Лелче
Бел
Зизулия

Между другото Зизулийо
гледа ли клипа, ни си мъ установила по отношение на него

накратко ...
един за всички – всички за един), някои пък се посмяха, на други им хареса - Рени, Зизу, Ирка, Габи, Жани, ДиБи, Джейни и Ели, Илде, Диди, Павлинка, Слънчице, Зверче, Дани, Вери

даже и моите мисли са в тази посока, и съм му бясна до ден днешен заради незавършека на ПЕ, защото както си го написала ти и мен ме грабна отраз.
Звездичкеее,
Дибо,
Мариетке. 
съгласна съм с това, че в ПО не случиха на партньорка на Ча, не искам да се връщам към времето когато я видях за първи път и разбрах коя, ще му партнира, минало-заминало, вече гледам с други очи, но истината е една и тя е, че колкото и нескопосано да играе Серенай на фона на другите актьори, каквито и изцепки да прави в личен план, въпреки странната й визия, тя просто случи на екип и ПО е един от най-гледаните сериали този сезон с висок(на база останалите)рейтинг, а Хазал макар и да е ослепителна този снимачен сезон не жъне нужния успех който заслужава.

Подозирам обаче, че сега ще го задялкат здраво, защото в 90% от читателите му са почитатели на Фемирската история и съответно, не само на Чаатай, който възхвалява в последната си статия, но и на Хазал, която се опитва да дялка...Истината обаче, че Х си играе и трябва да е сляп човек да не забележи в каква супер форма е момичето, но просто не случи на проект и партньор! Едва ли вината е нейна, че я карат да играе в сцени като в последната серия!
нищо че са в пълен противовес с други изследвания на мненията, но за тях си трайкат, защото така им изнася...Той Абдуррахман още преди 7-8 седмици каза , че следващото му излияние ще е по Серка, ама доста време се въздържа вече, още не се е прежалил човекът или не са му платили достатъчно, но както казах и това време ще дойде 

, а за сериала. Не го гледам и не мога да преценя, но явно сериала не върви добре. Това е мнение на доста хора. Човека казва, че не им се получават нещата в любовния триъгълник Азра, Шебнем и оня как му е името не знам.
Иначе си личи, че мноого харесва Хазал и не я дялка.

Но прогнозира, че след 20-та серия нещата ще се променят!
каквото и да значи това и каквато и информация да има той.
Загледах и АШК заради Хазал, но успях да изгледам само 1/2 серия.

жалко наистина за тези млади, талантливи хора! 

то се вижда, че ПО е успешен на фона на неуспешните дизита като цяло този сезон, колкото и да има недоволни и роптаещи то те са малцинство.
защото не съм чела изказването на въпросния господин.

ко са извиняваш
била зад лилявите пердета докат съм гепила филийките
http://www.ucankus.com/detay/114524/yakisikli-oyuncu-kenan-imirz … son-noktayi-koydu те са жълтини ама
без да те четкам мога да заявя, че си се справила перфектно. 

продължим следващата Сряда.

Препоръчани теми