Отговори
# 345
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Рену, отразих тЪ в горния пост Peace

# 346
Ей сега Ренууу.... Hug

Кеню е бил в някакъв център и после на вечеря с приятели и при въпрос за клюките за него и Джансу Дере, той казва, че нямат връзка а само са близки приятели. Peace

newsm51 Ми да Peace тия само си дрънкат глюпости папараците Laughing

# 347
Вижте какво пише за ОС, ще има огроооомна доза ФЕмир. newsm53

http://tvnovellas.blogspot.com/2013/12/09.html

# 348
Вижте какво пише за ОС, ще има огроооомна доза ФЕмир. newsm53

http://tvnovellas.blogspot.com/2013/12/09.html
А тоя дет почва по Диема от 21ч е с любимия ми актьор Sick Sick Sick и един ваш любимец от АШК Mr. Green

# 349
Ренка, дай малко разяснения за предстоящия сериал в скрит текст.....кой ти е любим актьор и кой на нас не ни е!?

Йени Хазалчи.

صورة جديد ل هازال مع اصحابها يلدز و نور و بنت نور اليسا

Тази й снимка е отпреди дни, скорошна е.

# 350
  • Варненска клюкарка
Ми Ани,  Наде, аз поне 100 пъти съм го казвала- много по лесно е да се приеме Чаатай с партньорка Серенай, пък ако ще и най-кьопавата актриса избирана някога за главна роля да е. Приемаме и даже може и да ни хареса, защото в главната мъжка роля е именно Чаатай, а той има достатъчно капацитет да "покрие" Серенай. Дори и да гледам, никога до сега в общите им сцени не съм имала пеперуди в корема....точната дума която бих използвала, е че се "примирявам"  с тях като екранна двойка, но с уточнението, че в повечето случаи са ми дразнещи в общите сцени!
Харесваме много Хазал, (Но!!!)  като жени как точно да се прежалим и да приемем това чудо дето и партнира Sick Sick Sick И аз не гледам Ашк (и аз се опитах, но изпаднах в културен и визуален шок)и даже съм казвала, че колкото по-рано Хазал се отърве от този проект, който я дърпа надолу- толкова по-големи шансове има с пролетните кастинги Wink Само се хаби и си сваля цената в момента....Те  и самите му създатели на АШК са в разнобой по кой път да поемат- то не беше смяна на една от актрисите, сценаристи, режисьор, историята и тя вече съм сигурна че няма нищо общо с първоначално замислената и заради която Хазал  е подписала договор... За мен тази история няма бъдеще, в агония е вече- казвала съм го Peace
Просто в предния си пост говорех, че Абдуррахман е никой в бранша, точно драскач си е, но със собствена трибуна! Също и че не е тайна, че почти цялата му аудитория е ФЕмирска и в момента дърпа лъва за опашката...

пп Ани, защо да не ме интересува твоето мнение- благодаря че писа и разясни доста неща Hug

пп 2 Никога не съм крила, че съм много критична и трудно избирам книги и филми- мога да започна да гледам или да чета, но не е сигурно, че ще продължа....също и че ако нещо ми хареса много, минава доста време, докато подхвана друго.... В момента най-ме грабва историята на Езел, а по правило, ако нещо ме грабне, няма как и друго да ме "хване" със същата сила!

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 11:11 от Беллора

# 351
Добро утро,

Нагазили сте в дълбокото от сутринта, ама първо да ви отразим и констатирам Hug Heart Eyes Hug Heart EyesHug Heart Eyes Hug Heart EyesHug Heart Eyes Hug Heart EyesHug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Бел Hug е задала правилния въпрос - Колко от вас ще гледат ПО, щото е много интересен, ако не играе Ча, процента ще е драстично надолу, и рейтинга е такъв, не защото ПО е интересен, а защото играе Чаатай, и не защото той е невероятен, просто тинейджърките си го гледат и си го харесват, иначе като стойност и качества сериала клони към нула, просто това е сюжет който е гледан много, ама много пъти.  
Анишка, Абдулрахман критикува играта на Хазал, че няма блясък в погледа, че не се получават любовните сцени, но въпреки визията на Керем, тези сцени са по-добри от романтиката в ПО. Да не говорим и за критиката към самия Хакан Курташ, който за разлика то Серка, има актьорски качества, нещо което както Бел спомена, въпреки обещанията не е казал нито дума за Серенай, и не само той Mr. Green, интересно защо. За рейтингите аз съм на друго мнение, не съм сляпа за случващото се, нито пък съм толкова глупава, че да не мога да смятам, имам и статистически познания, така че, въпрос на мнение. Да не говорим за огромните средства вложени в рекламата, аз бях там и видях с очите си за какво става дума.
На мен ми харесва АШК, а от ПО въпреки Ча не можах да изгледам повече от 3-4 серии и то с мишката, въпрос на мнение.
И ето ме аз съм от феновете на Хазал и в този сериал, тя прави различна роля и ми харесва Peace Ако не се справя с ролята ще я критикувам, но засега нямам такова основание.
Аз споделям написаното от Беллора в тазсутрешния пост Peace
Имам един въпрос, ако не беше ПО и Серка, дали за едно толкова посредствено актьорско изпълнение би се мълчало толкова, айде не нам, че това е нормално Mr. Green.

За поста на Зиз, не знам какъв продуцент е Аксой, но огромната му грешка, е че е направил ПЕ като продължение на АФК, може би ако беше отделен с други герои и този сюжет е можело да бъде добър проект, но в този вариант се е върнало като бумеранг върху него. Но ето че и той има провал - огромния бюджет не можа да спаси Фатих, въпреки огромната реклама, султана, който е обичан и уважаван и още куп фактори

# 352
Каквото и да си говорим, и пишем до забрава, истината е, че всеки зрител сам за себе си си харесва/не харесва някой актьор/актриса и никой не е в състояние да промени възгледите му ако сам той не реши да промени вижданията си.
Дали заради Чаатай, дали заради екипността, дали заради сюжета, дали заради всичко съвкупно изброено не знам, но ПО си е гледан сериал при комшиите на фона на останалите дизита и аз съм доволна, че съм една от гледащите го с удоволствие, а не за да го критикувам.
Дали се манипулират рейтингите и анкетите въобще не ме интересува, доволна съм, че в крайна сметка получавам това, което искам като завършен продукт, в случая ПО, ама защо, кой, как, нищо няма значение за мен, други търсят отговори на тези въпроси, не аз а и не искам да се занимавам с нещо толкова незначително и излишно за мен.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 11:12 от Neidjal

# 353
Наденце Laughing
Скрит текст:

Тоз в ляво не мога да го дишам Sickс него филм дори с най добрия сценарий няма да гледам Rolling Eyesмного ми е противен Sick а вашия любимец е ясен Laughing
Има го на руски Peace http://turkcinema.tv/turkey-serials/ya-polyubil-rebenka-serial-b … cocuk-sevdim.html

Джейн Hug

# 354
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, Hug Heart Eyes да те констатирам и установя. Laughing

Принципно аз говорех за проектите му (на Аксой) които съм гледала. Както знаеш отлично, аз от скоро съм ФЕМИР ФОРЕВЪР и това е причината ПЕ да ми е харесал. Laughing

Не съм гледала Фатих и не смятам да го проследявам, но да правиш такъв сериал при наличие на ВВ е лудост...ама неговата лудост, не моята.  Peace

Лично мнение...и аз трудно ще прежаля ПЕ...но, каквото...такова.

Все пак Аксой създаде един прекрасен проект който ни превърна в диспансер и бълваме теми като за Гинес...а, това пряко кореспондира с факта, че се е справил блестящо....до финала дет се окъка. Joy

# 355
  • У дома :)
Зизулия Hug Heart Eyes bowuu bowuu bowuu тенкю  love001  love001  love001  love001  love001

А за продължение трябва да има просто щот ми дой къса песента Mr. Green
Ама га ли ши мъ тресне музата ъгейн newsm78

Ай чи съм тръстикова и мноу избуяла неска Mr. Green Joy Joy Joy Joy
чай ви гушна всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Малеееееееее кви дълги постове, обедната ши ги чета Wink Wink Wink

# 356
Не съм отразила РенУ Hug Heart Eyes Джейни Hug Heart Eyes Лелче Hug Heart Eyes Илде Hug Heart EyesБел Hug Heart Eyes

# 357
и Габка се появи на хоризонтЯ Hug Heart Eyes Пепи Hug Heart Eyes Ди Hug Heart Eyes

# 358
  • Още у мъглата ...
Добро утро, хубавелки/хухавелки/  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От закуски и кафенце май нищо не е останало  Rolling Eyes
Я да подсилим блок масата  Laughing Joy
Скрит текст:

Мисля, че няма да има гладни  Mr. Green

А, който е още на кафе, ей ви едно ФЕмирско кафенце   Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последните две страници не дочетох, щото нещо почваха да ме засърбяват пръстите Mr. Green, па нямам временце  Sunglasses

Само ще кажа, който не е влизал в социалните мрежи и в частност туитър, нека влезе и да види дали я няма подкрепата и за Хазал  Peace Всички ФЕмирки и ФЕмирци (защото има и мъже) подкрепят и двамата, както и двата проекта (пак, заради двамата), всеки по неговия си начин  Peace
Почти всички Хазалки подкпрепят Чачи, както и почти всички Чаатайки подкрепят Хазал  Peace

Лек и успешен ден с повече усмивки  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359
Наденце Laughing
Скрит текст:

Тоз в ляво не мога да го дишам Sickс него филм дори с най добрия сценарий няма да гледам Rolling Eyesмного ми е противен Sick а вашия любимец е ясен Laughing
Има го на руски Peace http://turkcinema.tv/turkey-serials/ya-polyubil-rebenka-serial-b … cocuk-sevdim.html

Скрит текст:
Джейн Hug
И тримата актьори са ми познати и съм гледала/гледам сериали с тяхно участие.
Мерси за инфото Ренка.......   love001 май няма да го гледам този сериал. Joy
Зизунче леля, права си, че благодарение на ФЕмирския продукт, който създаде бай Фатю бълваме теми като за световно, но ако трябва да съм честна в наблюденията си, то не само ФЕмир са на дневен ред, даже пишейки за тях и публикувайки техни колажи си е като игла в купа сено на база всичко друго обсъждано тук(не, че се оплаквам де, даже напротив, защото иначе темата отдавна щеше да е в забвение, особено след като приключи излъчването му по бтв, а това няма как да се случи, именно поради разнообразието, което цари в тази тема и аз съм много доволна от този факт).
Айде и аз да констатирам тези, които още не съм Hug..... Hug и тези, които, ще се появят, Hug..... Hug че да не се поентвам.
П.П. Естествено, че я има подкрепата за Хазал и за двамата, но тя е в пъти по-слаба от тази на Чаатай и както Ивчето е споменала е съвсем обяснимо защо, а и гледаемостта на сериалите им го доказва.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 11:35 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт