"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Вени, преоблякла си се, честито. Grinning
Двойката Ейлюл и Мерт са големи скици, сладки са ми, но той не ми прилича на мъж, който би могъл да защитава и да е опора на любимата си, в случая Ейлюл.
Като дечко ми е, който въпреки, че е израсъл на ръст е като дете и това заспиване в колата в този момент, Joy и мамооооо, и песните му на трактора, Joy абе колоритна личност е, но е детиняк.

# 376
Откакто се появи Тан в сериала ме хващаше страх от налудничавия му поглед, а снощи след като разбрах за случилото се и като видях, че всъщност е безобиден и ми дожаля за него. Rolling Eyes

Аз съм доволна, че не се оказа такова страшилище, каквото се опитваха да ни внушат, че е.  Mr. Green Изобщо много съм доволна от развитието на сериала до момента.  Party

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоз специално за Ани,   Mr. Green че го гледала с удоволствие....  Whistling

Ани да внимава какво си пожелава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Само да не реши да си го сложи в подписа  Whistling

# 377

Hug Дааам, много ми харесват тия сладурчовци.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 378
Очаквам 13 епизод да е романтичен и да е като 10 с преобладаващи мили сцени на младите двойки, и на с-во Серез, че се нуждая от малко душевна почивчица след снощния Танчовски екшън. Joy
NEW SET

# 379
Двойката Ейлюл и Мерт са големи скици, сладки са ми, но той не ми прилича на мъж, който би могъл да защитава и да е опора на любимата си, в случая Ейлюл.
Като дечко ми е, който въпреки, че е израсъл на ръст е като дете и това заспиване в колата в този момент, Joy и мамооооо, и песните му на трактора, Joy абе колоритна личност е, но е детиняк.
Точно такъв си е, голямо детенце. Много е умен, прозорлив, забавен, чувствителен, но си е дечко. То затова и никой не го виждаше, докато не се появи бомбата Яман. Всъщност само Тууче го беше забелязала. Много ми е симпатична тя и ми е мъчно за нея, но Ейлюл си е момичето за Мерт. Той да я обожава и от време на време да я приземява, а тя да му помогне да порасне.  Peace

# 380
  • Варненска клюкарка

Обещаното сравнение по повод, че Чачо така си целува- жалко, че не открих аналогичния момент с изпълнението им с Гизем, че там е по-по-най  Crazy Така го натисна там Гиземка чеее.... Embarassed

То Фемирското гифче даже не е цяло- там така го направи Ча, че още се чудя на Хазалската реакция тогава, по роля ли се стресна така и рязко прекъсна момента, нали го играеше много скромно момиче, или Ча наистина си позволи повече от необходимото, защото това е само първото му докосване с   ppp имаше и второ....

Venetat (мога ли да те наричам Вени, че с това обръщане на латиница....) позволих си да копна гифчето за повече нагледност Crazy

# 381
При целувките му с Гизем тя го целуваше както той Серенай и Хазал, нооооо, момчето просто така си се целува, а израженията на лицето му са според зависи.
С която и екранна партньорка да играе, Ча си се справя перфектно.
Харесваше ми и с тази, с която си партнираше в АО, само, че той беше малко скован във филма, с Хазалчето, с Гиземчето, сега и със Серенай се справя не по-зле отпреди.
NEW

# 382

Venetat (мога ли да те наричам Вени, че с това обръщане на латиница....) позволих си да копна гифчето за повече нагледност Crazy
Можеш разбира се  Hug
Ами целува момчето, не си играе. На мен ми харесва. Получава му се.  Peace

# 383
Благодаря на Лили и на Ани за вчерашния превод !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Снощи след като изгледах серията и легнах да спя имах Чаатайски сънища  Blush  Mr. Green Laughing

# 384
Онзи пред входа на блока на Тан какво каза, че Яман побесня? newsm78
Снимат в университета, така пише над снимката, която публикувах от сета на 13 епизод.

# 385
Наде, като гледам снимките в 13 еп. май ще си ходят на училище, няма да гонят Михаля по горите  Mr. Green И аз искам романтика. Може и малко смешки  Party

# 386
  • Варненска клюкарка

Можеш разбира се  Hug
Ами целува момчето, не си играе. На мен ми харесва. Получава му се.  Peace
Благодаря ти Hug

Да наистина му се получава!

# 387
Онзи пред входа на блока на Тан какво каза, че Яман побесня? newsm78
Каза му, че Тан бил купил цветя и че не е бил сам през нощта, нещо в този дух беше. Точно каквото му трябваше на Яман да чуе  hahaha

# 388
Наде, като гледам снимките в 13 еп. май ще си ходят на училище, няма да гонят Михаля по горите  Mr. Green И аз искам романтика. Може и малко смешки  Party

Скрит текст:
Тъкмо си бях допълнила поста и ти ми прочете мислите. Grinning
Ми нека малко топката да се поуспокои а и ако отидат младежите извън града в някоя вила сред природата няма да е зле, а Ендер и Селим да се размажат от кеф само двамцата в голямата къща.
Олеее, този пък намерил какво да каже. Joy

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 13:22 от Neidjal

# 389
Много искам да нацелувам тези устни. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт