"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 420

Кой е този с 60% newsm78 Никога не съм го виждала Rolling Eyes И някакъв си там с 20%  newsm78
Чачи милия има само 7%  #Crazy  Crossing Arms
Тази анкета е някаква измислена. Тези двамата никога не съм ги виждала.  Thinking
Тези двамата наистина как са се намърдали най-отпред  newsm78
В тази анкета се оказва , че може да се гласува повече от веднъж.
А в онази, която Зори беше пуснала преди Енгин Фатмагюлов пак поведе.  Crossing Arms

# 421
Çağatay Ulusoy
преди 13 минути
İTÜ EMÖS Başarı Ödüllerinde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu kategorisinde Çağatay Ulusoy da var. Oylar #cagatayulusoy 'a

http://www.basariodulleri.com/basari/index.php/oylama-2/ newsm78'

Да, ама не зарежда  Crossing Arms

Зарежда, ама много бавно. Аз гласувах и за dizi.

# 422
Тези сега ги пуснаха от гръцките фенове:

Много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 423
Çağatay Ulusoy
преди 13 минути
İTÜ EMÖS Başarı Ödüllerinde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu kategorisinde Çağatay Ulusoy da var. Oylar #cagatayulusoy 'a

На мен не ми зарежда-а-а  smile3511

# 424

Скрит текст:
90 % от пишещите, а може би и от четящите тук, вероятно смятат като теб. Вие сте гледали АФК, той ви е трогнал, развълнувал, запленил. Емир и Фериха са ви накарали да повярвате в голямата им любов и съвсем закономерно, целувките като въплъщение на техните чувства, ви се струват толкова въздействащи.
Мен Емир и Фериха изобщо не ме впечатлиха. Не само, че не ме залепиха за екрана, ами даже не успяха да ме накарат да загледам сериала. Затова и техните целувки за мен са просто част от действието, нищо специално. От друга страна, много харесвам Яман, харесвам и Мира, харесвам ги като двойка, харесват ми чувствата, които ги вълнуват и начина, по който ги изразяват. И сцените с техните целувки ми въздействат, заради емоциите, с които са заредени - трепет, привличане, любопитство,несигурност, възторг, нежност, споделяне. И изобщо не забелязвам на кой къде са му устните или носа, кой как си отваря или затваря устата  ooooh! /Само от любопитство да попитам, докато Фериха и Емир се целуваха гледахте ли ги тези неща  newsm78/ Вярно е, че Чаатай е водещият в тези сцени, но за мен Серенай по никакъв начин не нарушава общото въздействие и впечатление от двойката.
Та това което искам да кажа е, че според мен, доколко въздействаща е целувката, до голяма степен зависи от нашите възприятия.

newsm10 newsm10 newsm10

С тази разлика, че аз се взирам на кой къде са му ръцете, устните ...  Naughty   езика.... Crazy Mr. Green   Вярно е, че на Сери устните са по-специфични или еластични,  newsm78 но аз й ги харесвам, и не ме дразнят.   Peace

Тук на последното гифче ясно се вижда как горната й устна се движи,   Peace  но пък си идва точно на мястото.... Crazy Crazy

Тези сега ги пуснаха от гръцките фенове:

# 425
Çağatay Ulusoy
преди 13 минути

На мен не ми зарежда-а-а  smile3511

Зарежда но мнооооогооооо бавно. Аз го чаках 10-тина минути Simple Smile)))) Ча води с  над 60%. Peace

# 426
Çağatay Ulusoy
преди 13 минути

Да, ама не зарежда  Crossing Arms

На мен не ми зарежда-а-а  smile3511

Зарежда но мнооооогооооо бавно. Аз го чаках 10-тина минути Simple Smile)))) Ча води с  над 60%. Peace
Пфф... Най-после успях!

Ali Atay    16.31 % (23)
    Cagatay Ulusoy    69.50 % (98)
    Mehmet Günsur    4.96 % (7)
    Mert Fırat    3.55 % (5)
    Mete Horozoğlu    5.67 % ( 8 )
    Uğur Yücel    0.00 % (0)

newsm44

Yılın En BaşArı’lı Dizisi

Ben de Özledim    28.21 % (33)
    Güneşi Beklerken    16.24 % (19)
    İntikam    4.27 % (5)
    Kayıp    0.85 % (1)
    Med Cezir    50.43 % (59)

# 427

Тук на последното гифче ясно се вижда как горната й устна се движи,   Peace  но пък си идва точно на мястото.... Crazy Crazy

Ами да, отиде си точно където трябва.
Абе Серка се целува с Чаатай и то кой знае по колко пъти докато заснемат сцената, пък нека й е зле.

# 428

Абе Серка се целува с Чаатай и то кой знае по колко пъти докато заснемат сцената, пък нека й е зле.

Ненапразно вчера заявих, че й завиждам.  Naughty Whistling

# 429

Тук на последното гифче ясно се вижда как горната й устна се движи,   Peace  но пък си идва точно на мястото.... Crazy Crazy

Нали излезна инфо, че първата им целувка в 6 епизод са я заснемали осем пъти, Joy но вече едва ли, посвикнаха един с друг с течение на времето и в последствие излезна друго инфо, в което въпросния г-н на чието име не обърнах внимание се изказа, че благодарение на прекрасната им игра, и старание заснемвали повечето сцените от раз, без дубли.

# 430

Тук на последното гифче ясно се вижда как горната й устна се движи,   Peace  но пък си идва точно на мястото.... Crazy Crazy

Нали излезна инфо, че първата им целувка в 6 епизод са я заснемали осем пъти, Joy но вече едва ли, посвикнаха един с друг с течение на времето и в последствие излезна друго инфо, в което въпросния г-н на чието име не обърнах внимание се изказа, че благодарение на прекрасната им игра, и старание заснемвали повечето сцените от раз, без дубли.
Може да тренират преди снимките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Шега, шега  newsm43

# 431
# 432
# 433

Може да тренират преди снимките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Шега, шега  newsm43

Whistling  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 18:48 от ivva

# 434

Общи условия

Активация на акаунт