"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Ох, как си го написала-поне още една Crazy-не искам бе-не може ли да дават и двата серияла по една и съща телевизия и от една и съща компания? Той новия ще започне от януари-май newsm78, но кога ( много са потайни тез комшии бе).Е при нас вече се знае че ще започне КГ-само да се чудим значи Thinking

Сеит и Шура по същия канал ли ще се излъчва?  newsm78 Значи някой сериал трябва да свърши, нали?  Rolling Eyes По рекламите гледам, че на ВВ е последен сезон.  Rolling Eyes Ама дали на негово място ще започне или на друг?  newsm78

Ани,  Hug по същия ще е, но те ще го наместят някъде, дори и без някой да е финиширан.

Не, не, няма как!  Naughty  Щяха да го обявят. Пък и защо  newsm78 - той си е със супер рейтинг!
Може би искат да ни изненадат....
  Whistling Whistling

# 346
Как така ще го наместят?  Shocked Нямат ли определени часови пояси за сериали?  newsm78 Чудни хора!  Joy

И аз мисля, че с този рейтинг трябва да са луди за да го спрат.  Naughty

Най-добре Зори да пита батко Кенан в Туитър!  Laughing Но едва ли ще ни каже.  newsm78

# 347
Как така ще го наместят?  Shocked Нямат ли определени часови пояси за сериали?  newsm78 Чудни хора!  Joy

Например този, който е бил в понеделник отива в сряда, от 20.00 в 22.00 или 23.00 и готово.  Mr. Green Mr. Green

Да ви припомня това, че ми е много сладко
Heart Eyes Heart Eyes

# 348

Например този, който е бил в понеделник отива в сряда, от 20.00 в 22.00 или 23.00 и готово.  Mr. Green Mr. Green

Ами този, който е бил от 22.00 с него какво става?  newsm78 извинявайте, но изобщо не знам по колко сериала и кога излъчват и затова разпитвам.  Joy

Да ви припомня това, че ми е много сладко Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Joy Joy Joy Фенки от всякакви възрасти има Чачко!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 349

Вени, няма страшно за сценаристите - нали Ивето ще ходи да помага!   bouquet Ще стане чок романтик!  Heart Eyes

Peace Peace newsm47
То и аз на нея разчитам. Ще гледаме 1/2 серия романтика от Ямира  Heart Eyes, 1/4 смешки от Мерт и Ейлюл  Party и 1/4 екшън от Крачолчо  Flutter Просто ще избием рибата. Карагюл отсега треперят.  Mr. Green

# 350
Вени, аз изобщо несе сетих за
Цитат
1/4 екшън от Крачолчо
Shocked  Naughty  Naughty Naughty Не искам да го гледам!!!!  Naughty Naughty Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 351

Вени, няма страшно за сценаристите - нали Ивето ще ходи да помага!   bouquet Ще стане чок романтик!  Heart Eyes

Peace Peace newsm47
То и аз на нея разчитам. Ще гледаме 1/2 серия романтика от Ямира  Heart Eyes, 1/4 смешки от Мерт и Ейлюл  Party и 1/4 екшън от Крачолчо  Flutter Просто ще избием рибата. Карагюл отсега треперят.  Mr. Green

smile3521 smile3521 newsm47

Ани, онзи от 22.00 го спират  Mr. Green Mr. Green

Вени, аз изобщо несе сетих за
Цитат
1/4 екшън от Крачолчо
Shocked  Naughty  Naughty Naughty Не искам да го гледам!!!!  Naughty Naughty Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Че кой те пита?  Mr. Green  Ти и Тан не искаше, ама гледаше, нали?  Whistling

# 352

Ами зрител съм - трябва да ме питат!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тан го гледах с удоволствие, ако искаш да знаеш!  smile3533

Сетих се нещо - според мен Фарук и Суде не подписваха документи за развод, а той и прехвърли акции някакви. Тя нали искаше да участва във фирмата.  Peace Тя сигурно го изнудила и той, като е виновен и какво да прави?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Седеф без да иска помогна на Суде!  Joy

