"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 077
  • 739
  •   1
Отговори
# 390

Обаче първата си е по - въздействаща и докосваща!  Heart Eyes

Ако тръгнем с дълбоките анализи за С- целува я по - долната, после по- горната - горната и се вдига до носа , зъбите и се показват - за мен С не може да се целува, т.е. не че не може ама с тези устни дефекти не става. Peace Лична позиция. Peace

Я тука се вижда по - добре:

последната снимка от колажа...  и над нея снимката със зъбките

Установих, че на рев и сополи добре го докарва, не ме кефи Серка и това си е . Peace

# 391
здравейте бе тайфа  wavey wavey wavey wavey като ви чета незнам от къде да започна като не съм изгледала още снощния епизод Flutter
за финал едва ли ще има скоро си мисля Wink с този суперски рейтинг малко се съмнявам Simple Smile а пък снощния като гледам направо е страхотен Wink както са казали Ивчето и Надето не е прецедент Едже да пише едновременно сценарий за два сериала едновременно Wink вярно че до сега все са били в екип с Мелек,но сигурно ще се включи и друг сценарист предполагам Party
Едже туитна това преди малко

ece yörenç ‏@eceyorenc

Medcezir The OC uyarlamasıdır bir kere daha sevgiyle hatırlatıyorum Simple Smile http://youtu.be/PqKYudF91OY  @youtube aracılığıyla
Скрит текст:

батко Кенан и той е дал отговор  newsm10

успях да изгледам клипчето със целувката Peace ами Чачи си е Чачи Blush все си го пуска в действие това езиче Joy Joy Joy Joy Joy страхотно изигра тази сцена,ама нещо ми липсва във Серанай дори и при тази целувка Blush
друго немога да коментирам за сега,като го изгледам епизода може пък по друг начин да я видя тази сцена Peace

# 392
Май е нова от сета

# 393
Тони Hug от сета на 13 епизод е Peace Надето я пусна в предната страница Blush
а това май е нова мелодия на Тойгар  newsm78 newsm78 newsm78

">#t=40[/video]

и тая анкета ми е нещо много странна http://www.pollerman.com/kategoriler-tr/viewpoll/105-son-d%C3%B6 … gLxNyqiVg.twitter

# 394
И на мен на моменти нещо ми липсва при Серенай, обрана е откъм емоции, по-сдържана е, но пък Ча се раздава, и заради нея в общите им сцени, и се постига нужния баланс за да изглеждат сцените им добре.
Ако и тя отвръщаше всеки път на подадената от него топка щеше да е суперско, ама какво да я правим, толкова си може момичето явно....добре е, можеше и по-зле да е, Mr. Green доволна съм от това, което гледам, като цяло нямам оплаквания.
.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 14:06 от Neidjal

# 395
# 396
И на мен на моменти нещо ми липсва при Серенай, обрана е откъм емоции, по-сдържана е, но пък Ча се раздава, и заради нея в общите им сцени, и се постига нужния баланс за да изглеждат сцените им добре.
Ако и тя отвръщаше всеки път на подадената от него топка щеше да е суперско, ама какво да я правим, толкова си може момичето явно....добре е, можеше и по-зле да е, Mr. Green доволна съм от това, което гледам, като цяло нямам оплаквания.

+1  Peace Наде  Hug и при мен е така  Hug Hug Hug

# 397
а това май е нова мелодия на Тойгар  newsm78 newsm78 newsm78

">#t=40[/video]

Hug Hug Hug

Нея пък Краси я пусна преди 2 страници... Joy Joy Joy

# 398
Жани, bye какво пише в туита на Едже, който си публикувала?

# 399
Обаче новата мелодийка е много хубава. Peace

# 400
Ми Тойгар, какво повече от това. Heart Eyes

# 401
  • близо до брега на морето
Ми Тойгар, какво повече от това. Heart Eyes
+1-СЪГЛАСНА-НЕВЕРОЯТЕН Е Peace Hug Hug Hug

# 402
Жани, bye какво пише в туита на Едже, който си публикувала?

Наде Hug ами май говори да видим някакви сцени между Мариса и Раян  Peace

другия туит е този

ece yörenç ‏@eceyorenc

03.30'dan itibaren izleyin lütfen http://youtu.be/PqKYudF91OY  @youtube aracılığıyla

а под клипа пък пише това

All Ryan and Marissa clips from 1.18 of The OC "The Truth" Scene 1: Ryan calls Marissa while she's having lunch with Oliver and Luke. Scene 2: Marissa is ann...

# 403
Еджето май днес се е отдала на Райън и Мариса и умува с какво да ни изненада в следващите епизоди. Thinking

# 404
а това май е нова мелодия на Тойгар  newsm78 newsm78 newsm78

">#t=40[/video]

Hug Hug Hug

Нея пък Краси я пусна преди 2 страници... Joy Joy Joy

ами сори че ви я пуснах пак  Praynig явно съм пропуснала поста и  Tired

Общи условия

Активация на акаунт