Стрелата епизода беше добър.Само не знам Оливър и Фелисити кога ще си кажат всичко.
А за Утрешните хора епизода не беше лош..

или

или

или
а за спешното,то,че е смешно,смешно е,но най-жалкото е,че е самата реалност
Още е рано, не са ми посочили креватя...

или
а за спешното,то,че е смешно,смешно е,но най-жалкото е,че е самата реалност

Аз не вярвам да е чак толкоз в реала
как сте сладките ми душици бе

и се ядосвам кога дълбаете у дълбокото
и аз със някой неща съм съгласна с други не ама ми е по добре да си трайкам от колкото ей такива пререкания да се получават
който каквото иска това да си гледа и както иска така да си го разбира
Зизу
Наде
Иве
страхотни са ви анализиращите постове момичета
то май от мене тръгна цялата работа,че след снощното рев-парти попитах Надето кога са снимали ПЕ и юрууушшшш запалели сте моторите от едно та друго та на трето ама нейсе
спирам до тук .........
как сте сладките ми душици бе

и се ядосвам кога дълбаете у дълбокото
и аз със някой неща съм съгласна с други не ама ми е по добре да си трайкам от колкото ей такива пререкания да се получават
който каквото иска това да си гледа и както иска така да си го разбира
Зизу
Наде
Иве
страхотни са ви анализиращите постове момичета
то май от мене тръгна цялата работа,че след снощното рев-парти попитах Надето кога са снимали ПЕ и юрууушшшш запалели сте моторите от едно та друго та на трето ама нейсе
спирам до тук .........

Няма търпение да и налундзи пръстена на кунката и да ходи и да крещи..."О, беним...беним...", пък тогава да види оня навлек от унитУ дЪл ше се доближава до Ферка...ааааааааааа....не може така вечИ...
Обаче Халилудко има дерт...ка ше се оправя с това напрежение в ореЙтИ дет го има постоянно...?
До кога ше кара на ръчна и той се чуди...
и ся да го остайме да си мечтай и да се пренесем в салона за голеееееема красУта дет стегат ФЕрка да сЪ Ареса на Халилудко. 
)и се катерят по нерваците на Ферка дет ако можеше да оскубе като кучка от синджир, за норматив щешИ да се метне в Босфора.

не се издържа...още не са се взели с Халилудко, а аз не мой я трайм поЙче....
Сега ще ми разстроИ детенцетУ....а то е най доброто, най красивото и по-по-най...
На мама златото е той...ама де на мери тая пущина да се Улуби...тая ше ми го съсипе детенцетУ...
Съседката сао се хили под мустакя дет не е оскубала...
Ферка слуша и си кай на акъла...ако зеем тая фиба щи я натикам у ДзъркИло та да блеснеш вовеки ( за свекиту иде реч
Ама Чепика не бърза...кара я яваш, яваш....Ферка иска сЪ гръмнИ...Халилудко иска да литне от кеф...и си мисли, чИ и Ферка е целата у щастия кат него...заблуден некъФ...

Кат чу тва Халилудко се дръпна се едно даде на късо... 

изморих съ...то не беха преводи на легенди, то анализ...ся вече фтиам си зеем сънче....

Няма търпение да и налундзи пръстена на кунката и да ходи и да крещи..."О, беним...беним...", пък тогава да види оня навлек от унитУ дЪл ше се доближава до Ферка...ааааааааааа....не може така вечИ...
Обаче Халилудко има дерт...ка ше се оправя с това напрежение в ореЙтИ дет го има постоянно...?
До кога ше кара на ръчна и той се чуди...
и ся да аго остайме да си мечтай и да се пренесем в салона за голеееееема красУта дет стегат ФЕрка да сЪ Ареса на Халилудко. 
)и се катерят по нерваците на Ферка дет ако можеше да оскубе като кучка от синджир, за норматив щешИ да се метне в Босфора.

не се издържа...още не са се взели с Халилудко, а аз не мой я трайм поЙче....
Сега ще ми разстроИ детенцетУ....а то е най доброто, най красивото и по-по-най...
На мама златото е той...ама де на мери тая пущина да се Улуби...тая ше ми го съсипе детенцетУ...
Съседката сао се хили под мустакя дет не е оскубала...
Ферка слуша и си кай на акъла...ако зеем тая фиба щи я натикам у ДзъркИло та да блеснеш вовеки ( за свекиту иде реч
Ама Чепика не бърза...кара я яваш, яваш....Ферка иска сЪ гръмнИ...Халилудко иска да литне от кеф...и си мисли, чИ и Ферка е целата у щастия кат него...заблуден некъФ...

Кат чу тва Халилудко се дръпна се едно даде на късо... 

изморих съ...то не беха преводи на легенди, то анализ...ся вече фтиам си зеем сънче....
Добре че нема никой та да се смеем кат нормалните хора

Препоръчани теми