"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
От инстаграм, награждаването на Серенай.

http://instagram.com/p/hmNNFlEQ_d/

http://instagram.com/p/hmMOPDEQ98/

Линк към снимките от събитието, че да не ги публикувам всичките.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.608474862533146.107374 … 269632&type=1

# 361

Здравейте  Hug Hug Hug

Не вярвам да спират сериала .Само наистина да не пострада действието от другия сериал
Но мисля , че тези хора си знаят добре работата

Нова музичка от ПО
https://www.youtube.com/watch?v=cswtrLOyFdY 

# 362
# 363
# 364
  • близо до брега на морето
We have more  Wink-това ми отговори Кенанчо-питах го,не издържах newsm44 newsm44 newsm44 newsm17 newsm51

# 365
We have more  Wink-това ми отговори Кенанчо-питах го,не издържах newsm44 newsm44 newsm44 newsm17 newsm51

Hug Hug  Peace

# 366
Мария, мерси,   bouquet че сподели инфото от бати Кеначо с нас.
Рейтинга е още по-висок от миналата седмица, само, че си мислех, че, ще е още по-по-най, на фона на временните рейтинги, които често минаваха над 10%.
Иве, тенкс   bouquet за рейтинга.

# 367

bouquet 
Само батко Кенан както винаги адекватен

# 368
  • Варненска клюкарка
Какво ви притеснява- няма да има спиране ПО! В другото дворче, предната или по-предната тема имаше публикувано едно интервю на Серенай, където тя казва, че са само в началото, 11 -та серия и т.н. Бяха я питали дали ще умира героинята и и тя каза да питат Едже и, че има още много нататък.....така, че за какво спиране става въпрос ?!?
Едно от момичетат преди време писа, че са закупени правата на първите 13 епизода, но по оригинал целувката на виенското колело е в 17 серия и не е уточнено за 13 турски ли става въпрос които да са по О.К. защото очевидно по оригинал е вече към 20 newsm78 Може би нататък си продължават,  но ще ги сдиплят в стил свободни съчинения по турски.т.е. без да се придържат към оригинала и опеката на WB, но си продължават сериала спълна пара....ще се чуе!
Надето е написала, че съм казвала, че няма да им е за пръв път на сценаристките (вече е само Едже) да пишат едновременно две истории Peace За съжаление, това се отрази негативно на последните 5-6 серии на КВФ- тъпчеха на едно място! Последна серия на практика нямаше- цялата беше една ретроспекция на двата сезона-който го е гледал, знае ooooh! Чела съм и че от КГ, който е бил на предна линия са очаквали повече като рейтинг....ще видим. И аз не мисля, че Едже ще остане сама да пише, даже не мога да си го представя newsm78
За снощната серия нищо не мога да кажа, защото я хванах от момента Мира като търсеше Тан и го откри в в онази пристройка....Сцената на пейката ми хареса, даже много- този път се получи. Чаатай явно така си целува, после като пуснете гифче от този момент и аз ще пусна за сравнение, почти аналогично- пак на пейка Crazy Хареса ми, но не ми предицвика усещания като в предишната двойка- нямам пеперуди в корема!
пп Рейтингът е хубав- почти цял процент отгоре!

# 369
Супер  newsm68 newsm68 newsm68
Добре, че си го питала и браво, че ти е отговорил.

# 370

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоз специално за Ани,   Mr. Green че го гледала с удоволствие....  Whistling

# 371
Откакто се появи Тан в сериала ме хващаше страх от налудничавия му поглед, а снощи след като разбрах за случилото се и като видях, че всъщност е безобиден и ми дожаля за него. Rolling Eyes
Иве, чудни гифчета пускаш.
Ето и Ивчето/Бел мисли като мен, споко, няма да има финал на ПО поне засега.
Ивче, даже бях забравила за изказването на Серенай, мерси, че ми го припомни.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 12:08 от Neidjal

# 372
Здравейте!
Никакви финали при такъв рейтинг само напред и нагоре въобще за финал не трябва и да си помисляте. Peace
Доколкото си спомням батко Кенан отдавна беше казал пак на запитване от фен, че ПО няма да бъде само 13 еп. Peace

За гифчетата - те ги пускат следобед или привечер - бъдете търпеливи. Mr. Green

# 373
Здравейте !  Hug  Hug  Hug
Епизода ми хареса  Peace имаше от всичко  Peace  този път наблегнаха на Мира, но и актьора който играеше Тан се справи страхотно с ролята си  Peace
Ейлюл е голяма сладурана, мога да кажа, че ми е любимка
Най-хубаво беше, че накрая всичко свърши добре и се отърваха от Тан
Надявам се да очакваме още епизоди  Praynig

# 374

Общи условия

Активация на акаунт