# 353
Снощи по време на рекламите , обявиха final на един от сериалите  Wink, така че има място за Киво. Както казва Ивето, ще го наместят. Мен ме притеснява, това, че Еджето може да хвърли всичките си сили към неговия проект и нашия да забуксува.
Ако сега приключи ПО, няма да е заради рейтинга, а просто може би такъв и бил първоначалния договор. Все пак статията за 13-те серии се появи още със старта на сериала.
Ама ние каквото и да си пишем, са си само предположения. Дано Яман и компания ни радват още дълго.  Praynig

# 354

Сетих се нещо - според мен Фарук и Суде не подписваха документи за развод, а той и прехвърли акции някакви. Тя нали искаше да участва във фирмата.  Peace Тя сигурно го изнудила и той, като е виновен и какво да прави?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Седеф без да иска помогна на Суде!  Joy

+1 Точно това и аз си помислих. И двамата изглеждаха доволни. А и едва ли биха уреждали развода в офиса на АШК. По скоро наистина беше някакво делово споразумение.

# 355
Скрит текст:
Снощи по време на рекламите , обявиха final на един от сериалите  Wink, така че има място за Киво. Както казва Ивето, ще го наместят. Мен ме притеснява, това, че Еджето може да хвърли всичките си сили към неговия проект и нашия да забуксува.
Ако сега приключи ПО, няма да е заради рейтинга, а просто може би такъв и бил първоначалния договор. Все пак статията за 13-те серии се появи още със старта на сериала.
Ама ние каквото и да си пишем, са си само предположения. Дано Яман и компания ни радват още дълго.  Praynig

Дано!!!  Hug

Ето само романтиката във 4shared Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ех, че са хубави бееее!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356

Ами зрител съм - трябва да ме питат!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тан го гледах с удоволствие, ако искаш да знаеш!  smile3533

И с Крачолчето ще свикнеш.  Mr. Green

# 357

Ето само романтиката във 4shared Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ех, че са хубави бееее!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам, че след целия екшън серията завърши по този начин.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 358

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам, че след целия екшън серията завърши по този начин.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наистина супер   Peace беше как в една серия разплетоха всичко и завършиха по възможно / или почти  Whistling Whistling / най-готиния начин.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359
Здравейтеееее. bye
Какъв финал Ви притеснява бе момичета, няма такова нещо?!
При такъв рейтинг кой би финилизирал успешен проект, ми никой?!
Какво като, ще започне сериала на Киво, Ивчето/Бел многократно спомена, че това няма да е прецедент за Едже да пише сценарий за два сериала едновременно, правила го, но тогава е била с колежката си. Не мисля, че сериалите, ще останат само с една сценаристка. Те затова с Мелек са написали до 5 епизод на сериала на Киво, че да и намерят помощничка най-вероятно и за ПО сигурно, ще и намерят партньор за сценария.
Не вярвам да спрат ПО, а и във въпросната статия, която излезна навремето пишеше, че сезона, ще е 13 епизода, а не сериала ПО.
Дори не мисля, че и сезон-финали, ще има с 13 епизод, по-скоро договора им е бил за първите 13 серии.
Замислете се, защо да го спират, нима историята в оригинала колко и видоизменена да е тя в ПО е свършила, ми не е, има още толкова много предстоящи събития, които трябва да се случат!?!
ОК беше четири сезона с продължителност на сериите по 45 минути, така, че с тази си продължителност ПО би трябвало да е с два сезона, но зависи и от рейтинга, а той е много добър.
Не искам да се настройвам предварително, защото въобще не се знае колко достоверна беше онази статия.
А и ако имаше нещо вярно отдавна щеше да се разнесе слух, плюс това Еджето и Ай Япим досега нямат спрян или прекратен в нищото проект, а и ПО не е стигнал до там като случващо се, че да бъде финализиран.
Например за спирането на Каип се говори усилено в последно време, но за ПО никъде нищо ни чух, ни прочетох.
Ани, благодаря ти smile3525 за серията.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 10:43 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт