Отговори
# 195
# 196
Ели Hug, Ди Hug

И аз не ривем Laughing

Рени, глей нашия човек, ей обожавам го Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 197
С това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes наистина лека нощ Hug

Ирка много глозно Sick

# 198
отивам да дръпна ена цигарка да си взема малко въздух,че честно ви казвам незнам какво ми стана тая вечер Cry хем сълзи хем сополи бърша Cry Cry Cry Cry Cry
http://www.izlesene.com/video/sezen-aksu-dua-adini-feriha-koydum … -sarkisi/6376545# махам се....................

# 199
# 200
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз повече няма да отварям такива клипове... newsm45

# 201
Дидок Hug Heart Eyes май само с тебИ не рИвем,ма тва е тъй щот смИ на градус вечИ Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Чай да установя всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 и да съ попрая щот съм изтървала Дани Hug Heart Eyes в зафалването   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Па вий продължавайте да си риветИ Simple Smile

А и Ирка Hug Heart Eyes за клипа съм съгласна с теб, наистина трябваше да включа кадри от снежната им сватба,ама не ми стигна песента Mr. Greenбез майтап трябваше,щеше да се получи още по-добре Peace
ЕлитУ  Hug Heart Eyes тц ,аз ни рИвЪ ....само акУ е свършила пърцуцата тогаз  Mr. Green

И аз Mr. Green пък тя няма свършване затуй дай съ потъркаляме Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ми да съ потъркаляме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy еха кЪф купон   Party Crazy

# 202
привет моми4ета wavey зизуна каза, 4е има купон и аз са изти4ах веднага Mr. Green
и сега много китки за  девойките сътворили тази прекрасна тема
зизу Hug
ир4е Hug
дани Hug

# 203
Оха,отворихтИ работа на Чепика ,трябва да подсушава диспансеря чи шъ земи да съ лъзни някъде Mr. Green

# 204
  • У дома :)

Ирка много глозно Sick

Ренка Hug Heart Eyes право в десятката Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и сладки сънища Hug Heart Eyesчи трябва да си наспана за утрешната доза клюкини Mr. Green

Джейни Hug Heart Eyes Специалния newsm10

# 205
  • София
Искам да ви кажа, че пак съм бясна на тая мама😡😡😡 как си бях тръгнала да си спретвам едно хубаво ревлово парти, че отдавна не си бяхме ревали и какво се случва половин час немога да публикувам 😤😡 и в момента пиша през тела и ви казвам лека, аз ще гледам ПО  Hug Hug Hug

# 206
  • Още у мъглата ...

Ирка много глозно Sick

Мерси, Ренка  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Това е краят на АФК !!!!!!!!!!!

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз повече няма да отварям такива клипове... newsm45
Ааааа добре дошла  Crossing Arms

# 208
Ели Hug, Ди Hug

И аз не ривем Laughing

Рени, глей нашия човек, ей обожавам го Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Уникален е Heart Eyes Joy Joy Joy и винаги точно и на място стреля Laughing

мИМИ Hugкупон на ревлите Joy Joy Joy

# 209
РенУ ти пак ли шЪ одиш да си лягаш  Laughing ади ЛЕКА за пореден път  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт