Намаления 2013/2014 зима

• 94 765
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
elix, ако харесате нещо в Есприт в България мол, си извади първо карта Гети, защото в момента има мисля 20% с нея.  Peace

# 136
  • София
Есприт в МОЛ София тази вечер имаше 20% почти на всичко в мъжко и дамско.

# 137
  • Sofia
Момичета, да знаете къде продават детски конвърски?
А ако са намалени - още по-добре!  Wink
/В Аутлета на Цариградско само сме ходили.../

# 138
Вчера в Дика имаше 50% намаление на сака, панталони и дебели блузи.Саката бяха около 80-90 лв, а патталаните 40-60 лв.Имаше и тънки блузки по 15-25 лв. Simple Smile

# 139
  • София и там където не се пуши
Някой да е чул за 50 % в Техномаркет  newsm78 кога, имало реклама, ама на сайта не намирам

# 140
  • София
Някой да е чул за 50 % в Техномаркет  newsm78 кога, имало реклама, ама на сайта не намирам
Хм, това е интересно, някой да е чувал нещо?

# 141
  • София
Единствено видях в сайта им,че днес приключва промоционалната им брошура.За намаление ни дума,ни вопъл,ни стон.

# 142
Момичета, не знам дали тук е мястото да попитам, но някой знае ли на сайта на Next правят ли намаления, понеже за първи път ще поръчвам за бебче и с е чудя дали да изчакам?

# 143
  • София
elix, ако харесате нещо в Есприт в България мол, си извади първо карта Гети, защото в момента има мисля 20% с нея.  Peace
Мерси  Hug Имам карта отскоро  Peace

# 144
  • Berlin
Момичета, не знам дали тук е мястото да попитам, но някой знае ли на сайта на Next правят ли намаления, понеже за първи път ще поръчвам за бебче и с е чудя дали да изчакам?
Не е тук мястото. Ако питаш за Nextdirect - не правят намаления, запиши се в темата. Simple Smile

# 145
  • София
Здравейте някой знае ли в Massimo Dutti пускат ли намаления.

# 146
abs, благодаря  Hug Krasi, намаленията в Massimo Dutti започват заедно с тези на Зара и често стартират с по-голям процент намаление.

# 147
  • София
Последните няколко години намалението в Бенетон (30%) започва на 26.12
Това важи ли и за Sisley?  Peace

# 148
  • I want it all and I want it now.
В MOHITO, вчера имаше частични намаления на някой артикули.

# 149
  • Berlin
А в Зара кога почват намаленията ... ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт