Отговори
# 330
  • У дома :)
Ах как обичам да ви четаааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лелче Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Зизулия Hug Heart Eyes

Между другото Зизулийо Hug гледа ли клипа, ни си мъ установила по отношение на него Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 331
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm43 newsm43 newsm43 Олееееееееее, Елитулия... Embarassed Embarassed Embarassed
Я го метни линкО, да му напрайм един анализ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ше ми простиш...нЪл вчера не бех добре с главата...а после съм се отплеснала... Hug

# 332
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, Сладурки,  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Първо да се извиня, че неволно предизвиках Потоп в празничната тема, ама ... ето как започна всичко Wink накратко ...

Гледах един от много прекрасни клипове на Ирка и понеже ми е едно сиво, криво, дразнещо и какво ли не ... началната мелодия като чух и разбрах, че имам нужда точно от такава музикална вълна в момента и затова тръгнах да търся откъде и коя е. Питах Ирка и тя ми помогна много да я намеря, та докато стигна до нея, що нещо изслушах и що буци преглътнах ... и понеже съм много “умна” реших да споделя с вас, не една ами две – чесно казано не предполагах, че така ще развълнуват всички (не по принцип, а в този момент) и стана това, което стана – толкова мъчно и носталгично за ФЕМИР ми стана, че след като пуснах втората директно си излязах,  без да кажа нито дума (излъгах, само видях, че Рени се е върнала, а уж беше легнала и до там).

Щях да пиша кратко, ама май повечко стана – извинявам за което ...

Извинявам се, че ви накарах да си поревете (ама нали сме едно Wink един за всички – всички за един), някои пък се посмяха, на други им хареса  - Рени, Зизу, Ирка, Габи, Жани, ДиБи, Джейни и Ели, Илде, Диди, Павлинка, Слънчице, Зверче, Дани, Вери

Ирка, Жани, Габи  – по темата много хубави ФЕМИРСИ колажи!!!
Много хубави клипчета, след мен сте сложили!!!!

Благодаря за кафетата и закуските – Рени, Бибисита, Бебето, Мими, Илде, Пепиту, Ели, ЗиЗу, Диди, Наде, Бел,

Хубав ден на всички и след мен, които ще дойдат   Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 10:30 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 333
Здрастиииииии, бандааааа!!!  Hug Hug Hug Hug

Не съм чела, а искам да съм в час!  Heart Eyes Затова си взимам кафенце и се връщам назад!  Heart Eyes

Но първо нещо малко и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

и това  Heart Eyes

Скрит текст:

Костатирани и установени   love001  love001  love001 Пожелавам Ви прекрасен, слънчев и усмихнат ден!  Hug Hug Hug

# 334
  • в подножието на планината
Пепи, Hug Ели, Hug Диди, Hug Мариета, Hug Ди, Hug

Наде, Hug Зизу, Hug Беллорче, Hug много интересни постове сте написали тази сутрин...прочетох ги с удоволствие... Heart Eyes  bouquet  а пък аз се подготвям за работа и два часа преди да тръгна изпадам в паника... Joy

# 335
Лелче Hug

Скрит текст:
Бай Аксой колкото и да си го плюем заради НЕнатъкмените финали, не може да му се отрече, че е професионалист. Аз си вадя изводи сама за себе си как ми повлия АФК и в последствие ПЕ.
И двата сериала ми харесаха много. Heart Eyes
Не съм съгласна с финала на АФК, но му признавам заслугите за прекрасния проект (изключвам последните две минути).
Според мен ПЕ трябваше да продължи. Сценарният екип беше много добър. Сюжетните рамки бяха направени перфектно и имаше много материал за снимане. Аз съм разочарована от спирането му и съм го казвала не веднъж, защото този проект е един от малкото които ме грабнаха на мига.
Исках да видя развитието на сюжетните линии, толкова интересно бяха построени. Сега в мен си остават толкова въпроси без отговор...ама нейсе...не съжалявам, че го гледах (ПЕ), та даже и спрян в нищото...а, аз го знаех.

Та според мен Аксой няма проблем да създава хубави неща...проблемът му е с екипа с който работи. Май му е трудно да се сработва с актьорите, не се чувства уверен в себе си, подлъгва ги...и това създава конфронтация и естествено лоши финали.
Не ме интересува проблемът му с Хазал, но явно е имал такъв, както и с Хандето...щом не можа да си изведе един трети сезон с нейно присъствие, значи нещо не е било наред.
Резултата е на лице....прекрасни разочароващи проекти...1-ви лош финал след като е излъгал феновете, 2-ри недовършен и спрян обещаваш проект. ooooh!

Ох, дали успях да се изкажа Rolling Eyes...бошвер, може да не ме четете... Laughing[/b]
Успя да се изкажеш лелиното, Hug даже и моите мисли са в тази посока, и съм му бясна до ден днешен заради незавършека на ПЕ, защото както си го написала ти и мен ме грабна отраз.
Ели лелче, Hug Звездичкеее, HugДибо, HugМариетке. Hug
Ивче, Hug съгласна съм с това, че в ПО не случиха на партньорка на Ча, не искам да се връщам към времето когато я видях за първи път и разбрах коя, ще му партнира, минало-заминало, вече гледам с други очи, но истината е една и тя е, че колкото и нескопосано да играе Серенай на фона на другите актьори, каквито и изцепки да прави в личен план, въпреки странната й визия, тя просто случи на екип и ПО е един от най-гледаните сериали този сезон с висок(на база останалите)рейтинг, а Хазал макар и да е  ослепителна този снимачен сезон не жъне нужния успех който заслужава.
Та в този ред на мисли, къде са нейните истински феновете сега, защо не гледат и не подкрепят проекта й...за мен истината е една и тя е, че феновете на ФЕмир в момента са предимно Чаатайки/Чаатайци отколкото нейни фенове щом въпреки непоносимостта си към партньорката му, извисяват проекта му във висините на база останалите излъчвани в момента!?!

# 336
Скрит текст:

wavey wavey wavey
Много и отиват разни бюстиета и потничета Heart Eyes

Аз пък за разлика от вас, изобщо не му се трогвам на този драскач Абдуррахман. Кой е той, фактор ли е някакъв, критик ли е - не!!! Просто си има блог с читатели, лична трибуна и си се излива от там, за разлика от нас, дето си драскаме по социалните мрежи, щото си нямаме лична трибуна  Wink Подозирам обаче, че сега ще го задялкат здраво, защото в 90% от читателите му са почитатели на Фемирската история и съответно, не само на Чаатай, който възхвалява в последната си статия, но и на Хазал, която се опитва да дялка...Истината обаче, че Х си играе и трябва да е сляп човек да не забележи в каква супер форма е момичето, но просто не случи на проект и партньор! Едва ли вината е нейна, че я карат да играе в сцени като в последната серия!

Подозирам обаче и причините за това излияние от въпросния драскач- след като се оакаха така в публичното пространство, Серка и Ча имат спешна нужда от заФалване, а Ай Япъм-а не може да излезе открито и да заФали една дето го играе добро момиче, пък иначе си ляга с женен чичко и  един....ох тука ще се въздържа от уточнения че ми става криво само като се сетя Confused И е възможно да използват подобни способи....Я как изведнъж се нароиха анкетите в полза на Серка, чак задминаха по харесване и Ча Joy нищо че са в пълен противовес с други изследвания на мненията, но за тях си трайкат, защото така им изнася...Той Абдуррахман още преди 7-8 седмици каза , че следващото му излияние ще е по Серка, ама доста време се въздържа вече, още не се е прежалил човекът или не са му платили достатъчно, но както казах и това време ще дойде  Mr. Green Като гушне някоя пачка и можем да очакваме да я заФали и той следващия път, щото както казах цялата му аудитория се състои от ФЕмирски фенове, та белким им "просветне" че да вземат да харесат и новата партньорка, щом такъв фен като любимия им драскач им я заФалва... Crazy
Вчера с превода от английски, това което беше постнала Джейн от Фейса, излезе, че Ойа Доан казва че на Серка не и се разбира какво говори и че има спешна нужда да се обърне внимание на дикцията и....а Ойата е от най квалитетните им критички, а не е просто драскач, като гореобсъждания....Истината е, че не случиха на главна актриса и като се има предвид масовото недоволство в социалните мрежи, до степен, че се пише на екипа да я сменят, непрекъснато ще се налага да ни я навират в очите с разни такива методи. Аз вече си признах, че гледам заради Чаатай, въпреки Серенай- нея и не я забелязвам дори.....
Ама били в каста Мине, Баръш, Танер- я си признайте тези които го гледате, колко от вас биха го правили, ако не беше Ча.....та много хубаво му го е казала Мария Лаура....Добре, че е Чаатай, защото историята не е нищо особено!

пп Леле, ако аз имах блог и владеех турски и както хич нямам дар слово....щях да ги разплача направо Mr. Green

Добро утро на всички!!!   Wink

Беллора, едва ли те интересува моето мнение, но аз да го кажа:  Mr. Green

Този драскач, както го наричаш не казва нищо лошо за Хазал  Peace, а за сериала. Не го гледам и не мога да преценя, но явно сериала не върви добре. Това е мнение на доста хора. Човека казва, че не им се получават нещата в любовния триъгълник Азра, Шебнем и оня как му е името не знам.  Peace Иначе си личи, че мноого харесва Хазал и не я дялка.  Peace

Обратното казва за ПО - сериала си върви много добре и рейтингите го доказват. Вчера имаше още една статия в която ги хвалеха. Жани я беше сложила в другата тема и аз я преведох, после Лили каза, че съм я превела правилно, така че не е като да не съм разбрала.  Peace
Отнася се позитивно и към Ча - личи си, че ги харесва и заедно и поотделно (Хазал и Ча). И казва нещо, което и аз казах преди: Че Яман няма харизмата на Емир - не е богатото презадоволено момче, това е друг герой.  Peace Но прогнозира, че след 20-та серия нещата ще се променят!  Peace каквото и да значи това и каквато и информация да има той.  Mr. Green
И нещо друго - изказва се ласкаво за двойката Яман/Мира, но не и за тройката от АШК.

Да, аз загледах ПО заради Ча, но вече го гледам не само заради него!  Peace Загледах и АШК заради Хазал, но успях да изгледам само 1/2 серия.  Rolling Eyes

Истината е, че хората гледат ПО въпреки Серенай, но не гледат АШК въпреки Хазал.  Peace

ФЕМИРСКИТЕ феновете могат да си пишат каквото си искат - тяхно право е! Истината е, че няма как Хазал и Ча цял живот да са двойка на екран.  Heart Eyes

....................
Направо им се чудя като видяха рейтинга още след първите епизоди какъв беше плачевен, защо въобще продължаваха да се напъват а не го финишираха подобаващо без да дразнят допълнително ФЕмирските фенове, защото аз например успях да се абстрахирам от АФК, но хиляди не успяха и наказаха не само бачи, ми и новите проекти на Ча(ПЕ) и Хазалчи(Балканите), а никак не заслужаваха тези млади талантливи хора положили толкова много труд по време на АФК и носейки 80% от сериала на гърба си да усетят вкуса на неуспеха заради нечии болни амбиции. Crossing Arms

Точно това се случва! Провалят им се проектите, защото някой алчен сценарист решава да печели повече пари.  #Cussing out жалко наистина за тези млади, талантливи хора!  Peace

Дано този път феновете НЕ успеят и ПО и АШК да са успешни и Хазал и Ча да имат много, много прекрасни роли в хубави сериали и ние да ги гледаме и да им се радваме!  Peace

# 337
Мариетке Hug Heart Eyes Ди Heart Eyes Hug Илде Hug Heart Eyes

ЕлитУлия...чакам... atwork

# 338
Анииии, Hug то се вижда, че ПО е успешен на фона на неуспешните дизита като цяло този сезон, колкото и да има недоволни и роптаещи то те са малцинство.
Благодаря ти за разяснението, което внесе, newsm51 защото не съм чела изказването на въпросния господин.
Много си права относно това, че зрителите като цяло гледат ПО въпреки Серенай, но не гледат АШК въпреки Хазал, това си е самата истина, а и явно не само за мен.
И аз загледах ПО заради познатото лице и актьорските способности на Ча, но вече не го гледам само заради него, а заради всичко и всички, защото съм доволна от това, че въпреки негативната ми първоначална настройка към проекта ме опровергаха на 100%.

# 339
  • в подножието на планината
Зизу, Hug дей да ти го метнем тоя клип, че Ели зачезна нанякъде... Laughing

# 340
Привет и на другите Hug Hug Hug

Миши Hug ко са извиняваш Laughingте от време на време си правят ревливо парти Laughing

Зизлоо Hug била зад лилявите пердета докат съм гепила филийките Mr. Green

Зиз може ли да ми преведеш това Praynig http://www.ucankus.com/detay/114524/yakisikli-oyuncu-kenan-imirz … son-noktayi-koydu те са жълтини ама Laughing

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 10:33 от ♥Рени♥

# 341
ЕлитУлия Heart Eyes Heart Eyes Hug без да те четкам мога да заявя, че си се справила перфектно. smile3501

Умело си избрала песента....г-жа Хюстън си е точно на място. Проследила си хронологично щастливите моменти във връзката Е/Ф. Аз за разлика от Нарцисчева не смятам, че вмъкването на сватбата в планината е наложително(не, че тя се е изказала така, но имаше препоръка).
Предполагам, че този клип ще има 2-ра част в която ще се проследи другата страница от живота им.
Демек за мен този клип е до "разбирането на истината" и съответните трусове които претърпя връзката им.
Очаквам 2-ра част.... newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001

# 342
Ей сега Ренууу.... Hug

Кеню е бил в някакъв център и после на вечеря с приятели и при въпрос за клюките за него и Джансу Дере, той казва, че нямат връзка а само са близки приятели. Peace

# 343
Шефке. Hug
Зизунче, предстоят динамични и интересни епизоди по бтв тази вечер а и другата Сряда и мисля, че, ще си във вихъра си с анализите ако решиш да ги спретнеш за нас. Heart Eyes
Инфо от фейса, без редакции от моя страна.
Май, ще стигнем до Сандокан с двата ножа, и ще Joy продължим следващата Сряда.

Скрит текст:
Информация за " Огледален Свят " сезон 2 Епизод 80 и 81 Не пропускайте тази вечер от 20:00 часа Е
ЕМИР ДЪРЖИ ФЕРИА НА СИЛА в АПАРТАМЕТА СИ В БЛОКА..!!
Не пропускайте ........

ЕПИЗОД 80 ........

Фериа е много ядосана моли Емир да я пусне.
Емир е Категоричен.....

Фериа мълчи, известно време после Емир я провокира да говори.
Фериа и Емир се карат Дълго зара Рюя и Заради какво ли не.....

Фериа и Емир се карат и заради Левент.
Фериа разказва на Емир, че дължи живота си на Левент, защото той я е извадил от дъното на морето....

Фериа се ядосва все повече, тя разтвърля апартамента и чупи.
Емиир е спокоен..........

Фериа и Емир Взайно си вдигат Нервите.......

Емир целува Фериа на сила......

Фериа се Опитва да отключи вратата с нож, Емир се опитва да я спре.
Фериа наранява Емир с ножа, раната е дълбока.
Емир принождава Фериа да зошие рната, но отказва да и даде ключа и да отидат в болница.......

Фериа е много разтроена и ядосана от случващото се....

ЕПИЗОД 81 ..........

След вксичко Което си причиниха Фериа вече не е толкова Гневна.
Фериа пита Емир имал ли е изтинска връзка и истинска любов преди нея.
Емир разказваа на Фериа за Едже първата му истинска Любов разбила сърцето му........

Емир и Фериа си спомнят и Детството си.........

Емир разказва на Фериа разочерованита от родителите си когато е бил малък........

Фериа си спомня детството си и подигравките на Джансу още от тогава.......

Фериа и Емир си п рипомят и началото на връзката си, щастливите и трудните си моменти...........

Фериа се опитва да намери Ключа и да се измъкне докато Емир спи...........

Фериа и Емир продължават да се карат много и да се вбесяват взаймно....

Дали Емир ще успее да пречупи ината на Фериа???
Как ще се развие всичко и какво още ще се случи не пропускайте тази вечер от 20:00 часа  Приятно ГЛЕДАНЕ

# 344

Общи условия

Активация на акаунт