Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 411
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хора, такава лампа видях в Айко вчера за 200 лв, но само с бели кабели. Абажурчетата бяха всяко в различен цвят. Ако бяха и в различна форма, щях да си взема. Иначе в ebay се намират по около 200 лири. От много време ги заглеждам, аз нали съм си по шареничкото.

# 526
  • Варна
Хохохо, разбрах чия собственост е изумителната изумрудена кухня.

На Камерън Диас.
Ето целия апартамент
http://www.elle.ru/stil-zhizni/elle-decor/v-gostyah-u-zvezdyi-do … dias-v-nyu-yorke/

# 527
Здравейте лейдис!
Честито Рождество Христово!

Нещо задрямала темичката..

За съжаление проектите за почивните дни се осуетиха и не мога да ви предложа нищо интересно, но нахвърлих някоя скица за бъдещата кухня. Не се вижда много добре, но все пак..., може да изкоментирате нещо интересно Simple Smile
Скрит текст:
Ето тук мисля да има черна магнитна дъска; в ляво от нея ще бъде мини-килера, с рафтчета за вещи от вътрешната страна на вратата, а вътре ще стоят прахосмукачка, парцали, котешки тоалетни и прочее Това е с поглед към трапезарната част. Отбелязала съм най-горе стъклени вратички... мисля шкафовете да не са целите до тавана, а да са някакви нормални шкафове до някъде си, и най-последните 20-30 см под тавана да са с други вратички, виждат се и на другата картинка (матирано стъкло си представям засега)  А това е самото помещение, отбелязала съм къде има извод за вода и канал, защото това се оказва сериозно нещо. Ако някой има идея по-различна от посочената на картинките - ще съм много благодарна! Струва ми се, че нещо съм зациклила Simple Smile Всъщност, към трапезарната част няма стена, и няма ограничение, просто водата и сифона излизат от пода, като в баня... което все пак предполага да има някакъв шкаф там, дали за мивка или миялна...

# 528
Да, още веднъж адмирации за изумрудената кухня. На себе си едва ли бих я направила, но на картинка е прекрасна Heart Eyes

Ванилия, харесва ми идеята ти горните шкафове да са на два реда - като тук.

# 529
Весели празници на всички santa2

Зелената кухня ми е тъмна на мен. Ще се чувствам като русалка на дъното на морето  Mr. Green

Ванилия, малко ме смущава идеята ти за стъклени вратички под тавана.
По принцип харесвам двоен горен ред. Удобно е. В долния са ти всекидневни неща, в горния такива, които ти трябват по един-два пъти в годината. Мисля, че е добре да са еднакви по височина и двата реда и да са затворени, като показаните от Ема. И да има равнение по шкафа над хладилника. При теб явно е друга идеята, но, според мен, подобни тесни шкафове толкова високо ще бъдат доста безсмислени и почти неизползваеми.

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 12:13 от птица

# 530
Двата котлона ме притесняват. Защо не четири? Всичко е голямо и някакси непропорционално и нелогично е да има два котлона.

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 16:02 от Цонна

# 531
Двата котлона ме притесняват. Защо не четири?   
защото в старата Европа също има живот Joy

# 532
Аз винаги съм се чудила на това масово явление. Аз съм човек, който не готви много и постоянно три котлона са ми в действие. А в България винаги по снимки на съфорумки виждам два котлона. Не мога да повярвам, че им стигат. Дет викаш особености на местното население Thinking

# 533
Весели Празници на всички.
Ванилия, ти си роден проектант.Поздравления за скицата!
На мен ми харесва, даже вчера обсъждахме ей тая картинка със сестра ми, изваждам я от склада с проекти и ти я показвам веднага.Нещо в бара бих променила, но още не усещам какво. Simple Smile

# 534
 Цонна, аз като дойдох в щатите бях втрещена от размера на печки и фурни, веднага се запътих за 2 котлона Mr. Green, но по онова време в щатите тези малки котлончета струваха колкото 2 цели, луксозни стандартни печки, а и трябваше да чакаш за доставка, ням,аше наличност в магазините, дори в Ню Йорк Laughing И така се примирих с огромна печка в маката ми кухня, с фурна в която в Бг. печат цяло теле за войнишко изпращане Laughing

# 535
Много елегантни красавици, но не намерих производителят.Ако някой знае нещичко.... Thinking

# 536
Съгласна съм с малките печки за малки семейства, но на моето моето семейство просто не е достатъчно. Винаги имам чайник на котлона, което директно ми отнема един нагревател, пускам един спагети и запръжката на третият и хей ме на! Laughing

# 537
Малки ни къщите, малки ни кухните, малки ни печките  Simple Smile
И аз съм за голям плот Peace

И съвсем извън интериора, за почитателите на класическата музика споделям Фантазия по Кармен от Сарасате, в изпълнение на Ане-Софи Мутер  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=kb21g7WCaAI&feature=player_embedded

# 538
Цоне, електрическа кана е решението, спестява място и време.

Ние чакаме родителите ми да доидат февруари и март махаме цялата кухня, Има да се местят стени. Иначе готварската печка ( полупрофесионален газов модел) и худ-а дойдоха вече.  Проекта е готов и си мечтая как всичките ми бурканчета с подправки ( а те са много много) ще си има места.
Онзи ден имахме обсъждане за индукционен котлон, но това което наистина харесваме струва майка си и баща си и отпадна като вариант. Имаме си кана все пак, но пък се съгласихме единодувно за извод от ривърс осмозата над печката.  Mr. Green

# 539
Tитина, не ми харесва вкуса на водата от електрическата кана. След като се счупи не повторих да купя нова. Претенциозна съм, знам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт