Новите ви книги - 15

• 60 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  Любима авторка!  newsm10

# 46
оооо  не знаех , че Джоан Харис има нова книга  Embarassed  инъче  иаз много я харесвам като автор , чела съм "Шоколад" и" Праксови за кюрето" много любими
задължително сподели отзиви като започнеш  книгата  Hug

# 47
оооо  не знаех , че Джоан Харис има нова книга  Embarassed  инъче  иаз много я харесвам като автор , чела съм "Шоколад" и" Праксови за кюрето" много любими
задължително сподели отзиви като започнеш  книгата  Hug
  Разказите са много хубави! Повече ми харесват, от тези в сборника"Истории оттук-оттам". Всъщност съм голяма почитателка на Джоан Харис и съответно с пристрастия към творбите,които пише!  Ето тук има кратък откъс от новата книга  http://www.public-republic.com/magazine/2013/12/115199.php

# 48
  • София
От панаира :      

# 49
  • Sofia
Аз панаирно мисля да се запозная с Ричард Йейтс. Не съм чела нищо от автора. Гледала съм Пътят на промените. Знам, че въпросът ми едва ли е много уместен, но можете ли да отличите едната от двете книги? Или и двете си струват? Имам огромен списък с желани заглавия, а ми се ще все пак да го редуцирам малко  ooooh!.
Вени, и двете книги в момента в Хеликон и в Гринуич са по 7 лв, а на панаира вероятно ще са с 20% отстъпка само, т.е. доста по-скъпи.  Peace

# 50
  • София
Мерси, noshtna_ptica  Peace! Хеликон мисля имат щанд на панаира, но ако нямат, ще се разходя до там или ще ги поръчам от сайта..., поне едната ми се ще да имам.

# 51
  • на североизток от Рая
 Новите ми книги от днес са:

Чела съм и двете, препоръчвам ги.  Peace

Не знам дали се похвалих и с друга книга, от Гигова ми е, от играта подарък-книжка.  Heart Eyes

# 52
  • Sofia
Мерси, noshtna_ptica  Peace! Хеликон мисля имат щанд на панаира, но ако нямат, ще се разходя до там или ще ги поръчам от сайта..., поне едната ми се ще да имам.
Имат, имат!  Peace

# 53
  • София
Благодаря за насоките! Дано успея утре да ида, че да не свършат  Mr. Green.

# 54
Да се похваля и тук с новата ми книжка от коледната ни размяна на подаръци:  Simple Smile

# 55
Да се похваля и тук с новата ми книжка от коледната ни размяна на подаръци:  Simple Smile

Елинка, тръпна дали ще ти хареса! Честито! Simple Smile

Ето и моята нова. Ще си събера всичко на Керана!  Heart Eyes

# 56
Свет, ти провокира интереса ми към тази книга и въобще към Керана Ангелова като автор. Когато сподели, че си си я купила, ми хареса корицата, поразрових се в интернет, попаднах на един откъс и ми хареса. От тогава е в списъка ми за четене. Вчера вече я разглеждах на живо, разлиствах я, четох тук-там. Видях, че се споменава Ван-Гог. Надявам се да ми хареса, надявам се да съм пораснала достатъчно, за да я разбера, макар че нямам представа как ще я възприема.

Ти беше сравнила нейната "Елада Пиньо..." с "Правек...", а последната не успях да я разбера. И затова сега не смея да се настройвам предварително. Задължително ще споделя, надявам се да успея да уцеля и точния момент за прочита.  Simple Smile

# 57
Пристигна ми книгата от Продавалник

# 58
neli mar4, убедена съм, че  "Стъкленият замък" ще ти хареса. Ще се ядосваш, ще се радваш, ще реагираш, няма да си равнодушна за секунда. Тази книга ми хареса неочаквано МНОГО.

Ах, Елинка, защо трябваше да натискаш "копчето" ми Олга Токарчук-Керана Ангелова?!  Laughing Не мога да се въздържам, като чуя имената им. А двете книги/авторки сравних по усещане, по дух и насоченост, не за конкретни неща и прилики. В неголямата ми библиотека двете авторки красят атмосферата една до друга.

Ван Гог е съществен "елемент" в "Слънчогледи за Мария" - в много аспекти: изкуството, "различната" личност, невидимите мостове във времето и ... т.н. Дала съм 5 звезди в goodreads за тази книга - заради преживените екстатични моменти. Но тогава за "Елада Пиньо и времето" би трябвало да дам 10 звезди...  Grinning

# 59
И още една придобивка от днес:

Общи условия

Активация на акаунт