Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 423
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Моята отоманка е точно такава, изобщо не е голяма и не отнема пространство. Имам още една, същата, в антрето, за удобно преобуване: https://www.adriatic.com.au/products/y-105-storage-box.htm

# 496
Портокаловият ефект на лака: като погледнеш от няколко метра разстояние, се вижда едно като "мазки" на четка.

Това не е вярно за ИКЕА...имаме такава кухня от близо 6 години в Канада, никакви мазки не се виждат. Виждала съм и кухнята на so what? , и при нея не личи.

Аз съм с гардеробни помещения, на 3 от спалните, нито се праши, нито нищо, дрехите не са завити. Нямам и шкафове, дрехите са сгънати като в магазин - всички по един и същ размер ( всеки луд с номера си, както се казва). Разхвърляни дрехи нямам, при всичките тези гардеробни, даже са ми тематично организирани  Mr. Green

# 497
Ми.. имат си го, точно икейските кухни, но не са мазки.  Wink
Както и да е, няма нужда от излишни дискусии за целулита на пдч-то си мисля.  Laughing

Бррр.  Crazy  Shocked
Скрит текст:

# 498
Ми.. имат си го, точно икейските кухни, но не са мазки.  Wink
Както и да е, няма нужда от излишни дискусии за целулита на пдч-то си мисля.  Laughing

е хем няма нужда от дискусии, хем знаеш по добре от мен за собствената ми кухня. Нека да е компромис тогава и да кажа, че може новите да са с целулит или пък европейские, но моята е модел 2005 и няма.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 20:38 от so what?

# 499
  • София
Предвиждам закрита надстройка за одеала, възглавници и прочие нужности. Това са почти 3м плътни вратички. Плюс скрин с чекмеджета - към 2м. Другото ще е открито, но знам ли. Някак не ми е красиво много светло пред тъмно и ярко.  newsm78
   Аз да се включа ни в клин ни в ръкав - старо злато или патинирано сребро мебелите...

# 500
Атлас, има някои много интересни неща, но като цяло струпването на толкова различни работи... леко ме втресе  Mr. Green Но онова пано над шкафа в дневната, с долните крайници - много ми хареса!

# 501
Дрешник, гардеробно....трябват му най-вече много огледала  Simple Smile

Богиня, виж това видео, може да ти хрумне някоя идея, не за цветове обаче.

# 502
  • Варна
katri, то и аз си мислех за патина, но не съм виждала ПДЧ в такъв цвят.
Грапата е същата като в трапезарията. Много ми хареса цвета и реших, че моята половина ТРЯБВА да е в него.

Фараонският пурпур е достоен за Богиньов

Трудно се улавя този цвят - нещо средно между синьо и лилаво, близко е до цвета на метличината.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 21:07 от Приятно ми е - Богиня!

# 503
  • Варна
Дрешник, гардеробно....трябват му най-вече много огледала  Simple Smile

Богиня, виж това видео, може да ти хрумне някоя идея, не за цветове обаче.

Ema, дори мен ме заболяха очите - много цвят, много нещо  Mr. Green Обаче идеята за герданите на закачалка ще си я открадна.

# 504
Защо този цвят се нарича "грапа"? Grappa означава ракия. "Мирто" е приятен лилав ликьор. Laughing

# 505
  • Варна
Barb, не знам. Това му е официалното название по Бенджамин Мур. Може да са решили, че това е грозде  Mr. Green

# 506
  • София
   Ми поръчваш дърво или ПДЧ с естествен фурнир (ама дървото може би ще е на същата цена) и хващаш четката и вапцаш! Колкото по - неравномерно по - добре, а отгоре може с разреден черен лак и си готова. И всички врати с огледала!  Laughing  Peace

# 507
Грапата е приятна, другото си го представям. Laughing

# 508
интересно как са подредени лаковете в банята... тази мивка въобще не се използва определено

# 509
Barb, не знам. Това му е официалното название по Бенджамин Мур. Може да са решили, че това е грозде  Mr. Green

аз го виждам като нощ над Лувъра.

Общи условия

Активация на акаунт