Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 410
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Цонне, за моите котлони ли става дума? (не бях забелязала, че се виждат в "проекта")
Ами, ние вкъщи готвим, но честно казано досега двата котлона никога не са ни били недостатъчни. По едно време имахме 4, но си стояха неупотребени. Та затова - мислихме и за 4, но просто няма смисъл за нас. Успяваме някак да се спогодим и с два, без да си пречим. Но ще го мислим пак  Peace

Птиче, имаш право, че ще е добре да се подравнят шкафовете с хладилника. Трябва да премеря обаче дали в нашата ниска кухня това ще е добър вариант, тези, показани от Ема са супер, обаче кухнята е по-висока. Аз и сега ползвам пространството под тавана, и доста "боклуци" там събирам, но не е красиво, затова твърдо ще бъде затворено, а какви точно ще са размерите на вратите - очаквам проектантът да ме посъветва (той ми е приятел, ще си говоря с него без да се смущавам и без да ми казва - тц, това не стаа  Embarassed)

Имам спешна нужда от съвет сега! Купих си латекс (взех пари на заем, ама пусто нетърпение   Crazy) та утре почвам да боядисвам коридора. Обаче, в края има една... колона.
Скрит текст:
На снимката се пада точно в дясно от тв-то. Та тя е част от коридора, обаче е извита и на практика стената просто преминава в колона, та... как да направя границата между сивото и настоящото? Да боядисам направо цялата колона май е най-добрият вариант, а? В такъв случай обаче трябва да боядисам направо и трегерчето, нали? Ето тук се вижда, най ляво на снимката... иначе няма как да стане май.
Скрит текст:

Идеята е малко по малко и останалите стени да станат сиви, но мъжът ми (освен че го няма сега) претърпя операция на раменна става та той не може нищо да боядисва поне още 6-7 месеца, и аз сама малко по малко ще си цапам. Та ми се иска всеки отделен етап да си има завършен вид, да не изглежда като "А, тука не сте довършили ли?"  Tired

Мда. Отивам да лепя тиксо из коридора, да е готово за утре  Laughing

# 541
     Здравейте! Отдавна ви чета, а сега дойде време и да ви попитам - какви уреди сте извадили на терасата, ако сте я "усвоявали" /звучи смешно/?

# 542
Цоне, самовар си сложи. Хем интериорно попълнение ще е.

# 543
Ще ми се изцапа апартамента с тези въгленчета.

# 544
Много елегантни красавици, но не намерих производителят.Ако някой знае нещичко.... Thinking
http://prikachi.com/images/674/6888674f.jpg

"Vertigo"
http://www.petitefriture.com/

# 545
  • Вила Великула
ето още малко идеи
http://www.art.satto.org/

# 546
  • София
Ванилия, стълбите ти имат страхотен парапет!

Ние си викнахме майстор да ни прави и той ни отсвири и си стоим без парапет. Наредили сме купчини книги на всяка стълба, докато си намерим кой да ни го изработи.

# 547
Титина, не знам дали си ползвала индукционен котлон, ако не си, пак помисли по въпроса, аз вече не мога да си представя да готвя на обикновени. Ужас е!

# 548
Ванилия, питаш и сама си отговаряш. Боядисваш докъдето ти стигнат силите Simple Smile

А Барба я бива повече и от гугъл Party

# 549
Пина, в Канада една от кухните ми е с такива котлони ( всъщност и двете са). Но тези са някаква съвсем нова технология, загряват вода за около 20 сек. Това съпругът ми го е засякал в наши приятели. Иначе специалните съдове си ги имам, но само заради мн бързото загряване, като че ли не съм толкова впечатлена. От друга страна цената  на моделът, които евентуално ще вземем е доста висока, вече дадох няколко хиляди долара за печка ( още ме боли сърцето, защото не смятам, че това е нормална цена за уред и то само заради това, че копчетата и са отпред).

# 550
  • на североизток
Тези сини столове много ми харесаха и веднага се сетих за сините стени на Богиня Simple Smile

И този полилей ми грабна окото, но не е достатъчно романтичен Flutter

# 551
Мерси, Барба!
Като Шерлок Холм си.

# 552
А Барба я бива повече и от гугъл Party
Мерси, Барба!
Като Шерлок Холм си.

Амиии.... Blush Laughing
Тази лампа съм я виждала наживо в шоурум на Молтени (марка, която харесвам и следя), така че започнах търсенето от Молтени. Не я намерих там, но забелязах подобно по стил столче, за което пишеше, че е дизайн от Constance Guisset. Гугълнах това име и voilà. Wink

# 553
Барба, признавам те bowuu

Приятни сини детайли http://www.freundevonfreunden.com/interviews/wael-lazkani/

Чакам си дивана, затова все на синьо налитам Whistling Laughing

# 554

Страхотни са креслата и дивана Peace
Скрит текст:

И една много цветна къща в Мароко, която ме плени:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт