"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичете. Hug
Ани, можеш да ме наричаш както ти е удобно, това нямам никакво значение. Снощи нещо се омотах и помислих, че съм пуснала и аз епизода без целувката и за това го изтрих, Stop но после разбрах, че е целия.Както и да е... важното е, че си го свалила  Laughing

Мисля, че сме побъркали батко Кенан, защото и аз го питах колко епизода е 1 сезон и на мен ми отговори, че имат още много newsm44  Mr. Green
Много мил и любезен човек е! Ако беше някой друг.... щяхме да си чакаме да ни отговорят... и отговор едва ли щяхме да получим. Whistling

12 епизод вече е качен във Вики  smile3521

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 15:36 от AneliyaS

# 406
Ч: Къде сте???

# 407
  • близо до брега на морето
Ани-току що пуснах вики-да си изгледам 12 еп-но го няма  newsm78

# 408
  • Банкя
Много благодаря за превода на Лили.
Големи вълнения сте преживели снощи.
Аз чак сега успях да го изгледам.Падам от смях с вашите коментари по целувките.
И на мен не ми се иска да спира, но покрай нова година може и да има пропуски newsm78

# 409
Ани-току що пуснах вики-да си изгледам 12 еп-но го няма  newsm78

още не е качен във вики Wink аз от тук ще го гледам

# 410
Ани-току що пуснах вики-да си изгледам 12 еп-но го няма  newsm78

Скрит текст:

http://www.viki.com/videos/1025667v-ebb-and-tide-episode-12?cb=f … uth&locale=en  newsm78

Ха! Сега като отворих Вики наново, не излиза, обаче като натисна  на линк-а има 12 епизод. Да не би да са го скрили   newsm78

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 16:45 от AneliyaS

# 411
  • близо до брега на морето
Ани-току що пуснах вики-да си изгледам 12 еп-но го няма  newsm78

Скрит текст:

http://www.viki.com/videos/1025667v-ebb-and-tide-episode-12?cb=f … uth&locale=en  newsm78
много интерисан newsm78-при мен не излиза-а на твоя линк се появява Thinking

# 412

Обаче първата си е по - въздействаща и докосваща!  Heart Eyes

Ако тръгнем с дълбоките анализи за С- целува я по - долната, после по- горната - горната и се вдига до носа , зъбите и се показват - за мен С не може да се целува, т.е. не че не може ама с тези устни дефекти не става. Peace Лична позиция. Peace

90 % от пишещите, а може би и от четящите тук, вероятно смятат като теб. Вие сте гледали АФК, той ви е трогнал, развълнувал, запленил. Емир и Фериха са ви накарали да повярвате в голямата им любов и съвсем закономерно, целувките като въплъщение на техните чувства, ви се струват толкова въздействащи.
Мен Емир и Фериха изобщо не ме впечатлиха. Не само, че не ме залепиха за екрана, ами даже не успяха да ме накарат да загледам сериала. Затова и техните целувки за мен са просто част от действието, нищо специално. От друга страна, много харесвам Яман, харесвам и Мира, харесвам ги като двойка, харесват ми чувствата, които ги вълнуват и начина, по който ги изразяват. И сцените с техните целувки ми въздействат, заради емоциите, с които са заредени - трепет, привличане, любопитство,несигурност, възторг, нежност, споделяне. И изобщо не забелязвам на кой къде са му устните или носа, кой как си отваря или затваря устата  ooooh! /Само от любопитство да попитам, докато Фериха и Емир се целуваха гледахте ли ги тези неща  newsm78/ Вярно е, че Чаатай е водещият в тези сцени, но за мен Серенай по никакъв начин не нарушава общото въздействие и впечатление от двойката.
Та това което искам да кажа е, че според мен, доколко въздействаща е целувката, до голяма степен зависи от нашите възприятия.

# 413

Ха! Сега като отворих Вики наново, не излиза, обаче като натисна  на линк-а има 12 епизод. Да не би да са го скрили   newsm78

Чудна работа  newsm78

# 414
Та това което искам да кажа е, че според мен, доколко въздействаща е целувката, до голяма степен зависи от нашите възприятия.

Така е! Peace

На мен 12 еп. във Вики си ми излиза без проблем. Peace

# 415

Кой е този с 60% newsm78 Никога не съм го виждала Rolling Eyes И някакъв си там с 20%  newsm78
Чачи милия има само 7%  #Crazy  Crossing Arms
Тази анкета е някаква измислена. Тези двамата никога не съм ги виждала.  Thinking

# 416
На мен 12 епизод не ми излиза като качен във Викито.
Вени, лично аз се вглеждах и в най-малките подробности при ФЕмир, наблюдавах ги под лупа така да се каже, но и сега не е по-различно, защото имам навик неволно може би да се вглеждам в детайлите, а когато си го наложа, че искам да го правя тогава вече все едно съм око рентген. Joy
Много ми бяха нежни ФЕмир, но не мога да си кривя душата и да не отбележа, че и в техните по-нежни и мили сцени Чаатай/Емир беше водещия, Фери само в сцената при сдобряването им пое инициативата.
И понеже съм изживяла подобни емоции с тях като вашите в момента, и ми е много приятно да чета споделеното от Вас, защото ми напомняте за моите изживяни емоции тогава.
Въобще не сравнявам двата сериала, нито героите в тях, нито актьорите, абстрахирах се от АФК още преди започването на ПО, даже тръгнах с една първоначална нагласа за сериала, а ме изненадаха приятно. Grinning

# 417
Тези сега ги пуснаха от гръцките фенове:

# 418

Това беше много мил момент. А Селим каза на Яман, че вечерта ще си поговорят за неговите проблеми. Сигурно в 13 еп. ще има хубави семейни сцени.

# 419
Çağatay Ulusoy
преди 13 минути
İTÜ EMÖS Başarı Ödüllerinde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu kategorisinde Çağatay Ulusoy da var. Oylar #cagatayulusoy 'a

http://www.basariodulleri.com/basari/index.php/oylama-2/ newsm78'

Да, ама не зарежда  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт