Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 265
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • DE
Прекрасна е къщата в Мароко Heart Eyes А обитателите  Heart Eyes

# 556
  • Варна
Много интересна и идейна тема  bouquet

# 557
На мен не ми хареса разпраното кресло, на което стои детето. То е хубаво да пазим стари "автентични" вещи, ама чак пък толкова разпрани... бие ми на неглижиране вече... Simple Smile

# 558
  • Пловдив
Детето, с тоя перчем, прилича на средния ми син, ама много прилича Simple Smile И перчема, и овала на лицето и погледа Simple Smile

# 559
Почти съм готова с антрето. Чакам една стена да поизсъхне, за да преместя шкафа и да довърша. Ей, това цвета верно променя страшно много  Shocked Сиво боядисвам... ами то с всяка мазка на валяка става все по-тъмно в това антре.... Не, че не ми харесва, просто разликата наистина е потресаваща! И тъмен цвят действително трябва да се ползва много внимателно. Ще обмисля в последствие за останалите стени... да не сгреша!

# 560
На мен не ми хареса разпраното кресло, на което стои детето. То е хубаво да пазим стари "автентични" вещи, ама чак пък толкова разпрани... бие ми на неглижиране вече... Simple Smile

Изобщо не съм забелязала, че е разпрано. Аз гледам в общ план,  детайлите често ги пропускам  Simple Smile

Ванилия, ти тъмно ли го правиш сивото?

Една идея за кухня (горните шкафове). Струва ми се доста приятно, но за съжаление няма повече снимки, за по-детайлно оглеждане:

# 561
Ема, ето какво го правя  Sunglasses
Скрит текст:
Утре ще боядисвам вратата като другата - слонова кост. Ще сложа и рамка на огледалото, и лайснички на тавана. Тогава ще се постарая да направя и хубави снимки.

# 562
Ема, на мен горната част ми прилича на стъклен параван, зад него може би има прозорец? newsm78 Не ми прилича на шкаф или рафт. Много красив черен чайник!

# 563
Много е уютно при вас, та смятам да поостана.
Печката от горната снимка е интересна, прилича ми на Lacanche.

# 564
Е, Ванилия, браво на теб.Справяш се сама и го правиш добре.Повече ми харесва първата снимка, но това е заради цвета на вратата.Като боядисаш и другата, ще стане добре.Не мога да преценя дали е тъмно сивото, защото светлината на снимката не е равномерна.

# 565
Чудо на чудесата, благодаря ти! Снимките не са твърде сполучливи, но като завърша ще се опитам да направя подобаващи фотографии на антренцето, става симпатично!
Е ето тези стълби направо ми завъртяха главата... ако тръгнеш да слизаш с грешния крак... загубен си  Crazy
Offfff снимката не иска да се свърже, ето линк

# 566
  • Бургас
Интересна и атрактивна идея за декорация на стена.
Ето как сами можем да бъдем декоратори и да постигнем този ефект.

http://cooledeko.de/dekoration/wanddekoration-deko-ideen/wanddek … t-wandtattoo.html

# 567
Ванилия, много добре се получава, харесва ми. Голям ентусиаст си, кефиш Simple Smile

sol y arena, не бих предположила, че това не са горни шкафове, но сега като ми обърна внимание, мда, нищо чудно да е така. Но все пак си остава идейно за горни шкафове, като рамките могат да са във всякакъв цвят.

Богиня, това не е ли единият цвят за твоите гардеробни? Като че ли не е толкова лошо с бяло newsm78

И нещо мароканско, което направо ми отнесе главата Heart Eyes

# 568
Ванилия, чудесно се получава.
Просто има нужда и от лайсни, за да добие завършен вид. Но това си е мое мнение.

Аз съм влюбена от няколко дена в една къща дизай на Jessica Jubelirer. Не съм си и представяла, че естествено дърво боядисано в бяло ще ми въздейства така.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 569
Фрау Клау - разкош!!!
Да, лайсни ще слагам - няма начин при такава голяма разлика в цветовете на тавана и стената - виждат се безброй малки неравности, а от близо е направо кошмарно.
Ставам, че ще си пропилея времето във форума, вместо да свърша работа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт