Отговори
# 360
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Диди  Hug Heart Eyes Heart Eyes - зоркото око  Laughing Joy Joy

# 361
  • в подножието на планината

Габи, Hug Heart Eyes Джейн, Hug Heart Eyes мисля, че вас не съм отразила...ако съм забравила някого... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сега зачезвам на работа и хич не ми е добре.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 362
  • Още у мъглата ...
Джено, Hug Heart Eyes да те констатирам и установя. Laughing

Принципно аз говорех за проектите му (на Аксой) които съм гледала. Както знаеш отлично, аз от скоро съм ФЕМИР ФОРЕВЪР и това е причината ПЕ да ми е харесал. Laughing

Не съм гледала Фатих и не смятам да го проследявам, но да правиш такъв сериал при наличие на ВВ е лудост...ама неговата лудост, не моята.  Peace

Лично мнение...и аз трудно ще прежаля ПЕ...но, каквото...такова.

Все пак Аксой създаде един прекрасен проект който ни превърна в диспансер и бълваме теми като за Гинес...а, това пряко кореспондира с факта, че се е справил блестящо....до финала дет се окъка. Joy

Е, колкото и да стрелям по Аксой (чай да не забравя пак  Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire), това последното е вярно, като обаче го съчетая и със задължителната и неотменима добавка - участието, спойката, химията на Чаги и Хазал  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Хай, отивам да пуша и после ша са красотня, чи трябва  Mr. Green

# 363
  • Още у мъглата ...

Габи, Hug Heart Eyes Джейн, Hug Heart Eyes мисля, че вас не съм отразила...ако съм забравила някого... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сега зачезвам на работа и хич не ми е добре.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Лека работа  Grinning Heart Eyes

# 364
Беллора, Kerem B❤Jane, аз последно мога да съм адвокатка на Серенай.  Peace не ми е любимка изобщо, но визуално  като двойка с Ча изглеждат по-добре от Хазал с оня.  Peace Поне за мен!  Wink

Цитат
Бел Hug е задала правилния въпрос - Колко от вас ще гледат ПО, щото е много интересен, ако не играе Ча, процента ще е драстично надолу, и рейтинга е такъв, не защото ПО е интересен, а защото играе Чаатай, и не защото той е невероятен, просто тинейджърките си го гледат и си го харесват, иначе като стойност и качества сериала клони към нула, просто това е сюжет който е гледан много, ама много пъти. 

Аз отговорих на въпроса.  Peace Но същото важи за сюжета на АШК. Хайде сега - не са измислили топлата вода.  Mr. Green Някакви нови сюжети и оригинални почти няма вече. Едва ли не всичко е казано.  Peace По целия свят в тази индустрия страдат от липса на идеи, не е само в Турция и у нас.  Mr. Green

Цитат
Анишка, Абдулрахман критикува играта на Хазал, че няма блясък в погледа, че не се получават любовните сцени, но въпреки визията на Керем, тези сцени са по-добри от романтиката в ПО. Да не говорим и за критиката към самия Хакан Курташ, който за разлика то Серка, има актьорски качества, нещо което както Бел спомена, въпреки обещанията не е казал нито дума за Серенай, и не само той Mr. Green, интересно защо. За рейтингите аз съм на друго мнение, не съм сляпа за случващото се, нито пък съм толкова глупава, че да не мога да смятам, имам и статистически познания, така че, въпрос на мнение. Да не говорим за огромните средства вложени в рекламата, аз бях там и видях с очите си за какво става дума.

Казва за го блясъка в очите и, че му хладнеят като двойка, тройка и т.н. но нали вие казвате същото за Яман? Защо тогава ПО е повече гледан?  Mr. Green Ами не е само заради Ча. И е въпреки Серенай. Макар че тези, които са я избрали за ролята все пак разбират повече от нас и все нещо са видели в нея. Да, и аз я критикувам, не ми харесва как играе, но тя е Мира.  Mr. Green така са решили. Докато този партньора на Хазал колкото и да е талантлив не ми изглежда добре до Хазал и историята на сериала не е нищо ново и интересно поне за мен.  Peace За рейтингите не разбрах какво искаш да кажеш? Може би, че са манипулурани?  Mr. Green Ами те навсякъде го правят това. Въпроса е, че едва ли има конспирация срещу АШК. Просто Хазал се е оказала на неподходящото място с неподходящи хора. Аз и пожелавам успех и на нея и на сериала!  Peace

Цитат
Имам един въпрос, ако не беше ПО и Серка, дали за едно толкова посредствено актьорско изпълнение би се мълчало толкова, айде не нам, че това е нормално Mr. Green.

Сега ще излезе, че Серенай е най-голямата връзкарка в турската ТВ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Ми Ани,  Наде, аз поне 100 пъти съм го казвала- много по лесно е да се приеме Чаатай с партньорка Серенай, пък ако ще и най-кьопавата актриса избирана някога за главна роля да е. Приемаме и даже може и да ни хареса, защото в главната мъжка роля е именно Чаатай, а той има достатъчно капацитет да "покрие" Серенай. Дори и да гледам, никога до сега в общите им сцени не съм имала пеперуди в корема....точната дума която бих използвала, е че се "примирявам"  с тях като екранна двойка, но с уточнението, че в повечето случаи са ми дразнещи в общите сцени!
Харесваме много Хазал, (Но!!!)  като жени как точно да се прежалим и да приемем това чудо дето и партнира Sick Sick Sick И аз не гледам Ашк (и аз се опитах, но изпаднах в културен и визуален шок)и даже съм казвала, че колкото по-рано Хазал се отърве от този проект, който я дърпа надолу- толкова по-големи шансове има с пролетните кастинги Wink Само се хаби и си сваля цената в момента....Те  и самите му създатели на АШК са в разнобой по кой път да поемат- то не беше смяна на една от актрисите, сценаристи, режисьор, историята и тя вече съм сигурна че няма нищо общо с първоначално замислената и заради която Хазал  е подписала договор... За мен тази история няма бъдеще, в агония е вече- казвала съм го Peace
Просто в предния си пост говорех, че Абдуррахман е никой в бранша, точно драскач си е, но със собствена трибуна! Също и че не е тайна, че почти цялата му аудитория е ФЕмирска и в момента дърпа лъва за опашката...

пп Ани, защо да не ме интересува твоето мнение- благодаря че писа и разясни доста неща Hug

пп 2 Никога не съм крила, че съм много критична и трудно избирам книги и филми- мога да започна да гледам или да чета, но не е сигурно, че ще продължа....също и че ако нещо ми хареса много, минава доста време, докато подхвана друго.... В момента най-ме грабва историята на Езел, а по правило, ако нещо ме грабне, няма как и друго да ме "хване" със същата сила!

Беллора,  Hug

Мненията ни съвпадат за Езел и АШК, но не и за ПО.  Mr. Green Руснаците имат една много хубава поговорка по този случай.  Joy

Не знам този драскач ли е или не, но наистина се опитва да е позитивен спрямо двамата!  Peace И вижда нещата реално явно, защото рейтингите го показват. Но не съм съгласна, че само Ча е причината за успеха на ПО. Просто историята е свежа, без големи драми и сълзи, екипа е добър, правят реклама.  Peace В този случай за мен не е важна само основната двойка, а ми харесва сериала. Докато в АФК беше точно обратното!  Peace Освен ФЕМИР нищо друго не харесвах.  Naughty И сега гледам само тях и категорично, ако не бяха те ФЕМИР нямаше и да го погледна. И всичко зависи от моментното състояние на човек. Понякога можеш да гледаш филм или да четеш книга, които преди няколко месеца са ти били безинтересни.  Peace

Всеки да си гледа каквото иска, но да се омаловажава нещо само, защото друго нещо, което харесваме не върви  newsm78 newsm78 newsm78 - това не мога да го разбера!  Peace

Повече няма да пиша, че изобщо не ми се влиза в излишни спорове, които няма да доведат до нищо добро.  Mr. Green

Приятен ден на всички ФЕМИРКИHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Eдна песен, която винаги като чуя и си мисля за ФЕМИР!  Heart Eyes Сигурно, защото е тъжна като тяхната история.  Heart Eyes

# 365
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габун Hug Heart Eyes Heart Eyes мнооу се радвам, че не стреляш по менИ... Joy Joy Joy Joy

Лелче, този нов проект дет питаш Ренката, аз съм го гледала мнооого отдавна. Не си заслужава...сапунка. Peace Единственото положително е, че там Хакан се търпи някак си. Joy

# 366
Габун Hug Heart Eyes Heart Eyes мнооу се радвам, че не стреляш по менИ... Joy Joy Joy Joy

Лелче, този нов проект дет питаш Ренката, аз съм го гледала мнооого отдавна. Не си заслужава...сапунка. Peace Единственото положително е, че там Хакан се търпи някак си. Joy

Въобще не искам да рискувам лелче, ама хич. Joy
Шегата настрани, отдаааавна възприех Хакан, не ми е неприятен, играе перфектно, нооооо, това определено няма да е моя сериал.
Оставам си само със следенето на ПО и ако нямам какво да правя някоя вечер бих загледала моментно някой друг по родния ни ефир, Mr. Green но дотам, всичко, което поглеждам отвреме навреме от комшийския микс е от липса на по-добра алтернатива в дадения момент, да съм в час със случващото се, или просто ей така, да гледам нещо докато си почивам....добре, че е мишката. Joy
Ани. newsm10

# 367
  • някъде из Врачанско
 wavey newsm51, добър ден ,дано днес сме по-усмихнати и по-щастливи, ама плуваме май в дълбокото

https://twitter.com/HazalKaya110
моля ви вижте колко последователи има тук, пък кой какво гледа и как го гледа е различно, но има много фенове и са от целия свят, там съм и аз,  smile3525 smile3525 smile3525

# 368
Скрит текст:
wavey newsm51, добър ден ,дано днес сме по-усмихнати и по-щастливи, ама плуваме май в дълбокото

https://twitter.com/HazalKaya110
моля ви вижте колко последователи има тук, пък кой какво гледа и как го гледа е различно, но има много фенове и са от целия свят,
Скрит текст:
там съм и аз,  smile3525 smile3525 smile3525
Павлинче, не казвам обратното, даже и аз я следвам, и не само нея, в час съм със случващото се при тати, и при мама, но предпочитам при тати само да чета за да съм осведомена отколкото да пиша.....но къде са всичките й тези фенове, които да покажат подкрепата си към сегашният й сериал и да няма този плачевен рейтинг който има в момента, че даже правеха няколкократни смени, и го местят, и в друг ден, и в друг часови пояс....а следващата стъпка каква ли, ще е...!?!?
Аз не го следя АШК, само когато реша го правя, но винаги повреме на излъчване на сериите, тв.то ми/ или линк работи на канал Д, а дали се отчита и моята гледаемост, не знам.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 12:04 от Neidjal

# 369
Павлинче Hug Heart Eyes Миши Hug Heart EyesфиксирЪхтЪ на балконЯ Laughing

# 370
# 371
Джено, Hug Heart Eyes да те констатирам и установя. Laughing

Принципно аз говорех за проектите му (на Аксой) които съм гледала. Както знаеш отлично, аз от скоро съм ФЕМИР ФОРЕВЪР и това е причината ПЕ да ми е харесал. Laughing

Не съм гледала Фатих и не смятам да го проследявам, но да правиш такъв сериал при наличие на ВВ е лудост...ама неговата лудост, не моята.  Peace

Лично мнение...и аз трудно ще прежаля ПЕ...но, каквото...такова.

Все пак Аксой създаде един прекрасен проект който ни превърна в диспансер и бълваме теми като за Гинес...а, това пряко кореспондира с факта, че се е справил блестящо....до финала дет се окъка. Joy

newsm10 newsm10 newsm10

# 372
Здравейте момичета. Hug
Днес има Стрелата и Утрешните Хора.

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт