Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 247
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ема, да, би било идейно, но предполагам металните рамки биха били тежки Thinking Може и шкафове да са, но ми изглеждат прекалено празни отзад, нямат дръжки, а и такова матирано стъкло е удобен начин за параван пред прозорец. Сега видях и колекцията от дъски Heart Eyes

Относно избелената дървесина, тази за моя вкус е с прекалено изявени шарки, иначе кухнята е умопомрачителна! Такава маса бих си направила ако имах място.

Да знаете проверена фирма, която да ми смени вратичките на шкафовете в кухнята? Или пък да си ги поръчам при дърводелец и да ги боядисам? newsm78 Все повече си мисля за млечно сиво Heart Eyes

# 571
  • при него
Ванилия, според мен сивото стои много "тежко" в хубавия смисъл на думата. Някак си е изчистено, не-кичозно, според мен е хубаво. Нашето антре е с бели стени и ми стои леко стерилно. Хубавото е че на пролет ще правим ремонт, понеже кучето, малко го посъсипа.... Grinning

# 572
Titiana, това е една от причините да изберем този цвят - няма да личи толкова "мизерията"... ние нямаме куче, но имаме две малки момчета и коте  ooooh! Затова и други от стените ще са сиви в апартамента - само за 2 месеца понесоха толкова мръсотия, че ако още веднъж ги измия, няма да остане латекс изобщо (може да си направим индустриален стил - с голи бетони  Whistling)

# 573
Ванилия, би ли споделила боята каква е - марка, цвят, от къде е купена. Много ми харесва как се  получава. Браво за ентусиазма в тези празнични / мързеливи / дни да се захванеш с тази не лека задача!

# 574
o4alex, боята е на оргахим, тонираха ми я в практикер, по каталога на оргахим, lokomotiv 168Б05 е цвета. Има и по-светъл и по-тъмен и са хубави! Ние досега само техни бои сме си взимали и нямаме грешки в цветовете  Peace
Аз сега съм зациклила с тази врата, бих искала някой да даде мнение, макар че на снимката не е съвсем същото... ето това е за момента
Скрит текст:
И Не знам дали да го позавърша само и да го оставя такова "прозиращо", или да го направя плътно. Никак не е лошо, просто пробива доста кафеникав нюанс и не знам дали е добре на сивия фон.
Ще се раздам ако някой има време да даде мнение Simple Smile

# 575
  • на североизток
Аз бих го направила плътно Peace Да не говорим, че и с другата врата ще има голяма разлика, ако остане така и ще стане излишно шарено.
Не се отказвай малко преди края, става много хубаво Heart Eyes

# 576
iv4i_79, благодаря!
Ще отида да купя лайсни и като се върна ще го погледна пак и ще реша Simple Smile

А какво ще кажете ттези лампи !!! Мноооого яки!!!

# 577
А какво ще кажете ттези лампи !!! Мноооого яки!!!
Дааа!!! Имам ги запазени в папка на компютъра вкъщи, друга снимка и бих я показала, но сега съм далеч от къщи...
Ванилия, аз не виждам последните ти снимки от вас. Съгласна съм с iv4i_79, направи двете врати еднакви.

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 13:33 от Barbabeau

# 578
Категорично - плътно бяло!
Да си кажа, хич не харесвам това прозирно бяло боядисване Peace

Хубави са лампите, ама на тавани над 4 м.

Аз пък съм се заровила в папката с градини, сигурно хубавото време последните дни ми повлия така.

Барба, къде си (емотикон любопитко Crazy) Сама задоволих любопитството си Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 14:09 от Емa

# 579
http://cooledeko.de/dekoration/wanddekoration-deko-ideen/wanddek … t-wandtattoo.html Simple SmileОпределено има оригинални неща, но очичките от тоалетното казанче са най-сладки!

# 580
Плътна казвате... да, ама тя сега не ще да става плътна  Joy Мажа, мажа... попива като гъба, съхне за секунди и пак прозира... Има да си мажа цял следобед. Но ще я направя де, аз не се отказвам лесно  Mr. Green
Благодаря ви много за вниманието, което ми отделяте! Важно е за мен, защото знам, че няма да спестите критика, а и защото в момента никой не вижда какво правя а ми е нужен външен поглед!

# 581
Ееее, Ванилия, значи не си чела достатъчно в преправяческата тема и нищо не си научила ooooh!
Трябва да изчакаш за следващата ръка 24 часа, иначе покритието няма да бъде здраво. Акрилната боя съхне от вън навътре, т.е. на пипане е сухо, но в дълбочина не. Блажната (алкидна) боя обратното, съхне от вътре навън, когато на пипане не лепне, значи е изсъхнала.

Отивай сега да пиеш кафе, а утре пак Simple Smile

# 582
  • Варна
Ванилия хареса ми! Супер си е сивото.

А за тези лампи от вериги бях гледала нещо по ТВ - май за милионерските стаи, по спомен тежеше над 300 кила. Но са ми любими.

# 583
      Проблемът и при лампи и аксесоари, и при мебелите е, че гледаме сайтове със стаи с размери, подобни на тези м шоурум, а живеем повечето в по-скромни пространства. Затова с предметите и с цветовете трябва много да се внимава и ... да се мисли.

# 584
Ванилия, благодаря! Подкрепям изказаните мнения за плътно боядисана врата. И послушай Ема,  изчакай да изсъхне хубаво и тогава следващата ръка! Успех и да покажеш пак!

Общи условия

Активация на акаунт