях колко пъти съм пробвала все заето и ходи мъжът ми на място. Картите и при нас са дошли в петък. Вече се записах ме и сега чакаме комисия и евентуално да ни одобрят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт