Отговори
# 480
Дани,честити гашури.  Hug Има си от всичко: баклавичка,целувки,танци  Grinning

Рени  Hug

# 481

Пиша много бавно и сигурно на всеки пост ще изоставам с поне по 20 ваши, но наистина ми е зле. Sick
spoko spoko hug

# 482
  • В света на мечтите... ❤
Дани,честити гашури.  Hug Има си от всичко: баклавичка,целувки,танци  Grinning

Рени  Hug

Мерси,Вани  Hug Heart Eyes Hug  Това ми беше целта,да събера от всичко,най-обичам когато е карашък работата  Mr. Green

# 483
Дани, страхотен Керем Heart Eyes, ама аз как го харесвах на твоите гащурки при Баяз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, със здраве да си ги носиш bouquet bouquet bouquet

Профи Hug, дано се оправиш бързо spoko spoko spoko

# 484
Чайте да ви плесна едно нейчър либовно клонче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, че след малко ша извършвам студийно зачезване  Laughing Joy Joy

Габи feat. National Geografic  Mr. Green /щот базовата снимка е от NGeo Sunglasses/

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи  Hug Heart Eyes
Ейй,че готино клонче,много любовно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пиша много бавно и сигурно на всеки пост ще изоставам с поне по 20 ваши, но наистина ми е зле. Sick

Проф  Hug Hug Hug  дано да мине по-скоро,много лоша тази настинка  spoko spoko spoko

# 485
Дани на мен не ми мърдат Laughing довечера ща ги честитя Laughing

Ох един как се уригва Sick

# 486
Дани, страхотен Керем Heart Eyes, ама аз как го харесвах на твоите гащурки при Баяз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, със здраве да си ги носиш bouquet bouquet bouquet

Профи Hug, дано се оправиш бързо spoko spoko spoko

Джейни  Hug мерси,аз замалко ги свалих предните,да се позаперат и изсушат и като се нарадвам на тези,пак ще си обуя Керемчо при Беяз и аз там страшно го харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 487
Дани на мен не ми мърдат Laughing довечера ща ги честитя Laughing

Ох един как се уригва Sick
Ренка Hug Hug Hug
Мога да ти ги преразкажа  Mr. Green 

А,за второто изречение,ами какво да ти кажа,българска му работа  ooooh! 

# 488
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профи,
Скрит текст:
оправяй се.
Не знам точно какво ти е, но на мен ми мина-разстриване яко с ракия, обилно потене, чайчета, парацетамол, аспирин, билкови екстракти, които си ги приготвям сама и вече се стабилизирах.
Вземай мерки, че усложненията са страааашни.
Аз досега не си смених ФЕмирчовците при все, че имам и други любими двойки та сега ли, не мисля, не и докато друга двойка не ме жегне като тях, но едва ли....пера си ги редовно и пак тях си обличам.

Наде,  Hug
Скрит текст:
Голямата щерка ми донесе вирус в петък и си замина в събота, а аз в неделята се тръшнах. Стане ли въпрос за пренасяни по въздушно-капков път болежки аз съм първа писта. Само да има някой болен в радиус 30 метра около мен аз до няколко часа съм следващата. На антибиотик съм и ръждясах от чайчета, като и аз пия собствени смески. Даже си отглеждам билки на терасата, а каквото не съм си отгледала, си го купувам прясно на пазара и си го суша у дома. Купешките са пълен боклук.  #Cussing out В понеделник ми се наложи да си взема мащерка, ама вътре е толкова пълна със сено, че после като пия имам чувството, че паса.  Mr. Green В момента останаха да ме мъчат синусите, като ми причиняват допълнително адско главоболие. До ранния следобед просто не можех да си държа главата изправена. Сега щом съм вече пред компютъра значи поне съм седнала. Mr. Green

Щях да публикувам, ама видях че сте избълвали 11 нови отговора.  Laughing

В такъв случай ще продължа. Naughty Laughing Държа да кажа, че и аз не съм съгласна с някои неща написани от Абдуррахманчо по отношение АШК. Мисля, че сцените между Хазал и Хакан са заснети много добре. Играта им е прекрасна, просто визията на Хакан не е точната. Писала съм го и друг път - трябва малко да го барнат гримьори, фризьори и козметици, и няма да дразни толкова.  Peace Обаче трябва да си сляп или твърде предубеден за да не видиш и признаеш каква фантастична сцена направиха в банята! Crazy Heart Eyes Я си представете, ако ни бяха поднесли нещо такова с Хазал и Ча в АФК! Майкооооооооууууууууу  Crazy #Silly Crazy ... щеше да има виртуални ритуални самоубийства в интернет  hahaha. Тийнките на сетовете щяха огради да трошат и да припадат. Wink

# 489
Ето и нашата елха  Peace Тези топки, които изглеждат сини всъщност са блестящи и са лилави Laughing Mr. Green Joy Joy

Скрит текст:
[/i]

# 490
Дани, честити дрешки и от мен, много си хубавка. Heart Eyes
Прияно гледане на епизодите тази вечер, ще ги подхвана, пък да видим дали, ще устискам до края им с този дублаж. Cry
Оххх, Профи,  Hug
Скрит текст:
оправяй се бързо и пий нещо за имунната си система щом си толкова податлива на прихващане на вируси. Rolling Eyes
По това време на годината и през пролетта у нас пием профилактично клеева тинктура и да ти кажа има огромен ефект. Ако нещо ни лепне, което се случва мнооого рядко, да не чуе Praynig Дявола, го изкарваме в лека форма и за кратко.
П.П. За сцената в банята и аз го отбелязах, даже и написах на Звездето, защото попита как са били епизодите и на АШК, и на ПО през времето, в което отсъстваше оттук....и за Хакан съм писала като визия, съгласна съм с теб и за играта му съм се изказвала, харесва ми как пресъздава образа си, поне от това, което съм гледала макар и не изцяло от-до.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 18:22 от Neidjal

# 491
Ето и нашата елха  Peace Тези топки, които изглеждат сини всъщност са блестящи и са лилави Laughing Mr. Green Joy Joy

Скрит текст:
[/i]

Чакай и тук да захваля украсата,Тери,Зиз,суперска е станала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 492
Дани, честити дрешки и от мен, много си хубавка. Heart Eyes
Прияно гледане на епизодите тази вечер, ще ги подхвана, пък да видим дали, ще устискам до края им с този дублаж. Cry

Мерси,Наде  Hug Heart Eyes Hug

# 493
мойта елха  Peace

# 494
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ето и нашата елха  Peace Тези топки, които изглеждат сини всъщност са блестящи и са лилави Laughing Mr. Green Joy Joy

Скрит текст:
[/i]

Хе, хе, малкото зло си показало елхата! Wink Heart Eyes Hug Hug
Тери, много е хубава лелиното!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама майка ти колко мрънкане измрънка за тая украса ...  ooooh!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт