"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Като гледам Чаги на новите снимки и в снощния епизод, ми не ми харесва косата му, Rolling Eyesдаже омазнена ми се видя снощи, Rolling Eyes на никъде вече не му стои добре, Cry ужасна му е станала просто, особено бретона му, който изглежда като опърлен. Cry
Хубаво, нека е с удължена коса за да не напомня на предишния си образ, ама не е ли редно да я пооформят вече, чак ми е неприятно на моменти да го гледам с този му омърлян вид на косата!?! Crossing Arms

# 437
# 438
Като гледам Чаги на новите снимки и в снощния епизод, ми не ми харесва косата му, Rolling Eyesдаже омазнена ми се видя снощи, Rolling Eyes на никъде вече не му стои добре, Cry ужасна му е станала просто, особено бретона му, който изглежда като опърлен. Cry
Хубаво, нека е с удължена коса за да не напомня на предишния си образ, ама не е ли редно да я пооформят вече, чак ми е неприятно на моменти да го гледам с този му омърлям вид на косата!?! Crossing Arms

Наде Hug оформяне на косата сезон 2  Wink лично мнение ,но така си мисля Wink и Раян във втория сезон беше със сменена прическа от първи сезон Peace

при мен във вики също не излиза 12 епизод newsm78

# 439
Не бе Жани, Hug не държа да му сменят прическата, даже не искам за да не ми напомня на Емир, ама бива ли пък този бретон да му изглежда по този начин, поне него малко могат да го пипнат и пооформят.
Това Танер като малък ли е? newsm78

# 440
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте , момичета?

Разбрах , че епизода е бил екстра, ама аз още не съм го гледала . Някой ако има линк да даде да си го дръпна. Praynig

Да си кажа , че и аз хич не му харесвам косата на Чаатай . Отвратителна е. Peace

Наде, този е американски актьор Peace

п.п Ние се връщаме със сребърен медал в републиканското класиране. Wink

# 441
  • в очите на дъщеря си

# 442
Еее Тинче,браво на вас  Hug newsm18

# 443
Браво на дъщеричката ти  bouquet Тинче, Hug сигурно е много радостна малката госпожичка.
На страница 23 Ани пусна линк за целия епизод за теглене и за частите по отделно. Имаше го и на друго място за гледане по-напред в темата на части, но не помня точно на кои страници.
А, намерих и линк за гледане, заповядай.

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/bolumler/sayfa/1/medcezir-12-bolum

# 444
  • близо до брега на морето
http://www.viki.com/videos/1025667v-ebb-and-tide-episode-12?cb=f … th&locale=en-този линк го постна Ани-иначе ввъв вики на някой им излиза-надруги като мен не.ЧЕСТИТ МЕДАЛ Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet-БЛАГОДАРЯ ЗА БОНБОНИТЕ

# 445
Не бе Жани, Hug не държа да му сменят прическата, даже не искам за да не ми напомня на Емир, ама бива ли пък този бретон да му изглежда по този начин, поне него малко могат да го пипнат и пооформят.
Това Танер като малък ли е? newsm78

Наде Hug съгласна съм че има к'во да се желае по косата разбира се че могат ама не искат да я пооформят,за това си мисля че чак втория сезон ще направят евентуална промяна Flutter че и на клечки взе да става вече Wink

Тинче Hug браво супер сте се справили  Peace Peace Peace

# 446
децата който играят малките Кенан и Яман Peace Peace Peace

крачолчо Joy Joy Joy

# 447
Здравейте душички , чак сега стигнах да гледам 9 ,10 и 11 епизод , но сега се вхърлям на дивана и почва Чачо маратона   bouquet  Crazy После ще ви изчета и за 12 епизод мненията как е бил  Hug

# 448
# 449
  • в очите на дъщеря си
Момичета, мн ви благодаря.

Наде, радва се и още как .

Общи условия

Активация на акаунт