Пепи
Ди

Диди
- зоркото око
Пепи
Ди

Диди
- зоркото око
да те констатирам и установя. 

), това последното е вярно, като обаче го съчетая и със задължителната и неотменима добавка - участието, спойката, химията на Чаги и Хазал

Джейн,
мисля, че вас не съм отразила...ако съм забравила някого...

Лека работа
не ми е любимка изобщо, но визуално като двойка с Ча изглеждат по-добре от Хазал с оня.
Поне за мен! 
е задала правилния въпрос - Колко от вас ще гледат ПО, щото е много интересен, ако не играе Ча, процента ще е драстично надолу, и рейтинга е такъв, не защото ПО е интересен, а защото играе Чаатай, и не защото той е невероятен, просто тинейджърките си го гледат и си го харесват, иначе като стойност и качества сериала клони към нула, просто това е сюжет който е гледан много, ама много пъти.
Но същото важи за сюжета на АШК. Хайде сега - не са измислили топлата вода.
По целия свят в тази индустрия страдат от липса на идеи, не е само в Турция и у нас.
За рейтингите не разбрах какво искаш да кажеш? Може би, че са манипулурани? 
И аз не гледам Ашк (и аз се опитах, но изпаднах в културен и визуален шок)и даже съм казвала, че колкото по-рано Хазал се отърве от този проект, който я дърпа надолу- толкова по-големи шансове има с пролетните кастинги
Само се хаби и си сваля цената в момента....Те и самите му създатели на АШК са в разнобой по кой път да поемат- то не беше смяна на една от актрисите, сценаристи, режисьор, историята и тя вече съм сигурна че няма нищо общо с първоначално замислената и заради която Хазал е подписала договор... За мен тази история няма бъдеще, в агония е вече- казвала съм го 

И вижда нещата реално явно, защото рейтингите го показват. Но не съм съгласна, че само Ча е причината за успеха на ПО. Просто историята е свежа, без големи драми и сълзи, екипа е добър, правят реклама.
В този случай за мен не е важна само основната двойка, а ми харесва сериала. Докато в АФК беше точно обратното!
Освен ФЕМИР нищо друго не харесвах.
И сега гледам само тях и категорично, ако не бяха те ФЕМИР нямаше и да го погледна. И всичко зависи от моментното състояние на човек. Понякога можеш да гледаш филм или да четеш книга, които преди няколко месеца са ти били безинтересни. 
- това не мога да го разбера!

Сигурно, защото е тъжна като тяхната история. 
мнооу се радвам, че не стреляш по менИ...

Единственото положително е, че там Хакан се търпи някак си. 

, добър ден ,дано днес сме по-усмихнати и по-щастливи, ама плуваме май в дълбокото
, добър ден ,дано днес сме по-усмихнати и по-щастливи, ама плуваме май в дълбокото

да те констатирам и установя. 

Препоръчани теми